За съжаление, ако вместо Максимчо някой от нас беше направил тази беля (чукам на дърво) сигурно щяха да го осъдят по бързата процедура и вечерта когато семейството му вече почваше да се чуди къде е и защо не е се прибрал. След солиден побой от полицаи някой мангал щеше да го е взел за женичка. Това е истината браточки. Всеки може да направи беля. Само дето за мен (пак чукам на дърво) щеше да има мангал да ме шайби, а за Максимчо имаше тв предавания с кадри от Евроспорт.
Известие
Collapse
No announcement yet.
честита ви условна присъда за максим!!!!
Collapse
X
-
условна присъда е стандартното при такива случаи. Не е изключение за Максим.
Не с големи наказания се оправя проблема, а с постоянство.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Един "ъп" на темата, щото ние българите сме склонни да забравяме и на тоя и на следващия боклук ще им се размине....както между другото вече се разминава на убиеца на колегата Добри....щото била "стандартна" процедура условната присъда...
...и решението е ГОЛЕМИ НАКАЗАНИЯMitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinkyусловна присъда е стандартното при такива случаи. Не е изключение за Максим.
Не с големи наказания се оправя проблема, а с постоянство.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
аре бе
близък не близък законите са еднакви за сички
освен това като турат некого в панделата ква е точно ползата?
аман
верно мое за секо престъпление да бесим
)
кражби и прочее ще изчезнат
ама ни стаа бе - и крум го е разбрал и место да коли на място е почнал съвсем хуманно да само реже ръцеНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Абе според мен трябва при употреба на алкохол и настъпило произшествие - да се третира като ПРЕДУМИШЛЕНО убийство, или като опит за такова. Докато знаеш че ще се разминеш с 2-3 години условно - на никой не му ДРЕМЕ.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Кратуно, не си прав!
Пак. Смяташ ли, че при инцидент с автомобил и при нагъл разстрел наказанието трябва да е еднакво?
Всеки ще се замисли, ако знае, че има голяма вероятност да го осъдят, макар и условно.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Говоря не за ПРОЗ инцидент с автомобил а за хинцидент когато виновният водач се е качил да кара след употреба на алкохол, и то солидна какво в случая.
Щом си се качил да караш пил - трябва да си носиш отговорността!
Иначе инциденти винаги се случват и за съжаление доста от тях са с треяви шофьори.
Извинявай ама ако аз искам да убия някого в момента - ако го застрелям и ме хванат ще лежа за предумишлено убииство. А ако го сгазя "случайно" ще мина с 2-4 годинки условно. Айде сега кажи ми къде е логиката?
Да иначе дирекитно на въпроса ти - Щом си се качил да караш пил - трябва да си носиш отговорността!
Защото ако знаеш че ако си пил и те стане издънка и по закон отиваш директно в панделата без да може да те спаси обществено полижение пари и адвокати дали ще си толкоз ербап ?
А по темата специално - тва нещастно недоразумениице трябва малко да се поразходи до панделата.Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
Comment