Известие
Collapse
No announcement yet.
Докога ?
Collapse
X
-
Абе и тия от скат са пълни ДС мекерета.
Ама някои хора помнят как бай Тошо излови всички дето сложиха бомбата и
А Волен Сидеров и той марионетка дето ни прави на маймуни че като беше главен редактор на Демокрация що не викаше така.
Ей аман от този политически цирк у нас. Обикновенните турци са работливи като магарета и по-бедни и от тях защото ДПС ги ограбва както си иска. И те никога не са били настроени срещу българите защото са простоват народ и си следват корана в който пише че насилието е грях.
Ако искаме да живеем в бяла европейска държава трябва да се съберем всички и заедно да изметем все що има политик независимо от цвета муAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Re:
Първоначално публикувано от AlexanderbbАбе и тия от скат са пълни ДС мекерета.
Ама някои хора помнят как бай Тошо излови всички дето сложиха бомбата и
А Волен Сидеров и той марионетка дето ни прави на маймуни че като беше главен редактор на Демокрация що не викаше така.
Ей аман от този политически цирк у нас. Обикновенните турци са работливи като магарета и по-бедни и от тях защото ДПС ги ограбва както си иска. И те никога не са били настроени срещу българите защото са простоват народ и си следват корана в който пише че насилието е грях.
Ако искаме да живеем в бяла европейска държава трябва да се съберем всички и заедно да изметем все що има политик независимо от цвета муAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Пак се отплеснахте ! Не говоря за атентата или дали Волен Сидеров е идиот ! Докога ще търпим ? Докога мангалите ще викат смърт за България ? Докога набедените за турци ще забраняват да се говори на български език ? Единствения официален език в Република България ? Докога ще ни викат "гяури", а ние ще им плащаме пенсиите и здравната помощ ? Докога неуки и нечистоплътни (а най-вероятно и неграмотни) миризляци ще ни заплашват в собствената ни страна ? Докога ще говорят за суверенна българска територия като за част от друга държава или нещо не принадлежащо на страната ни ?
Въпросите "докога" и "защо" са много, а най-лесното решение е... да сменим държавата.... така или иначе ще сме чужденци, но там поне местните ще са по-цивилизовани ! Но редно ли е да отстъпваме пред същества, които немогат да се нарекат дори хора ? Същества за които смисъла на живота е омразата към сънародниците им и размножаването, в което са по-добри и от насекомите ?
Сега вече ги разбирам сърбите !Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Дай боже да не се окажа прав, но мисля че и на нас няма да ни се размине. Котела къкри, напрежението нараства, започват да вярват в себе си, взимат за пример съседите си от юго-запад и неменуемо... един ден ще поискат и ще започнат да им подражават било то и с крайните като тях средстваALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Е тогава просто ще си сберем бохчите и кой от къде е ! Пък те тука да си играят на държава ! И без това от нея нищо не остана.... Така ше си умрат от глад ! Но пък поне ще видим Турция в ЕС...или поне Източна Румелия...Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
Comment
-
Много жалко... описах най-страшното. Ще ни изгонят от собствените ни домове и държава. А ние разбира се ще сме безсилни защото... Големите ще ги подкрепят. Как така някаква си плюнчица от територия, която стои на доста важни и стратегически географски ширини... ще е единна и суверенна? Къде е тръгнала... какво си е втълпила?ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от NasoПак се отплеснахте ! Не говоря за атентата или дали Волен Сидеров е идиот ! Докога ще търпим ? Докога мангалите ще викат смърт за България ? Докога набедените за турци ще забраняват да се говори на български език ? Единствения официален език в Република България ? Докога ще ни викат "гяури", а ние ще им плащаме пенсиите и здравната помощ ? Докога неуки и нечистоплътни (а най-вероятно и неграмотни) миризляци ще ни заплашват в собствената ни страна ? Докога ще говорят за суверенна българска територия като за част от друга държава или нещо не принадлежащо на страната ни ?
Въпросите "докога" и "защо" са много, а най-лесното решение е... да сменим държавата.... така или иначе ще сме чужденци, но там поне местните ще са по-цивилизовани ! Но редно ли е да отстъпваме пред същества, които немогат да се нарекат дори хора ? Същества за които смисъла на живота е омразата към сънародниците им и размножаването, в което са по-добри и от насекомите ?
Сега вече ги разбирам сърбите !
На въпроса "защо" - защото никой не се интересува как да помогне на съседа и приятеля си, за да си оправят и двамата живота - знаете оная приказка за това дали е важно ти да си добре, а съседа ... Докато всеки мисли за собствената си кожица, нищо няма да се промени! А в това да се спасяваме поединично ние българите сме особено добри...
Знам колко хора сега ще се захванат да пишат как не трябва да сме така антисоциални и така нататък. Но нека тия хора поне за миг се върнат на земята - тази, българската земя - и да видят в каква изродщина живеят нашите родители, приятели и деца. Нека се замислят така ли ще продължава и занапред, или ще продължават да си мислят "абе аз нали съм си добре, а тия дето не са - да се оправят както могат".
Писнало ми е да гледам как някакви хъхрещи мангусти се възползват на 200% от МОИТЕ осигурителни права, писнало ми е да ме проверяват по три пъти дали съм си платил осигуровките преди да ме прегледат в клиника, която е на път да се разпадне, а бай мангал да бъде приеман с почести и без никакви въпроси, писнало ми е и от много други неща.. Но не мога да направя нищо САМ - за промяна са необходими повече от двама-трима ентусиаста. Не се ли събудим и раздвижим всички, нищо няма да се получи. Не се ли вдигнем като един - по-добре да си подготвим опелото като народ от сега!
P.S. А сърбите винаги са били много напред от нас по отношение на национално самосъзнание !
Comment
-
Re:
Първоначално публикувано от AlexanderbbАко искаме да живеем в бяла европейска държава трябва да се съберем всички и заедно да изметем все що има политик независимо от цвета му
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
За жалост не са ни виновни нито циганите, нито турците, а сме си виновни самите ние. И освен това искам да кажа, че всичко в тая държава е толкова изопачено и наредено да изглежда по някакъв начин, че народът вярва и се възмущава, а в дъното на всичко стоят едни и същи хора. Така, че .... нямам думи. .... нямам думи...
ПС: Евала на сърбите!!! Но за жалост май днес ние ще се превърнем в един от най-близките им врагове1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp
Comment
-
Животът на една нация е такъв, какъвто сама си го направи. Всеки си заслужава управниците, защото сам си ги е избрал и си ги търпи! Истината е написана на народното събрание-"СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА". Докато тоя народ не разбере,че философията "наведена главица сабя не я сече", нищо няма да се промени.sigpic33201
930 Quattroporte
Comment
Comment