Известие

Collapse
No announcement yet.

Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Derry
    Излишъка не беше ли 1 милиард +, още 3 нули напиши.

Трябва организирано да стане. Да си направим списък на протестиращите и да се свържем с другите клубове.
    Да, май верно беше 1 милиярд, което е още по зле значи... това са към 10 % от външния дълг- да ги бяха покрили с тия пари.. Да не говориме, че с тия пари можеха и метрото и магистралите да довършат без проблеми и то за 1-2 години, даже и за тях щяха да останат.. Ама няма
    Lexus IS200

Comment

Не знам защо е нужно въобще да се обсъждат такива теми.
      За да излезе този народ овчи на протест сигурно трябва бензина да стане 50 кинта литъра и хлеба 100..... Ако този народ беше народ, тук нямаше да има нито турци 500 години, нито гърци, нито византийци, нито комунисти, а България щеше да е най-чистата и най-красивата туристическа страна в Европа, а не тоя смрадлив буклучав кенеф цигански с турски министри и мутрафони.
      Пичове, да си сипваме си горивото с европейските цени, да си взимаме си българската заплата и да продължаваме да си хвърлме фасовете и кутийте от цигарите през прозорците на колите, да гледаме в паницата на другия и да се заглеждаме по чуждите жени, да псуваме сички и сичко на майка, да обясняваме колко сме велики и колко сме прави разбийш ли и това е.
      В България народ и гражданско общество нема, нема и да има никога. Тук никога нищо няма да се промени към по-добро. Злобата, завистта, лицемерието и комплексите ще властват над тая земя грешна, докато не останат само цигани и турци...и последните свесни хора останали тук ще си бият шута към някоя бяла държава... Много жалко ама такива сме...И е много кофти щото тя истината е като шибането отзад-ако не ти харесва...боли....
      Нали знаете защо само до българския казан в Ада няма дявол-пазач

PS: Колеги нищо лично към никого, този пост няма цел да обиди никого, само изразява личното ми мнение за целия абсурд в който се опитваме да живеем единствения живот по-добре

С пожелания за един по-добър живот!!! Вили

Comment

Напълно съм съгласен с теб,само още ми се ще да вярвам че има някаква надежда за нормален живот в територията наречена България,но надеждата ми нещо постепенно се изпарява.Иначе и аз съм твърдо зад идеята че трябва да се протестира,стига сме били "рая покорна".
        Ходя си пеша.

Comment

Акциза е един от елементите, който образува цената на бензина.Ако международните цени на петрола паднат значително, а нашите си останат, тогава може да се протестира срещу цената.
          От друга страна в Белгия има временно задържене на цените на петрола, или на акциза не съм точно сигурен в момента. Но това е временна мярка.
          Но според мен проетст ако ще се организира трябва да е срещу винетки, данъци и прочее-неща, които се плащат, а резултат няма-дупки, неразчистени пътища и т.н. За да има някакъв ефект трябва да се организираме добре с други клубове и структури.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Тука може да си четете как сме в сравнение с европа и комшийте
            http://epp.eurostat.ec.europa.eu/portal ... ema=PORTAL

Опитвам се да намеря минималната работна заплата за ЕС и да видим колко бензин може да се купи с нея там и колко тука. Разлката Станишев и компания да я изпият.

Па тука да си сверим часовника с цените на бензина.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Опитвам се да намеря минималната работна заплата за ЕС и да видим колко бензин може да се купи с нея там и колко тука. Разлката Станишев и компания да я изпият.

Абе ква минимална заплата бе?

Който е на минимална заплата, да не кара кола. Толкова е просто. Това, че разни баракуди станаха по 2-3 хиляди лева, не означава всеки да се качи на кола и после да реве, че му било скъпо - че и протести ще организират.

Цените на горивата са си напълно нормални. Който му е скъпо, да се замисли дали печели достатъчно, че да може да си позволи кола.
              Volvo XC90 D5 '06
              Alfa Romeo Spider 2.0 '90
              Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
              ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
              ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko

Който е на минимална заплата, да не кара кола. Толкова е просто. Това, че разни баракуди станаха по 2-3 хиляди лева, не означава всеки да се качи на кола и после да реве, че му било скъпо - че и протести ще организират.

Цените на горивата са си напълно нормални. Който му е скъпо, да се замисли дали печели достатъчно, че да може да си позволи кола.
                Браво бе... Г-н Бизнесмен!
                Такова изказване не съм очаквал и от най големия непукист на света Недей бъди толкова ербап щото колелото се върти и ако днес изкарваш добре... утре може и за хляб да нямаш. Познавам много такива хора... Бяха баровци от класа а сега и цигари не могат да си купят (което изобщо не ти го пожелавам) За първи път срещам човек който казва....
                "-Не ми пука за цените... да се вдигат колкото искат"
                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Втасахме я! Подкрепа от по влиятелните няма да се получи, старата поговорка сит на гладен не вярва сякаш вярна. Аз като взимам 220 лв и съм на минималната заплата вече, да взема да си продам Алф и да се сдобия с някое симпатично соц возило или още по добре конче с червен пискюл на челото и малка каручка. Тогава ще трябва да си сменя форума, но пък возилото ми ще отговаря на социалния ми статус, а още по важно и на обстановката около мен.

Розовия явно е европеец, за разлика от други и мисли по европейски. Аз съм далеч от идеалите на европата и засега се ограничавам с това да си вдигам шум и да си протестирам за разни неща който не са ми по вкуса.

Comment

Ето баракуда http://en.wikipedia.org/wiki/Plymouth_Barracuda ама нещо с цената си в грешка

Comment

Първоначално публикувано от pinko

Това че всеки малоумник може да спечели 2000-3000 евро, като работи нещо в Германия примерно, или 1000-2000 евро метейки улици във Виена не значи че работи повече от този, който изкарва 200-300 лева у нас. Друг въпрос че търпим некадърни управници, които иначе си докарват доходи по големи от съпоставими длъжности по Европата.Приказките, че всеки си заслужава заплатата са за шарани, защото по тая логика Станишев трябва да умре от глад, барабар с 3/4 от политиците ни.
                      Разбира се, че и у нас има заможни хора, които си изкарват ПОЧТЕНО парите, но са много малко. Има и бая некадърни обаче, които изкарват добри пари, защото бащите им са били номенклатури и са им осигурили по-добро образование във времето, когато цареше "свобода, браство и равенство".
                      Та цените на бензина са нормални, но не са нормални цените на много други стоки, не са нормални и доходите и овчето поведение на селското ни общество, защото гражданско у нас явно няма.
                      sigpic

Comment

Розовия явно е европеец, за разлика от други и мисли по европейски.
                        Той нека си е Европеец, но все още на 99% от хората, доходите не са им Европейски та да не им тежат Европейските цени И тоя процент по логиката му... трябва да си спре автомобилите си от движение.
                        Едва ли не... това да караш кола да бъде ПРЕСТИЖ. Аз това разбрах от поста му.
                        Демек... Афганистан. Това ли е Европата? Мизеристан.
                        sigpic
                        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от viliivanov
                          За да излезе този народ овчи на протест сигурно трябва бензина да стане 50 кинта литъра и хлеба 100..... Ако този народ беше народ, тук нямаше да има нито турци 500 години, нито гърци, нито византийци, нито комунисти, а България щеше да е най-чистата и най-красивата туристическа страна в Европа, а не тоя смрадлив буклучав кенеф цигански с турски министри и мутрафони.
                          Пичове, да си сипваме си горивото с европейските цени, да си взимаме си българската заплата и да продължаваме да си хвърлме фасовете и кутийте от цигарите през прозорците на колите, да гледаме в паницата на другия и да се заглеждаме по чуждите жени, да псуваме сички и сичко на майка, да обясняваме колко сме велики и колко сме прави разбийш ли и това е.
                          В България народ и гражданско общество нема, нема и да има никога. Тук никога нищо няма да се промени към по-добро. Злобата, завистта, лицемерието и комплексите ще властват над тая земя грешна, докато не останат само цигани и турци...и последните свесни хора останали тук ще си бият шута към някоя бяла държава... Много жалко ама такива сме...И е много кофти щото тя истината е като шибането отзад-ако не ти харесва...боли....
                          Цените на горивата, както и всичко останало определящо облика на България като "цветущ кенеф"са част и много точно премерено следствие на въпросната цел, която много сериозно и отдавна е поставена срещу нас.И всичко това вече се случва...
                          Ето какво е казал един от великите разсипници на повече от половината свят Алън Дълес през 1947 г в началото на Стдената война:
                          "“Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. ........"
                          ето и целия текст

http://www.bgsviat.narod.ru/

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                          Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от milenamr
                            Ето какво е казал един от великите разсипници на повече от половината свят Алън Дълес през 1947 г в началото на Стдената война:
                            "“Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. ........"
                            ето и целия текст

Алън Дълес заедно с Уинстън Чърчил са най долните човешки същества живели някога на Земята.

П.С Колежке много приятно съм изненадан от това, че знаеш кой е Алън Дълес

Много съжалявам за спама, но не се стърпях
                            sigpic
                            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от milenamr
                              Първоначално публикувано от viliivanov
                              Цените на горивата, както и всичко останало определящо облика на България като "цветущ кенеф"са част и много точно премерено следствие на въпросната цел, която много сериозно и отдавна е поставена срещу нас.И всичко това вече се случва...
                              ето и целия текст

Прав е бил този Дълес, защото оглупелите от 50 години, сега пишат глупости, как САЩ ни е виновен например и сме жертва на всемирен заговор . Иначе света през ХХ век е разсипан от социализма-в Германия е наречен националсоциализъм, а в СССР и окупираните насилствено територии през периода 1945-1990 комунизъм.
                              Колкото за това кой какво е разсипал-виж къде емиграрат хората, аз лично не съм чул някой да бяга в Русия или Беларус или Китай, където още властва селяндурщината /едно уточнение, под селяндурщина разбирам не хората от село а тези, които имат умственото развите на шилето и овцата/.
                              Всъщност за зловещата роля на Русия са писали книги и статии Раковски, Захари Стоянов, Левски, да не говорим за Стефан Стамболов, както и много други велики българи, даже и Вазов.... има стихотворение, след онова за крушките и братушките, ама и то не се е учило, както и сега не му се дава гласност.. За съжаления ги няма в руските сайтове, в страниците на Труд, 24 часа и прочее.
                              sigpic

Comment

За Беларус не знам, но доста хора в момента драпат със зъби и нокти да се уредят на работа в Русия и Китай - направи едно проучване какви възможности има точно в Русия и Китай. Имам един познат, който след 14 години в Сиатъл (сещаш се в коя фирма, оная с прозорците) от 1 година е в Китай и печели 4 пъти повече.

Естествено, не става дума за копане на канали или за бране на ябълки - говорим за висококвалифицирана работа.
                                Volvo XC90 D5 '06
                                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Working...
                                X