Известие

Collapse
No announcement yet.

За сервизите и техните последствия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А аз предлагам да го накажеме да кара само Смехйотата

Comment

Първоначално публикувано от vladu
      Първоначално публикувано от Orm

Май няма смисъл да ти отговарям щото не четеш какво пише ...
      г-н Орм, по нашите ширини СФИНКТ е популярен като "Радиоточката".
      освен, че е популярен е и широко дразнещ, както и сам можеш се убеди.

отделно кой си ти, че да харесваш алфа, а не тойота, ми кажи? особено малолитражките им, които ще те загинат? той търтея е виновен за всичко.
      Г-н Vladu нито ме интересуват търтеи , нито сфинксове нито който и да е било . Не съм казал че сфинксовете или търтеите трябва да харесват Алфа , казах че аз я обичам .
      Отделно кой си ти че да ми държиш сметка какво да харесвам????
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Сега по сериозно..... Забравете че съществува сервиз Дунев... това е най скапаниа сервиз... от тук на татъка сам си правя ремонтите в двора ако мога , ако не оставям си я за спомен и толкова (има много малко ремонти които не мога да направя сам ) . Не знам колеги с такива "майстори" нищо чудно че колите издържат по няколко месеца след ремонт. Днеска 2 часа 3-ма майстори мио обясняват че спирачките са ми най добрите , а той педал ми потъва до ламарина . Утре отивам да видя Румен Дунев ( състезател ) дали би излязъл с тия спирачки на състезание.... Те съвсем ни зимат за тъпанари тия изроди
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

orm ,
          относно сервизите , всеки карал малко повече Алфа и занимавал се с ремонти ще ти каже че в софия има 3-4 читави сервиза :

внтотрейд , лисан , бобо, румен

не си прави повече експерименти с други

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
            orm ,
            относно сервизите , всеки карал малко повече Алфа и занимавал се с ремонти ще ти каже че в софия има 3-4 читави сервиза :

Да ми го беше казал по рано Значи в Дунев ми смениха маслото- от пропката капе масло , смениха ми датчика на перката - бушона за перката вече не е там каде трябва а до акумулатора , преебаха ми още повече спирачките смениха ми бубина и свещи - както си придърпваше колата така си е останала и ЦЯЛОТО ТОВА УДОВОЛСТВИЕ САМО ЗА 475 лева + 220 лева бубина

Comment

е ,другият път в някой от тия които ти казах

Comment

И каде се намират тез сервизи?

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control
                  Ами то е ясно според мен- има двама майстори всепризнати- Лисан и Бобо...
                  Всички си имат и дни или нямат. Как дойде.
                  Кажи тогава на Бобо и компания да си оправят тресенето на Либрата, където и смениха съединителя и сега тресе яко, пък започват с ....
                  Дай да сменим това... А ама не е от това пак - тресе, дай да сменим онова, ама може и да не се оправи...
                  Това познато ли ви е?
                  Сервиз - влизаш и се НАДЯВАШ да ти оправят колата.

Comment

Първоначално публикувано от JTD
                    Първоначално публикувано от Mind_Control
                    Ами то е ясно според мен- има двама майстори всепризнати- Лисан и Бобо...
                    Всички си имат и дни или нямат. Как дойде.
                    Кажи тогава на Бобо и компания да си оправят тресенето на Либрата, където и смениха съединителя и сега тресе яко, пък започват с ....
                    Дай да сменим това... А ама не е от това пак - тресе, дай да сменим онова, ама може и да не се оправи...
                    Това познато ли ви е?
                    Сервиз - влизаш и се НАДЯВАШ да ти оправят колата.
                    Познато ми е до болка , само че майстора с това би трябвало да се отличава от обикновен любител , че само по приказките ти вече трябва да е наясно с проблема на колата ..... Иначе всеки тъпанар може да извади стара част и да сложи нова , особено с тия удобства които имат по сервизите

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                      orm ,

вантотрейд ????? не бих казала, че влиза в този списък!!!!

миналата година за една абсолютно НЕТОЧНА и НЕВЯРНА и даже безумна диагностика ми взеха 40 лева, като ми казаха, че да се оправи колата ми трябват около 4000 лева!!!! Проблема се разреши за 30 лева............
                      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Вантотрейд и Дунев твърдо Не
                        sigpicex
                        147Q2
                        300bhp/606nm
                        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

А някой може ли нещо да каже за италсервиз на кръговото на 4-ти километър???

Comment

Аз прочетох доста лоши отзиви за този сервиз в нашия и във форума на фиат...
                            А относно Лисан и Бобо виж тука:
                            Лисан - http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=17461
                            Бобо - http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814
                            Хората им благодарят, сигурно има защо...
                            145, 1.6 boxer
                            156, 2.4 JTD - ex
                            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

еми един братовчед работи там 2 седмици и напусна, защото не беше възхитен от начина на работа...
                              Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

в Италсервиз не бих казал че са много добри. От друга страна както вече казах и Румен се показа като долен търгаш а не като добър майстор така че.....
                                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                                X