Ако lisan е същиа Сашо на който ми дадоха телефона и се обадих то мерси..... Как ми каза че освен него няма кой да ми направи колата веднага се отказах от неговите услуги.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За сервизите и техните последствия
Collapse
X
-
Знам че срещу дунев от другата страна на релсите има един много добър майстор , казва се Сашо та при него грешки няма , ама е трудно да го накараш да ти направи двигател и се чака няколко дена на опашка. В петък отивам при него за спирачки които ми ги преебаха в Дунев .Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от OrmАко lisan е същиа Сашо на който ми дадоха телефона и се обадих то мерси..... Как ми каза че освен него няма кой да ми направи колата веднага се отказах от неговите услуги.Ти си много капризен бре
Ти мерси че си ме освободил от твойто присъствие
За такива като теб угодия няма
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от OrmАко lisan е същиа Сашо на който ми дадоха телефона и се обадих то мерси..... Как ми каза че освен него няма кой да ми направи колата веднага се отказах от неговите услуги.
щом толкова хора ти казват че тва е твоя човек и на всичкото отгоре и той ти е казал че ще ти оправи колата , ти си правиш някви безумни изводи ....
Само ще ти кажа че тва което са ти правили и недонаправили в Дунев , Сашо щеше да ти го направи както трябва на поне 2 пъти по ниска цена .
А сега щот си хитър ще ти излезе петорно без да знаеш какъв ще е резултата .
За критерий къде да си правиш колата трябва да имаш предвид 2 главни неща :
1/ възможно най-много хора да ти препоръчат даден сервиз
2/ отиваш на място и преценяваш дали ако нещо не ти хареса след ремомнта ( щото грешки навсякъде стават ) въпросният сервиз/майстор ще коригира нащата за негова сметка
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKSПървоначално публикувано от OrmАко lisan е същиа Сашо на който ми дадоха телефона и се обадих то мерси..... Как ми каза че освен него няма кой да ми направи колата веднага се отказах от неговите услуги.
щом толкова хора ти казват че тва е твоя човек и на всичкото отгоре и той ти е казал че ще ти оправи колата , ти си правиш някви безумни изводи ....
Само ще ти кажа че тва което са ти правили и недонаправили в Дунев , Сашо щеше да ти го направи както трябва на поне 2 пъти по ниска цена .
А сега щот си хитър ще ти излезе петорно без да знаеш какъв ще е резултата .
За критерий къде да си правиш колата трябва да имаш предвид 2 главни неща :
1/ възможно най-много хора да ти препоръчат даден сервиз
2/ отиваш на място и преценяваш дали ако нещо не ти хареса след ремомнта ( щото грешки навсякъде стават ) въпросният сервиз/майстор ще коригира нащата за негова сметка
Все пак не се знае дали е същия или не.....Ако е същия да каже той и ще му обясня защо съм направил "безумня си извод". Ако тогава някой ми беше направил такава реклама на неговия сервиз естествено че щях да отида там .
Тогава ми дават телефон , казват ми този май прави алфи аз звъня и почват да ми обясняват по телефона , аз съм най великия ( ако не сте забелязали всеки новоизпечен "майстор" се мисли за най добрия ) - великия майстор няма нужда от самореклама .
И все пак , пак повтарям не знам дали става дума за същия Сашо или не!!!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
За тебе въобще не се сещам кой си и за какво си ме питалНикога не говоря такива неща по телефон
Провери на кой номер си званял,мойте номера са :0899832271,0887732271,0878832271
Но какъвто и да е случая аз твойта кола няма да я правя
Не е нормално да се говори и плюе без никаква причина,независимо какви изводи си си направил.Относно сервиза срещу Дунев и собственика Сашо(Геро) мога да кажа само хубави неща,но той не прави италянки
Прави изключение само за много близки хора,а останалите ги праща при мен. Това го знам защото сме приятели от деца и се срещаме постоянно
Кажи му че аз те пращам,може да помогне
Успех
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от LisanЗа тебе въобще не се сещам кой си и за какво си ме питалНикога не говоря такива неща по телефон
Провери на кой номер си званял,мойте номера са :0899832271,0887732271,0878832271
Не е нормално да се говори и плюе без никаква причина,независимо какви изводи си си направил.Относно сервиза срещу Дунев и собственика Сашо(Геро) мога да кажа само хубави неща,но той не прави италянки
Прави изключение само за много близки хора,а останалите ги праща при мен. Това го знам защото сме приятели от деца и се срещаме постоянно
Успех
Не помня номера на телефона , помня че сервиза ( не знам дали е сервиз или гаражче ) се намира в Елин-пелин.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от OrmПървоначално публикувано от LisanЗа тебе въобще не се сещам кой си и за какво си ме питалНикога не говоря такива неща по телефон
Успех
Не помня номера на телефона , помня че сервиза ( не знам дали е сервиз или гаражче ) се намира в Елин-пелин.През Елин Пелин дори не минавам
Имам клиенти от там
0899832271 Сашо
Comment
-
Нали казвам - човек който си разбира от работата нямаше да ми говори така , а и щом след телефонен разговор човека не ми харесва предпочитам да си нямаме взимане даване с негоОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от odiseyБрато ОРМ мн си зле първо питай преди да говориш! Не мое така!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от odiseyИзвини се сега и да ходиме да пиеме по бира тамОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment