Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ксенона

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Re:

Първоначално публикувано от търтей
    Първоначално публикувано от slav40
    крушката няма как да се сложи наобратно ,че да се сбърка -
    това е само на теория
    практиката показва че н7 може да се сложи както ти падне

тъпа система са
    все пак имам малко техническа грамотност и съм сигурен ,че са монтирани правилно
    Първоначално публикувано от Alexanderbb
    Може пък ако облепиш шапките от вътре с изолирбанд да ги изолираш и да не замасяват крушките. Или да подложиш нещо под самия цокъл така че да не достигат до капачето.
    Иначе дори и на фар с лупи без капачета от вътре няма да минеш. ще избодеш очите на отсрещните
    а дали ще е трайно или трябва да се прави всеки месец - още повече,че по тоя начин разстоянието се намаля(то така не влиза кат хората какво остава с изолирбанд) - отпада тоя вариянт ....
    Alfa156 Against All

Comment

Re:

Първоначално публикувано от търтей
      крушката няма как да се сложи наобратно ,че да се сбърка -
      това е само на теория
      практиката показва че н7 може да се сложи както ти падне

тъпа система са
      все пак имам малко техническа грамотност и съм сигурен ,че са монтирани правилно
      Първоначално публикувано от Alexanderbb
      Може пък ако облепиш шапките от вътре с изолирбанд да ги изолираш и да не замасяват крушките. Или да подложиш нещо под самия цокъл така че да не достигат до капачето.
      Иначе дори и на фар с лупи без капачета от вътре няма да минеш. ще избодеш очите на отсрещните
      а дали ще е трайно или трябва да се прави всеки месец - още повече,че по тоя начин разстоянието се намаля(то така не влиза кат хората какво остава с изолирбанд) - отпада тоя вариянт ....
      И мойте опираха ама нежно ги насилих и станаха и при нем катайките идваха малко дълги.
      156 1,8 ТS 99
      Nissan Murano 2005

Comment

да с лек напън стават,но дават на късо и не светят - ти нямаш ли го тоя проблем
        Alfa156 Against All

Comment

Не всичко е наред мисля че жичката гледаше надолу при монтажа
          156 1,8 ТS 99
          Nissan Murano 2005

Comment

натам си гледа ,но влиза точно отпред в крушката,където опира на капачето ......
            Alfa156 Against All

Comment

лелеелел хора за убиване сте- като има толкова спецове и разбирачи по тия Ксенони ми хванете се разберете с едно ЛС с момчето и му помогнете де .Ударете му едно рамо ккво толкова ще стане -много по полезно ще е отколкото да си чешете езиците.
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
              X