Известие

Collapse
No announcement yet.

Слизате ли да се биете по пътищата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mim
    леле, колежки, като ви чета...
    аз освен да се изпозаключа друго не мога да направя
    за да не отнеса боя отнесох една глоба с привикване в кат за птп, за което не бях виновна, ама трябваше да си плюя на педалите, щото ми излезе един шишо бакшишо (уф като се сетя, това определение е много миловидно за тлъстото, тъпо грозно "нещо"
    ама майната му, мина 1 година от тогава
    абе да ти кажа и аз съм така..... Заключвам се и газ до дупка.....

но до сега не ми се случвало някой да ми налита, честно казано.....

ако се стигне до бой и няма измъкване направо незнам какво бих правила.....
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Просто хората не си търсят правата. Като те набие, ама стой хубаво да те набие, при всички положения го усъждаш и ти плаща цял живот. Да го питам дали ще бие после.

Преди няколко месеца попаднах на същата случка в Люлин.
      Един гъзар с Нисан беше ударил едно тико. Наистина, Тикото беше виновно, излиза от пряката и отнема предимство. Но искам да ви кажа, че онзи пък имаше 40м. спирачен път, карал е поне със 100км/ч.
      Освен всичко налагаше жената, която управлявала тикото.
      Стана ми много гадно от ситуацията. За момент си представих, че майка ми може да е в тази кола и тоя помияр да я бие. Нали се сещате, че там го оставях?
      В крайна сметка е много гадно, но нещата могат да се оправят и без юмруци. Все пак не сме в каменната ера
      Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

По принцип не слизам ама ... случвало се е. По-често ги псувам и ги нервя.
        145 1.4 TS 99' EX
        145 1.6 TS 99'

Comment

75ts

Просто хората не си търсят правата. Като те набие, ама стой хубаво да те набие, при всички положения го усъждаш и ти плаща цял живот. Да го питам дали ще бие после.
          Колега бой и еб... не се връщат тази приказка не е случайна,ти чакай убаво да ти смачкат кокалите па после се надай некой да усъдиш у БГ
          така ли ще кажеш на женати или приятелката стоите там докато ви строшат кокалите хахахаха стига бе

Преди няколко месеца попаднах на същата случка в Люлин.
          Един гъзар с Нисан беше ударил едно тико. Наистина, Тикото беше виновно, излиза от пряката и отнема предимство. Но искам да ви кажа, че онзи пък имаше 40м. спирачен път, карал е поне със 100км/ч.
          Освен всичко налагаше жената, която управлявала тикото.
          Стана ми много гадно от ситуацията. За момент си представих, че майка ми може да е в тази кола и тоя помияр да я бие. Нали се сещате, че там го оставях?
          В крайна сметка е много гадно, но нещата могат да се оправят и без юмруци. Все пак не сме в каменната ера
          сега ако кажеш че си стоял и си гледал само......

иначе по темата слизал съм доста пъти рядко съм се бил, то в такива случай зависи от хората все пак(жените ги изключвам).Определено нема да чакам да ми счупат кокалите.Конкретни случаи нема да разказвам
          75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
          75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
          75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
          75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Аз съм се млатил, млатим се и па ше се млатим, а и мен са ме млатили
            sigpic

Comment

много ясно!!!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                Тва е ясно
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Да слезеш от колата да се разправяш трябва да си голям тъпак, който и без това никой не го познава следователно няма и как да се изложиш Веднъж един моканин ми налетя такъв бесен някакъв, фучи, бучи викам му:
                  - Човек, не се ядосвай бе!
                  - Айде няма!
                  и си тръгна
                  sigpic
                  156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                  "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

С толкова дебили по улицата, друг начин няма
                    Мен ме засича един на надлез Надежда, без мигач, без нищо, появява се от майната - свиркам му аз, а тоя се изравнява с мен и започва да ми държи сметка, за какво му свиря, кой ми бил дал книжка на мен, като не съм можел да карам да си стоя в нас, ако толкова лесно съм се стряскал, значи съм бил за психиатрия
                    Изобщо не го изкарвах от колата...
                    sigpic

Comment

Един познат на пъпа на Б-с, кръстовището на Трапезица слязъл с колега да се млати, без нито дума слизат и се запукват Та тоя познат 60кг напикан и отнесъл 2 крошета, омекнали му капачките, че се върнал и извадил от колата някаква щанга за гуми . . .
                      След което ги разтървали. И го питам защо му беше излагацията и да ходи надут цял месец.? Обяснението: аз карам BMW, а тъпака с Лада и ша ми са прай No comment
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Преди около седмица, около полунощ, на кръстовището на Коперник и Шипченски проход един пикльо с голф тройка се размина на една боя с 166-цата, щото се опита да вземе завоя с ръчна. Ама явно релсите го излъгаха и се шибна в бордюра. Сцепи си задната гума и нещо изкриви по окачването, щото Голфа отзад стоеше твърде странно - едната задна гума беше изкривена като предна, при навит волан.

Аз спрях, отидох, забих му един шамар, взех му ключовете от колата и ги фърлих надалееееече в едни храсталаци. На сутринта на светло щеше да си ги намери, вероятно.

Дееба и пикльовците, дето се правят на рацери през нощта.
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko
                          Аз спрях, отидох, забих му един шамар, взех му ключовете от колата и ги фърлих надалееееече в едни храсталаци.
                          и един мой познат така прави.
                          ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Maggy -недей с ръце да удряш !Боли!Само с шутове -чиста раОта,най-много да счупиш някое токче
                            п.п.
                            аз си имам и бухалчица* в колата и нож в чантата ииии други неща ...ама това друга тема

*бухалчица -не е в смисъл на женски бухал
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от Kuku
                              И аз така
                              0888515205

Comment

Първоначално публикувано от viki
                                Maggy -недей с ръце да удряш !Боли!Само с шутове -чиста раОта,най-много да счупиш някое токче
                                п.п.
                                аз си имам и бухалчица* в колата и нож в чантата ииии други неща ...ама това друга тема

*бухалчица -не е в смисъл на женски бухал
                                Ааа аз си помислих, че е женски бухал
                                Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Working...
                                X