Е ма вие кво очаквахте нито го защитавам нито нищо ама и без тва в повечето спортове сме пълна скръб а в тоя дето ни бива и да ни затворят световния шампион в затвора държавата нея интересува 2-3 човешки живота а нейното си
Известие
Collapse
No announcement yet.
честита ви условна присъда за максим!!!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от acko88Е ма вие кво очаквахте нито го защитавам нито нищо ама и без тва в повечето спортове сме пълна скръб а в тоя дето ни бива и да ни затворят световния шампион в затвора държавата нея интересува 2-3 човешки живота а нейното сиAlfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Хора и а не го защитавам, НО!
Представете си колко престъпници (истински) се разхожад свободно из държавата безнаказано?! А, зщо тях не са ги изловили, след като целия български народ ги знае какви са и с кво се занимават?! Щото им е по - лесно да си хванат малката рибка, която върши черната работа, а акулата си остава пак безнаказана!
П.С. Някой може ли да ми посочи едно правилно функциониращо звено на тази скапана държава, че аз за 4 часа не можах да измисля нито едно!!!!Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
Alfa Romeo 90 2.0 '87
sigpic
Comment
-
Коментираме, защото се казва Максим Стависки. Що не коментираме оня, който утрепа цяло семейство в Дружба и получи 3 години условно. Съдът създава прецедент, а после искате ефективна присъда. Няма как да стане.Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
Напълно съм съгласен. В случай като този винаги ще има недоволни. То затова е измислен съдът. Когато двама спорят, това е институцията, която решава кой крив, кой прав. Иначе щяхме да се изтребим. Ти не ме кефиш, ти ми взе гаджето
Друг е въпроса, че в България винаги можеш да влияеш на съда.Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
Първоначално публикувано от търтейнда
за съжаление шит хепънс
и 100 години да е в затвора нищо няма да ги върне ...Lexus IS200
Comment
Comment