Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

явно добре са ви промити мозъците ... и на следващите избори пак вкъщи ще си стоите и няма да гласувате щото нямало за кого

БЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ТОЧНО ТВА Е ТАКТИКАТА НА ДПС ???
    ДА ВИ УБЕДЯТ ЧЕ НЯМА ЗА КОГО И НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ГЛАСУВА

Е ЗА ТВА И ВИЕ И ОСТАНАЛИТЕ БЪЛГАРИ ДЕТО ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ ЩЕ ГО ДУХАМЕ НА ТУРЦИТЕ

ДА ВИ ЕБА У БЪЛГАРИТЕ С ИЗИНЕНИЕ , ТУКА ВСЕКИ ОТ ПОЛИТИКА И ФУТБОЛ РАЗБИРА ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ И НАКРАЯ НИЩО НЕ ПРАВИ .... НЕЩАСТНИ МЕДУЗИ ПАК С ИЗВИНЕНИЕ

Comment

Ти ходи гласувай и после си трай 4 години ... файда 0.
      Нещо за обратна връзка и какво става като я няма да си чувал?!?
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

ВИЖ СЕГА МАЙ ФРЕНД
        АКО НА ПРЕДИШНИТЕ ИЛИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ВСИЧКИ ЗАБЛУДЕНИ И РАЗБИРАЩИ ОТ ПОЛИТИКА И ОБРАТНИ ВРЪЗКИ ЛУМПЕНИ ОТИДАТ И ГЛАСУВАТ ЗА БЪЛГАРСКИ ПАРТИИ , ДПС ЩЕ ОСТАНАТ С ТОЛКОВА МАЛКО ДЕПУТАТИ ЧЕ НИКОЙ НЕ БИ ГИ ТЪРСИЛ ЗА КАКВИТО И ДА Е КОАЛИЦИИ И ЩЕ ОТИДАТ В ТРЕТА ГЛУХА

КОЕ ПО ТОЧНО В ТАЯ ЕЛЕМЕНТАРНА АРИТМЕТИКА НЕ ТИ Е ЯСНО

----------------------------------------------------------------
        При следващия пост с големи букви директно трия без да местя в коша! Направи си труда да спазваш приличие във вфорума най-сетне!

MrX

Comment

И от къде си сигурен, че резултата няма да бъде леко променен?
          ДПС е опората на БКП/БСП, за това си го създадоха от няколко послушни ДС ченгета.
          В момента Доган и сие съсредоточават такава икономическа мощ, че от управлението не знам изобщо можеш ли ги извади.
          Само си спомни последните избори - местните, пък ми отговори - сигурен ли си в честността на изборите?!
          И като оставим Бърбойко и Болния... я кажи за кого да се гласува?
          СДС - призраци в блока, ДСБ - Костов се мисли за месия, ВМРО - много думи 0 резултати? БНС - пристана на корумпираните.
          Няма да стане с гласуване, ще стане със протести... с/у всяко некоректно действие на които и да са управляващи... без политически мотиви и провокации... но с отстояване на интересите.
          Е това го не можем, за това и ще ни шибат мангали и депесари.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от pent
            нещо не ви харесва да имаме за сънародници цигани и турци ли?

единствения вариант е да избягате в чужбина. там поне няма цигани, но пак ще има още повече турци и достатъчно румънци

който е решил да остава в БГ нека свикне с реалността... за добро или лошо това е България!

НЕ ми харесва да ми викат ГЯУР ! Не ми харесва да слушам "Смърт за българите" от хора, на които им осигурявам оцеляването ! Не ми харесва факта, че трябва да използвам чужди езици в разни райони на страната ми или няма да бъда разбран/обслужен ! Нямам против никакви раси и етноси, просто искам гражданите на страната да се държат с другите граждани на същата страна нормално !

Както се казва... няма по-лошо от това да си бял мъж... в случая и християнин !
            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от morfius
              И от къде си сигурен, че резултата няма да бъде леко променен?
              ДПС е опората на БКП/БСП, за това си го създадоха от няколко послушни ДС ченгета.
              В момента Доган и сие съсредоточават такава икономическа мощ, че от управлението не знам изобщо можеш ли ги извади.
              Само си спомни последните избори - местните, пък ми отговори - сигурен ли си в честността на изборите?!
              И като оставим Бърбойко и Болния... я кажи за кого да се гласува?
              СДС - призраци в блока, ДСБ - Костов се мисли за месия, ВМРО - много думи 0 резултати? БНС - пристана на корумпираните.
              Няма да стане с гласуване, ще стане със протести... с/у всяко некоректно действие на които и да са управляващи... без политически мотиви и провокации... но с отстояване на интересите.
              Е това го не можем, за това и ще ни шибат мангали и депесари.

ти мислиш ..... не мисли а направи това което те посъветвах
              най голямото добро което можеш да направиш на ДПС е да продължаваш да си мислиш че разбираш от политика и да продължаваш да не гласуваш

Comment

За съжаление това е цялата истина и ще става все по-зле и по-зле за нас българите, а за останалите два етноса по-добре. Няма да се оправи ако продължаваме да си мълчим и не правим нишо по въпроса. Както някой каза по-горе, проблема с мангалите може да се разреши за няколко месеца. Само се замислете, полицията която е следи за спазване на вътрешния ред е подкупена от мръснте мангали. Най-голямата наглост е как няколко хероинови дилъра работат за полицай. Кажете ми как да се оправим при тая мизерия?
                Alfa Romeo 75 1.8

Comment

Първоначално публикувано от Naso
                  Първоначално публикувано от pent
                  нещо не ви харесва да имаме за сънародници цигани и турци ли?

единствения вариант е да избягате в чужбина. там поне няма цигани, но пак ще има още повече турци и достатъчно румънци

който е решил да остава в БГ нека свикне с реалността... за добро или лошо това е България!

НЕ ми харесва да ми викат ГЯУР ! Не ми харесва да слушам "Смърт за българите" от хора, на които им осигурявам оцеляването ! Не ми харесва факта, че трябва да използвам чужди езици в разни райони на страната ми или няма да бъда разбран/обслужен ! Нямам против никакви раси и етноси, просто искам гражданите на страната да се държат с другите граждани на същата страна нормално !

Както се казва... няма по-лошо от това да си бял мъж... в случая и християнин !
                  То и аз не съм съгласен, но това за мен са си тъпи провокации.
                  '05 166 V6
                  '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Първоначално публикувано от 156
                    То и аз не съм съгласен, но това за мен са си тъпи провокации.
                    мдам, има го и този вариант... атака не са тъпи и могат лесно да копират работещия модел на републиканците в САЩ
                    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Е ако няма кой да провокира заспалите мозъци да се събудят ко правим

Comment

прав е morfius, ама ние така сме затънали в матрицата че и Нео не може да ни извади. Още Алеко го е казал че и едните и другите са маскари. Не е важно само кой избираш а после да го контролираш. Да се сещате кога е била последната обща стачка у нас. Че Гърците тази година направиха вече 3
                        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                          ти мислиш ..... не мисли а направи това което те посъветвах
                          най голямото добро което можеш да направиш на ДПС е да продължаваш да си мислиш че разбираш от политика и да продължаваш да не гласуваш
                          Явно отказваш да ме разбереш.
                          Не отричам гласуването, отричам пасуването в последващите 4 години!
                          Никъде не съм казал, че не гласувам... казвам, че от изброените нито 1 политически субект не може да ни "оправи" без постоянен контрол!!!

Comment

До кога ли, до тогава докато ме съветват да напусна родината си защото не ми харесва турското и циганското владичество, докато ме убеждават, че политик може да ни "оправи", докато всички са разгневени по маси, форуми, блогове и т.н. а когато се изисква намесата им казват пас и удрят поредната ракия.Няма да се оправим, защото не искаме да се оправим, наведената позиция винаги е била по-удобната поза от изправената!

Comment

Оо вие изчакайте циганите да се доберат до интернет (което ще стане доста скоро) И тогава тежко ни.. Ще си организират такаво събиране, че не ще ни изселят от България, ами ще ни гонят и по целия свят докато не ни изтребят. Което разбира се ще стане чатвайки по скайп с роднините им по света, които естествено твърдят, че са българи там където живеят мръсните твари..
                              Храни куче да те лае.
                              Алфа Ромео 156 1.8 TS `99

Comment

АТАКААААААААААА

леле колко прост народ имало ...
                                яко
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X