Известие

Collapse
No announcement yet.

Слизате ли да се биете по пътищата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
    A мен ще ме цитраш ли какво съм написал ?
    Готово
    Първоначално публикувано от pr_00f
    Абе хората са го казли - тя селенията не ходи по гората ами по хората.

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

• Първоначално публикувано от blagun Покажи съобщение
      Eто какво написах онзи ден във фиат форума по същата тема
      blagun
      Фиат фанатик
      "Чакайте аз да ви кажа днес какво се случи:
      значи карам си аз в дясна лента по Евлоги Георгиев и един тъпанар с червен пасат 2 комби решава да ме засече, е така за кеф, след което замалко да прегази едно момче със скутерче! Спираме на следващият светофар, аз 2 коли зад пасата, а момчето с моторчето до него и започна да му вика "Ти луд ли си, за малко щеше да ме блъснеш..." След което светна зелено и двамата тръгнаха като този с пасата нарочно нави волана на ляво и бутна с колата си момчето Избеснях Спрях да попитам момчето дали е добре и газ след скапаняка. Като ме видя започна да криволичи и едвам успях да го изпреваря отдясно, но трябваше да спираме, че беше червено на светофара на бул.Мадрид и бул.Евлоги Георгиев, дръпнах ръчната и тръгнах да го смазвам от бой (бях откачил), но онзи като ме видя мина на червено и побягна. Една мацка с тъмно синьо Браво(дано да е от форума) спря в този момент до мен и започна да си говори с мен, и да ми обяснява как щял да блъсне и нея! През това време съпътникът ми се обади в полицията и им разказа всичко. Те обещаха да направят нещо по въпроса, но знае ли човек!
      Много са случаите, след които като се прибера и като се замисля, че не съм се сбил ми олеква, но тази вечер не е така!!! Трябва да има възмездие за такива тъпанари дето газят хората "е така"!!!
      Само искам да вметна, че шофьора беше на възраст между 40-48 години (не някой малък келеш) с жена си, а отзад още един мъж негов набор с още една жена!!!

Аз ако съм с такова мислене като тоя на тези години ще се самоубия, обещавам!!!..."
      Бе не е от годините, простака си е такъв от малък, докато умре.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Като бях в Китен ми направи впечатление, че хората, които караха агресиво бяха или от София или месни, които си познават пътищата. Мисля, че сме се изнервили много и трябва да сме по спокойни. То не че алфист може да е спокоен, но все пак.
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

• под от софия разбираш със софийска регистрация ?

шото "от софия" всощност мое да значи мноо неща вече
          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
            под от софия разбираш със софийска регистрация ?
            ДА.

София
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
            Opel Astra J GTC

Comment

• Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
              Като бях в Китен ми направи впечатление, че хората, които караха агресиво бяха или от София или месни, които си познават пътищата. Мисля, че сме се изнервили много и трябва да сме по спокойни. То не че алфист може да е спокоен, но все пак.
              то това е така - и по себе си го усещам, но пък има моменти дето

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Ами доколкото знам почти всички лизингови коли закупени извън софия също са със С/СА регистрация
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Ами доколкото знам почти всички лизингови коли закупени извън софия също са със С/СА регистрация
                  пцилютно
                  аз затва питах

Comment

Ами доколкото знам почти всички лизингови коли закупени извън софия също са със С/СА регистрация

стари са ви наблюденията и информацията , тва беше преди години , вече изобщо не е така .. лизинговите компаниии имат клонове навсякъде и вече си регистрират колите в съответните градове ..

Comment

• я ти си жив

Comment

• жив съм как , ама не пиша ... само като земете съвсем глупости да пишете тогава

Comment

• ...а аз не се бия, 'щото мен ме държат само за разплод. Като расов жребец съм... дет' се вика!
                          к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                            стари са ви наблюденията и информацията , тва беше преди години , вече изобщо не е така .. лизинговите компаниии имат клонове навсякъде и вече си регистрират колите в съответните градове ..
                            Aбсолютно си прав . Поне във Варна е така от година и нещо , предполагам и в другите големи градове .
                            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                              Aбсолютно си прав . Поне във Варна е така от година и нещо , предполагам и в другите големи градове .
                              Ти не се отклонявай от темата, ами кажи защо беше мислеше да псуваш онзи със сребристата жтд-стрела, дето тръгна да ти сече пътя на пресечката за кварталите преди изхода на магистралата за Шумен? Хем знаеш, че само мутри карат такива автомобили ....
                              _______
                              146 JTD - ex
                              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Не знам вие как я мислите, но във Фиат форума вече се извадиха мечовете

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
                                Fiat Bravo 1.6 1997
                                Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Working...
                                X