Известие

Collapse
No announcement yet.

Върти се идея за протест - цени на горивата - какво мислите?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pinky
    Нещо не разбра или ми се чудиш защо нямам желание да ти давам нищо?
    Приятел... Мога да ти отговря много добре на този въпрос, но не ми се иска да бъда потребител с друг профил за момента, поради бан Ще се радвам ако ти си ме разбрал...

П.С Нека този пост бъде последния ти отправен към мен в тази тема.
    ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
    sigpic
    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
      Нещо не разбра или ми се чудиш защо нямам желание да ти давам нищо?
      Браво, бе "европеец" Сигурно укриваш данъци, за да я изтърсиш тая реплика така, така, това е пътят към по- добър живот, по- богата държава и по- щаслив народ. Айде да изненадаме правителството, като се дигнеме на протест, че данъците са ни малко и бензина ни е ефтин ще им скриеме шапката!!!
      Lexus IS200

Comment

Укрива хаха!!! Прави се на интерсесен. Пинки прочети ми поста за това как държавата си изпълнява функциите, пък на следващата нощтна ще говорим с факти ама не всеки мой факт ще даваш твой и накрая сметките в БИРА.
        Ама не да си смучиш от пръстите ами истински факти. Само бирата не на работа че и двама ни ще уволнят.

Comment

Първоначално публикувано от deadairplane
          ... Само бирата не на работа че и двама ни ще уволнят.
          Нема страшно, аз ще ви заместя
          А по темата - има една стара поговорка, която е адски валидна и сега :
          "Сит на гладен вяра не хваща"
          Колкото и да си спорим, все някой ще си мисли че нещата са нормални, защото за него не е проблем да кара с бензин по 1 евро, докато на другата част от народа тази цена им е непоносима. А що се отнася до това къде какви са нормалните съотношения между доходи и разходи, айде да не изпадаме в излишни спорове. Адски неуместно е да се сравнява една Германия примерно, със страна с еднакви цени и многократно по-ниски доходи. Хайде стига вече с тая малоумна политика "Ама то еди-къде-си били същите цените". Мисля че всеки разумен човек първо би си задал въпроса "А кога ще ни се изравнят доходите, за да се налагат такива цени".
          Но ... ще се повторя за стотен път сигурно. Тази тема за пореден път доказва защо българина няма да е добре. Не може да очаквате подобрение в каквото и да било (освен в мизерията...) докато самите българи не станат един цял народ и не спрат да се делят на "ние заможните и вие бедните". В крайна сметка, всички газим в едни и същи лайна, колите ни падат в едни и същи дупки и т.н. ... да не продължавам.
          Все се надявам, че българина ще се отърси от овчото си поведение на незаинтересуван слепец, и ще започне да си търси правата. Дай Боже
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Някои знаели дали някои друг автомобилен клуб ще протестира?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от Derry
              Някои знаели дали някои друг автомобилен клуб ще протестира?
              Ти пък... Никой няма да протестира. Само се дръвчим. Българи сме бре.
              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Е щом протестите отпадат, да пристъпим към организиране на революция

Comment

100 няма да стане , ама ако има протестни действия в какво биха се изразили ?
                  ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Ами протестните действия биха се изразили с кибичене на студено и мърморене против правителството. Затваряне на няколко главни шосета и така. Евентуално среща с журналисти с цел разпространение на темата на недоволство. Ако повече хора си повлекат краката да протестират може и някои да обърне внимание на проблема ни. Проблема на първо време е, че цените на горивата са много високи за голяма част от населението на китната ни родина. Решението на проблема е ако правителството намали акциза или стане чудо та доходите ни се покачат.

След като никои не ще да протестира за революция ни помързява единственото спасение е да се хващаме в ръце и да се мъчим да изкарваме повече пари.

Comment

Аз предлагам да се съберем пред парламента и да съберем по 5 литра бензин, 5 литра изгоряло масло и...всички прасета на кюфтета
                      Алфа 156 2,0

Comment

още някой да се направи на Че Гевара?
                        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                        Roosevelt

Comment

а троцкого можно?
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Можно, ама НКВД не спи
                            Mitsubishi Outlander
                            Mitsubishi Space Star
                            Daihatsu Terios

Comment

Да живее революцията

Comment

Цитат от форума на фиат:

"Plastex написа: В сряда, 13 февруари."

niko_ymn написа: Не е достатъчно. Един ден никой препродавач няма да го усети. Трябва поне една цяла седмица да се насрочи и всички да сме се презапасили преди нея седмица.

Преди време имаше такъв опит да се въздейства на Мтел с тих час всеки ден и Мтел бяха регистрирали рекордни трафици от телефонни разговори по време на протеста и само се бяха изсмяли на протестиращите.
                                fiat-bg.org

Comment

Working...
                                X