Известие

Collapse
No announcement yet.

Слизате ли да се биете по пътищата?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://zazz.bg/play:db553297 - ако решите да се биете по улиците да знаете как изглежда отстрани
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

един чичак вчера като го изпреварих ме настигна и ми изкара пистолет, от там нататък, нищо няма да казвам
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Аз си нося bat-а....на бой пръв няма да скоча, ама...ако някой излезе от колата с мераци да ме бие...направо го почвам с дървото...
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Бил съм на 16-17 год. когато едно чиче ми изкара макаров ,но грешкато му беше ,че не го използва ,докато хората които бяха из квартала извикаха полиция и те дойдоха ,не че ни е много голям града ,но полицаите се видяха в чудо кат видяха чичката а аз някакъв скакалец бил съм 55-56кг тогава та чичката го размазах от бой.А тия дето вадят пищаци ,ако пищака е истински почти съм сигурен ,че не са готови да го ползват а го вадят за заплаха.Със газеник съм стрелял по човек и сега имам газеник но не го нося ,по-добре от газеника е едно парче траба и да удряш пръв.

Та по темата ,миналата седмица един пазарджишки бияч ме засече хубаво,че карах бавно ,моята реакция меше вдигане на рамене и гледане учудено ,при което бияча слиза от колата и тръгва към моята със закани и с реплики от сорта кво уе кво уе как си искам ша карам ,но сигурно "бияча" а тоя е от тия биячи когат 3-4ма бият един или двама и после виж ме кой сам.Та тоя при вида че си свалям стъклото а не съм подвил опашка и готов да бягам нещо му умекна тона на гласа ,но си остана нагъл ,не сме се били ,но малко ме е яд ,че не го поизтупах яко ,защото го знам тва лайно много добре и съм на 100% сигурен , че ако бяха 2-3ма щяха да ми наскачат да ме бият.И можеха да ми набият ,но със сигурност щяха да ударят на камък и да претрепа поне един ,па другите да ме бият.
          Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

ако претрепеш яката един от тех, има 2 варианта, претрепват те по хубаво те, или се изплашват и бегат..

тва не само по пътищата а въобще
            по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
              един чичак вчера като го изпреварих ме настигна и ми изкара пистолет, от там нататък, нищо няма да казвам
              стига а колега,преди 20 и повече години когато бях на 15-17 години един мой комшия имаше баджанак в австралия и му бяха дошле на гости децата му ,1диния каза че му направило голямо впечатление че тук в БГ било адски споко,при тях на острова всеки МЕН носел ГАНГ и си било кото поа УЕСТЪРНИТЕ,сега ако дойде ще каже със сигорност че ТЕКСАС се е преместил в БГ.

Comment

Тея "биячи" разчитат точно на наглостта си в повечето случаи. Вчера вечерта се прибираме с четирима мои приятели от кръчма, жулили сме яко бири ама си вървим кротко и мирно по улицата, че даже и по права линия без да се подпираме на бордюра. Мина някакъв със праисторическа Лагуна, а от задната врата се тътри някакъв парцал - жена му на оня не знам как е сядала в колата, ама половината и рокля се вееше кат знаме на войвода. И ние - яко смях. Таман се поуспокоихме и продължаваме и в същия момент оня бабаит прави нещо ТЪПО. Яко спирачки, връща се с мръсна газ и с хиперголфарски тон ни вика на нас петимата "Нещо смешно ли видяхте, момчета?". Все едно бат Бойко се изказва по телевизията. Ние седим втрещени и се чудим как тоя смее да ни държи такъв тон сякаш кара голф с лепенки "Bass M Bass". WTF??? Докато разберем кво става оня ни погледна и много баровски вика "Така си и мислех" и отпраши. А ние седим кат добичета и преживяме на оня лафовете. Не стига другото, ами изгнилата лагуна беше с десен волан. И от тогава все чакаме да засечем някъде "англичанина" и да му сложим малко лепенки на Лагунката, че да бяга по-бързо като ни види Не стига всичко останало ами и малкото му дете беше в колата.
                Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                Alfa Romeo 146 ti

Comment

Аз лично смело си акзвам че се бия и то не е било един път.В никакъв случай не е простотия да си отстояваш правата и дане се даваш на някви боклуци.Не ме бъркат S-class AUDI A8/S8 или някви такива.Нито оня колко е як или такива рабои.Важнотъо колко е си шантав ти (а аз съм ненормален) и страх нямам.Никога не бих скочил на човек дето нищо не е направил.Ама примерно оня ден си карам аз и един доста нагло се престроява и ме сече много грубо удям спирачки леко докоснах клаксона и оня слиза и започна "с кво бе кво искаш на майка си" нататък е ясно и кво аз трябва да си тръгна като женски полов орган защото било простотия.Айде моля ви се.Слизам в лявеата ръка беретата и учудващо и в тоя както от много такива случай човека стана много по културен и сдържан аз разбира се не смачках си го от бой запалих си алфетката тръгнах си и чиста работа.
                  BMW E36 328CI 04.1998 - 230 кончета, 6-степенна скоростна кутия от Е46 330 и шпер-диференциал
                  ALFA ROMEO 155 2.5TD 12.1995 - много скъпа вече тая нафта
                  BMW E36 320CI 02.1995 - абе става

Comment

Първоначално публикувано от BOBBY PLEVEN
                    Слизам в лявеата ръка беретата
                    хубаво си го набил ама това можеше да го пропуснеш

ако същия този чичак, за който писах по-горе не ми беше изкарал огнестрелно оръжие такъв щеше да го ръби, че нямам идея в коя болница щяха да го съберат

идеята ми е, че ако не си готов да ядеж бой, не слизаш да стресираш хората с оръжия
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

само да вметна до всички последователи на Уайът Ърп в тоя форум - ако видя как някой ми слиза от колата с пищов в ръката и ако аз имам пищов дали пък няма да ти гръмна капачките а? я се стегнете момци! ще го развееш тоя пищов и кво? ами ако пиче излезе някой печен адвокат? то това си е заплаха за убийство и като те осъди ще лежиш цифром и словом 3 годининки! ма луди били, ма шантави, ма тва супермен е нищо беее! като си тарикат слизаш и ако си решил да се биеш се биеш - веднъв ти ще го биеш, някой път тебе ще те бият няма как! ама да се правите на каубойци ми е много смешно! няой ден може да ви гръмнат за това! айде със здраве!
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

ти мое излееш от село, ма селото никак не мои излаа от теби
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                          само да вметна до всички последователи на Уайът Ърп в тоя форум - ако видя как някой ми слиза от колата с пищов в ръката и ако аз имам пищов дали пък няма да ти гръмна капачките а? я се стегнете момци! ще го развееш тоя пищов и кво? ами ако пиче излезе някой печен адвокат? то това си е заплаха за убийство и като те осъди ще лежиш цифром и словом 3 годининки! ма луди били, ма шантави, ма тва супермен е нищо беее! като си тарикат слизаш и ако си решил да се биеш се биеш - веднъв ти ще го биеш, някой път тебе ще те бият няма как! ама да се правите на каубойци ми е много смешно! няой ден може да ви гръмнат за това! айде със здраве!
                          Първоначално публикувано от търтей
                          ти мое излееш от село, ма селото никак не мои излаа от теби
                          общо взето това ми е идеята

на такива "каубои" (мерси за идеята) просто не им пожелавам да им се падне някое перде, щото познавам поне двама тримца къде и те имат аресенали по колите и не ги е страх да ги ползват. ще стане като по някой филм.

ама то аборигени има секви
                          sigpic
                          днес съм в почивка ---

Comment

Re: Слизате ли да се биете по пътищата?

Първоначално публикувано от alex 77
                            За да пусна темата ме провокира един случай онзи ден на околовръстното на разклона за симеоново.
                            Там двама убавци с две коли/golf 2/ каращи един след друг,май бяха приятели,скочиха да бият едно момче с един бус,който сигурно нещо ги е засякъл,незнам точно.Определено го набиха,щото те беха двама и са мнооо яки и мнооо смели и човеко е с некъв бус смотан
                            Аз се питам тия смелите ербапи,дали дори си помислят да свирнат с клаксона на некой едрогабаритен участник в движението,който трудно влиза в лимузина струваща примерно над 200 000?
                            А дали се замислят кво ще стане ако ей така слезнат да бият някой,който примерно е с психическо разстройство и с незаконен пистолет в жабката или пък да попаднат на цивилен служител на СОБТ.Дали тогава ще бъдат толкова смели или май тогава палчинката се обръща?
                            Има в Булгаристан един футболист от Благоевград-Стойчо Стоилов се зове.Ако помните,бил го засякъл някакъв бивш военен с жигулка и оня,понеже е големец(кой сум яз) и решил да го набие.Но добре знаете,че оня с жигулата го опука и сега Стойчо е инвалид.Така,че хайде да не се правим на силни,защото не се знае какъв ненормалник ще излезе другия.
                            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                              Има в Булгаристан един футболист от Благоевград-Стойчо Стоилов се зове.Ако помните,бил го засякъл някакъв бивш военен с жигулка и оня,понеже е големец(кой сум яз) и решил да го набие.Но добре знаете,че оня с жигулата го опука и сега Стойчо е инвалид.Така,че хайде да не се правим на силни,защото не се знае какъв ненормалник ще излезе другия.
                              Много добре казано. Призовавам всички младежи, които го раздават отворенгяси - няма да ви падне реномето, в случай че не отговаряте на такива провокации. Точно по това се различава разумният мислещ човек от маймуните примерно, разрешава проблемите градивно, а не деструктивно.
                              Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Абе Вие вярно ли слизате и вадите пистолет на някой който ви засече?!? Стегнете се малко и си псувайте кротко и толкова стига
                                sigpic
                                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                                0889 636 093

Comment

Working...
                                X