If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
недоразумения няма , всяка модификация си има цена
имаш пари купуваш мощна Селика , нямаш пари купуваш орязаните версии . Ма като нямаш пари и вземеш тази с най-слабия мотор да казваш че била недоразумение ..... всяко нещо си има цена
Пич просто сравних две коли с еднаква кубатура(алфа 145 boxer също не е спортна кола ) ..... А ако избора стои между мощна селика и алфа 147 GTA .... Повярвай ми селиката пак отива на втори план. Не съм казал че тойотата е лоша кола , дори напротив....... ( прочети по внимателно ) . Просто има добри и лоши коли и има Алфа която колкото и минуси да има пак те кара да я обичаш.
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
пич аз съм имал боксер така че не ми го рекламирай колко вървял
ако искаш ела да те пробвам с кола с даже по-малък мотор и конски сили от твоята - Тойота Ярис с 1.3 бензин или 1.4 дизел мотор да видиш какъв ще е резултата.... загиваш
пич аз съм имал боксер така че не ми го рекламирай колко вървял
ако искаш ела да те пробвам с кола с даже по-малък мотор и конски сили от твоята - Тойота Ярис с 1.3 бензин или 1.4 дизел мотор да видиш какъв ще е резултата.... загиваш
Май няма смисъл да ти отговарям щото не четеш какво пише , нито съм състезател , нито съм някой пубер да се състезавам с теб или с който и да е било......... Много добре знам че има Хонда 2000 кубика със 200 конски сили , знам че има БМВ М , знам че има Скайлайн, AMG и.т.д. Има и реактивни самолети..... НО АЗ СИ ОБИЧАМ АЛФАТА...... Какво точно искаш ти от мене ????? Обясни ми!!!!!!
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
предлагам той и всеки дръзнал да си каже мнението за селика да:
1. поднася извинения на сфинкт.
2. да бъде безпощадно баннат от този форум и оня на тойота.
предлагам той и всеки дръзнал да си каже мнението за селика да:
1. поднася извинения на сфинкт.
2. да бъде безпощадно баннат от този форум и оня на тойота.
Предлагам те за бан за дето не можем да те накараме да харесаш тойота!
_______ 146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment