Известие

Collapse
No announcement yet.

Докога ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

!

За съжаление няма да се оправи скоро. Дават им все повече и повече права. Започват да се мислят за кореняци, има някой градове В БЪЛГАРИЯ в който не се чува българска реч, защото преобладават турци.
    Ние сме тези които трябва да направим нещо, но какво?
    Турците и циганите стават повече от нас, и са един за друг. Една сплутена общност а ние сме всеки за себе си. Никой не се застъпва за другия. Ще става все по-зле
    Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
    Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++

Comment

моля само не намесвайте сърбетата с болния им национализъм който за пореден път ще ги вкара в беля!
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Beднъж го цитирах в друга тема!...сега ще го кажа пак - "В тази държава златно жито зрее, прост народ живее"
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Коментарът е излишен! Българите сме репресирани в собствената си страна. Турците на практика управляват държавата, а циганите цицат каквото могат от нея. Каква наглост- твърдят че са турци, искат да си бъдат с турски имена , но не си сменят паспортите с турски. Защо ли? Ами простичко- ще загубят изборното си право и всички произтичащи от това облаги. Какво ДПС като всички турци в българия са свободни и с повече права на практика от българите.
          За циганите пък няма какво да се каже- искат да имат пари, но не искат да работят. Ако българин не с и плати тока, му го спират, ако това е циганин- му го опрощават. Ако на българин му се роди дете или се случи нещо, от социалните служби и подобни институции, вадят от през девет планини причин и да му откажат помощ и го връщат за щяло и нещяло, ако това е циганин- дори му попълват документите за да я получи. ..
          Дълга тема....Един наш писател беше казал " Не народ а мърша...". Всички псувяме и се възмущаваме в компания, но като дойде момента в които можем открито да изявим позиция и да опитаме да променим нещата мълчим. Едни казват:" И без нас ще мине", други:" За какво да говоря или гласувам , като все тая", а трети " Защо пък точно аз".... Точно този тип хора според мен, нямат никакво право да протестират .
          А иначе клипчето показва това, което всички знаем. Единствения ми коментар е ЖАЛКО! ЖАЛКО! ЖАЛКО! Наитина ако така продължава- Българите ще бъдат асимилирани и България ще си отиде. Таакова отношение към българите е нямало и по времето на турското робство, присъствие или както и да го наречем.
          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
          sprint tropheo
          155/1.8
          156/2.0 Selespeed

Comment

Нека първо не слагаме турците и циганите под един знаменател. Вторите са нискоразрядни и генетично ограничени елементи които самите ние (нашите си любими политици) направиха такива каквито са в момента. Защото е много изгодно да ги накараш да гласуват за теб на изборите като им разрешиш да си правят каквото искат. С тях една нормална държава може да се оправи за един два - месеца.
            Сърбите и тяхния подход няма да го коментирам защото всички виждаме какво им се случва.
            Имам доста приятели из различни крайща на страната и всички ми казват едно и също" ние с обикновенните турци живеем заедно и нямаме проблеми, заедно си празнуваме празниците, заедно си строим къщите и заедно си страдаме от управляващите". Защото както всички знаем ние си имаме тройна коалиция която е политически нонсенс откъдето и да погледнем. Явно причините да съществува са само лично финансови.
            Също така всеки може сам да се сети че ако живота у нас стане като в бяла държава никой няма да иска да се отделя или да се пише не българин.
            И ВЕЧЕ НАИСТИНА МИ ПИСВА ОТ ТАПАШКИ МАНИПУЛАЦИИ В СТИЛ РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ
            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Докато не спрем да подвикваме Беееее ее ееее ... а направим нещо!
              Но като гледам ... едва ли ще стане.
              И не бъркайте турците и циганите... провокациите и реалността.
              Запитайте се кой има полза от ДПС...
              Кой има полза от напрежение м/у българи и турци.
              Кой има полза от циганите?
              Кой има полза да сме страхливи овце?!?
              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Това е просто нереално!
                А, най - лошото е, че българския офффчи народ ще се сети да прави нещо когато вече ще е късно!
                Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                Alfa Romeo 90 2.0 '87
                sigpic

Comment

1.Защо държавата позволи да се излъчва по националната ни телевизия новини на турски,нима в турция наши сънародници гледат родни новини на Български език.Докога,държавата ни ще позволява на тези с автобусите от турция да решават нашата съдба,и вси4ки симпатизанти на този мазен очилат циганин доган да ни смятат за гяури.Нека всеки ден да се излъчва Време разделно та дано се събуди тоз народ.
                  AlfaRomeo-166-2.4JTD EH0590

Comment

Първоначално публикувано от pent
                    моля само не намесвайте сърбетата с болния им национализъм който за пореден път ще ги вкара в беля!
                    Съгласен съм, но малко почвам да ги разбирам.... явно и при тях е имало малко "помощ" от разни етнически групи
                    Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

нито аз нито някой тук в тоя форум е наясно кой всъщност е Волен Сидеров. Но едно е ясно , той и партията му са единствените които казват всекидневно каква е истинската ситуация с турците в България и заявяват съвсем ясно че ако зависи от тях ще ги наврът на кучето в гъза . Тва е положението . Ако на някой Българин поне млако му дреме за родината му най-елементарното нещо което може да направи е на следващите избори да излезе и да гласува за Българска партия , Атака , Герб или някоя друга а не да си стои на топло вкъщи

Comment

Атака и Герб! Не ме разсмивай моля те. бате Бойко мухобойко и Архонт Слаби Бинев. Тези ли са ти идеалите за политици които могат да ни управляват.
                        Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                        Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

СФИНКС, не съм говорил нищо за Волен Сидеров, а и не това е била целта на темата.... Просто използвах предаване на СКАТ, защото там имаше исказвания на разни "български" "граждани" за "родината" им Вероятноста това да е нагласено (СКАТ да са им платили да се държат така), не ми се вярва да е голяма...
                          Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от SFINKS
                            нито аз нито някой тук в тоя форум е наясно кой всъщност е Волен Сидеров. Но едно е ясно , той и партията му са единствените които казват всекидневно каква е истинската ситуация с турците в България и заявяват съвсем ясно че ако зависи от тях ще ги наврът на кучето в гъза . Тва е положението . Ако на някой Българин поне млако му дреме за родината му най-елементарното нещо което може да направи е на следващите избори да излезе и да гласува за Българска партия , Атака , Герб или някоя друга а не да си стои на топло вкъщи
                            По наясно съм от теб кой е Болен Лидеров и каква е идеята да бъде създадена хАтака... по наясно съм и каква е идеята на герба на Бърборко Бандитов.
                            хАтака е предпазен клапан, с приказките си и изявите си намаляват напрежението в мислещите по определени начини и така подпомагат управниците, за сметка на това управниците им дават да си пощипнат от баницата.
                            Гербовци от своя страна и ББ са всъщност новите 800 дни ама без царя.
                            Няма за кого да се гласува... а и не е проблема в гласуването...
                            ТРЯБВА ПОСЛЕДВАЩ И ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ НА ОВЛАСТЕНИТЕ!!!
                            Иначе и Кенеди да докара някой, ще стане нашенска мутра...
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

нещо не ви харесва да имаме за сънародници цигани и турци ли?

единствения вариант е да избягате в чужбина. там поне няма цигани, но пак ще има още повече турци и достатъчно румънци

който е решил да остава в БГ нека свикне с реалността... за добро или лошо това е България!
                              Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

явно добре са ви промити мозъците ... и на следващите избори пак вкъщи ще си стоите и няма да гласувате щото нямало за кого

Е ЗА ТВА И ВИЕ И ОСТАНАЛИТЕ ДЕТО ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ ЩЕ ГО ДУХАМЕ НА ТУРЦИТЕ

ДА ВИ ЕБА У БЪЛГАРИТЕ С ИЗИНЕНИЕ , ТУКА ВСЕКИ ОТ ПОЛИТИКА И ФУТБОЛ РАЗБИРА ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ И НАКРАЯ НИЩО НЕ ПРАВИ .... НЕЩАСТНИ МЕДУЗИ ПАК С ИЗВИНЕНИЕ

Comment

Working...
                                X