Абе по Софията сте си луди и нямате оправия ... Тук в Пазарджик , малък град , но в последните години също толкова проблеми с паркирането , както и в големите градове ... Фрашкан е с автомобили вече града , няма достатъчно паркинги , пичовете с 2-та градски паяка (на възраст около 20-25 години) нямат смелост да вдигнат някоя "по - висшестояща" кола ... Абе простотия
... Таксиджийте поне на са толкова нахални като в Пловдив и София
Абе с едно изречение - ше се оправим , скоро ... 
Иначе по темата - слизъл съм доста пъти от колата , в повечето случаи не съм бил длъжен да го правя , но съм такъв че понякога съм търся това ... Но зависи от човека отсреща. Веднъж (бях с Клиото тогава) една женица ме зажули леко на сфетофарите при Автогарата , е какво да й направя ... Тя се паникиоса горката , добре че на пасатчето на мъжа й му нямаше нищо
. Какво мога да й направя на шоферката
?
Но в повечето случай някой 'барофци' с някоя 3-ка например (не рядко представители на ромската общност
) като се преправят нещо става интрига ... Но от колите са доста силни и смели де
... Имам усещане , че като са по - възрастни или че карат автомобил например от еди колко си години , винаги трябва да са прави - а това е много смешно твърдение
Оф ... айде , че ще се задълбоча

Иначе по темата - слизъл съм доста пъти от колата , в повечето случаи не съм бил длъжен да го правя , но съм такъв че понякога съм търся това ... Но зависи от човека отсреща. Веднъж (бях с Клиото тогава) една женица ме зажули леко на сфетофарите при Автогарата , е какво да й направя ... Тя се паникиоса горката , добре че на пасатчето на мъжа й му нямаше нищо

Но в повечето случай някой 'барофци' с някоя 3-ка например (не рядко представители на ромската общност

Comment