Известие

Collapse
No announcement yet.

За сервизите и техните последствия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

SFINKS - ти бат си написал гледам повечето учебници по икономика и мизерология. най-накрая някой да затапи търтея.

тоо търтея е много досаден.
    Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
    Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

отделно търтея е виновен за всички базови версии...

ако не беше беден кат цървул нямаше да има пунто 3 врати с 1.2 матор ...

отделно търтея е виновен и за всички неуспехи на тойота. те тойота нямат недоразумения.
      Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV

Comment

но търтея не е виновен за недоразумението "майстор".

Comment

Търтея е пирамида! аз отдавна ви говоря ма вие не ме слушате!
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
            недоразумения няма , всяка модификация си има цена
            имаш пари купуваш мощна Селика , нямаш пари купуваш орязаните версии . Ма като нямаш пари и вземеш тази с най-слабия мотор да казваш че била недоразумение ..... всяко нещо си има цена
            Пич просто сравних две коли с еднаква кубатура(алфа 145 boxer също не е спортна кола ) ..... А ако избора стои между мощна селика и алфа 147 GTA .... Повярвай ми селиката пак отива на втори план. Не съм казал че тойотата е лоша кола , дори напротив....... ( прочети по внимателно ) . Просто има добри и лоши коли и има Алфа която колкото и минуси да има пак те кара да я обичаш.
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

пич аз съм имал боксер така че не ми го рекламирай колко вървял
              ако искаш ела да те пробвам с кола с даже по-малък мотор и конски сили от твоята - Тойота Ярис с 1.3 бензин или 1.4 дизел мотор да видиш какъв ще е резултата.... загиваш

Comment

айде пак почнахте с тия тойоти
                а темата беше за майсторите
                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                  пич аз съм имал боксер така че не ми го рекламирай колко вървял
                  ако искаш ела да те пробвам с кола с даже по-малък мотор и конски сили от твоята - Тойота Ярис с 1.3 бензин или 1.4 дизел мотор да видиш какъв ще е резултата.... загиваш
                  Май няма смисъл да ти отговарям щото не четеш какво пише , нито съм състезател , нито съм някой пубер да се състезавам с теб или с който и да е било......... Много добре знам че има Хонда 2000 кубика със 200 конски сили , знам че има БМВ М , знам че има Скайлайн, AMG и.т.д. Има и реактивни самолети..... НО АЗ СИ ОБИЧАМ АЛФАТА...... Какво точно искаш ти от мене ????? Обясни ми!!!!!!
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm
                    Просто има добри и лоши коли и има Алфа която колкото и минуси да има пак те кара да я обичаш.
                    това ми хареса!!!!
                    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от Orm

Май няма смисъл да ти отговарям щото не четеш какво пише ...
                      г-н Орм, по нашите ширини СФИНКТ е популярен като "Радиоточката".
                      освен, че е популярен е и широко дразнещ, както и сам можеш се убеди.

отделно кой си ти, че да харесваш алфа, а не тойота, ми кажи? особено малолитражките им, които ще те загинат? той търтея е виновен за всичко.

Comment

казах ви аз...пирамида....
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                          казах ви аз...пирамида....
                          той е структура. пирамидална. отделно е и майстор - да се върнем на темата все пак...

Comment

Търтеят! Търтеят!
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
                              Търтеят! Търтеят!
                              предлагам той и всеки дръзнал да си каже мнението за селика да:
                              1. поднася извинения на сфинкт.
                              2. да бъде безпощадно баннат от този форум и оня на тойота.

Comment

Първоначално публикувано от vladu
                                Първоначално публикувано от trustworthy
                                Търтеят! Търтеят!
                                предлагам той и всеки дръзнал да си каже мнението за селика да:
                                1. поднася извинения на сфинкт.
                                2. да бъде безпощадно баннат от този форум и оня на тойота.
                                Предлагам те за бан за дето не можем да те накараме да харесаш тойота!
                                _______
                                146 JTD - ex
                                Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
                                X