Известие

Collapse
No announcement yet.

Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?

В АУДИ форума се завъртя идея за протест срещу високите цени на горивата и държавната политика къмвсе по-високи акцизи - споделете вашето мнение и дали сте склонни да подкрепим евентоално протестно действие като един от големите автоклубове ...

Първоначално публикувано от ...
    Къде и кога, ще решим най-лесно - ще агитираме и другите клубове и ще се съберем ... по важното е КАКВО ЩЕ ИСКАМЕ ....

Нека тези от вас, които знаят колко е акциза на горивата, имаме ли европейски задължения да ги държим на такова ниво като държавна политика или можем по собствено усмотрение да ги понижим подобно на Холандия например.

Ако има такива сред съфорумците, които са близо до горивния бизнес - нека споделят ... ясно е че световните цени се качват, но ние можем да себорим с акцизите ДДС-то и др.

Давайте и предложения как бихме могли да си формулираме исканията - твърдо но разумно ... мисля че едно голямо писмо спредупреждение за протестни действия би възбудило реакция както у медиите, така и у управляващите - т.нр. "ведомства" и при негативна реакция от тяхна страна можем да задействаме и физически протест, като на своя страна можем да привлечем Такситата - добре организирани са и ще са от полза ...

Имате ли други идеи?!

Поздрави

Алекс
    Ето темата там ... http://audibg.com/index.php?showtopi...st=20&start=20

Вие какво мислите?
    Lope De Vega

мисля че е добре да се прочете договора за присъединяване към ес за начало
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
      Той човека си го е казал - ако няма такава клауза наложена от ЕС....
      Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
      Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
      Alfa Romeo 90 2.0 '87
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от botsos
        ми а сети се сам дали има

Comment

[quote=търтей]
          Първоначално публикувано от botsos
          Първоначално публикувано от "търтей":x6s8vzsb
          ми а сети се сам дали има [/quote6s8vzsb]

Дай договора за присъединяване...
          Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
          Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
          Alfa Romeo 90 2.0 '87
          sigpic

Comment

то и за АЕЦ уж имаше, но какво се оказа???

Решили акциза да е по-висок, данъците също, да си дигнат заплатите... и кво, ние само гласуваме на 4год. и това е, те там са единни, няма значени за кой си дал гласа си, аз съм за протест, защо да не може на хората да им е по-евтино??? винаги е по-лесно да се вземат пари от повече хора- болшинството, тоест по-бедните, а не обратното, както става и с плоския данък
            sigpic
            ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
            0889 636 093

Comment

А качеството???

Сигурен съм, че там няма и думичка за това, че качествата на горивата и методите ни за контрола им, не са за ЕС Да не говорим че Меглена Кунева е нашия еврокомисар именно по въпросите на продажбата на некачествени стоки Или горивата не са стока
              Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

мен па ме кефи тва с горивата... колите май намаляха....

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0
                  мен па ме кефи тва с горивата... колите май намаляха....
                  Верно Нено - намаляха. Особено откакто ни затрупа лани големия сняг
                  Идеята за протест е добра /то в БГ за каквото и да излезеш да протестираш все ще е основателно/ , но 4-5 автоклуба нема да съборят акциза - масовка трябва и по-топло време,че така само ще се разболеят протестиращите.
                  Алфа Ромео 145 1,8 TS

Comment

Аз също съм за протест и то масов пък дали ще е за горивата или за нещо друга ,в Бг има много неща за ,които до се протестира .Все от някъде трябва да се започне , та поне следвощите които ще дойдат да управляват да знаят ,че нема да мълчим
                    Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Една птичка, пролет не прави Трябва цялата даржава Ама сме овце
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Аз съм за протест. Ама поне едно две шосета трвбва да се блокират щото ако протестираме кротко никои няма ни обърне внимание. Ако не стане може някои депутат да обесим или да пратим циганин камикадзе в парламента. Някои по умен да вземе да измисли за какво точно да протестираме, като ни питата журналистите да знаем какво да говорим не всеки да си приказва неговите си работи. Които мислят, че няма смисъл да се протестира се е заблудил. Трябва да се дига валянка и пушилка докато стане на работа. Пък ако стане може да се споменат и една две думи за акциза на автомобилите над 163 к.с.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

нещо носталгия ви гони по жан-виденовите митинги?
                          вместо да си губите времето, може да засипете комисията за защита на потребителите и разни подобни с проби на нискокачествени горива и да почнете да им опъвате ушите, защо си плащаме по европейски, а караме по... нашенски

акцизът никой няма да ви го свали
                          Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                          AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Комисията за защита на потребителите ще я втресе и 2 седмици ще проревава на сън, отделно на поне 5 члена ще им се наложи да ходят на психоанализа. Мъчи ме носталгия за революция не за Жан. Както казах трбва шум да се вдигне и да се пречи на някого за да те видят.

Един камион ако затъне в снега и е отстрани на пътя без да пречи на никого потегля от там напролет, ако е насред пътя и пречи на всички потегля слде 20 минути.

Като искате пишете писма топнати в бензин и нафта ама така няма да стане.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

ако застреляте гойко все някой ще ви чуе после вервайте ми

Comment

Working...
                              X