Известие

Collapse
No announcement yet.

6 кученца си търсят дом ?:)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от EvgeniiM
    абе голем проблем ви е това засичане- ми научете се да карате като сте заселили и задръстили София . и като не ме познаваш не ми говори дали псувам по с-класи- псувам по пешеходци . И като си такъв любител на животни земи прибери и малко котки щото ако си оставят ноктите по боята ти и пикаят по джантите друго ще мислиш
    Не знам и ти защо реши че ни познаваш.Аз съм не съм се преселил в София, роден съм в София, а апартамента на майка ми и баща ми е на ми е на 100 метра от университета, стадион В Левски и Народния театър, на чичо ми е до паметника Левски, на другите ми роднини по Витошка, Патриарха и так дале-не че има някакво значение според мен, но за определени комплексари явно има. А когато дядовците ми са завършвали висшето си - по големия около 1920, твоя съм сигурен, че е не имал и гимназия. .
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от viki
      Няма връзка с темата,но е свързано с животно пак -много се впечатлих !

I believe I can fly

ето още една подобна история!!!

http://video.google.com/videoplay?docid ... 1&q=%2Bdog
      Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

нямам думи...
        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Голямо сърце има това куче
          Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

145QVision, пусни обявата и тук: http://www.bezdom.info/
            Дано си намерят дом и наистина помислете за кастрация на женската.
            Alfa Romeo 145 1.9 JTD
            http://bendidas.hit.bg/

Comment

Първоначално публикувано от pipi
              145QVision, пусни обявата и тук: http://www.bezdom.info/
              Дано си намерят дом и наистина помислете за кастрация на женската.
              това е абсолютно задължително! не е повече от 60 лева, а има и базплатни за бездомните кучета.
              Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

абе то няма лошо, ама не мога днес цял ден да намеря кученцата....
                145 2.0 TS

Comment

не искам да се заяждам колеги, но я ми отговорете честно колко от вас събират с пликче екскрементите на кучето си след като го разходят? е питам аз ако дойде пред твоята врата и се изсера как ще се почувстваш? за мен трябва да има поне 500 лв глоба за всеки собственик на куче, който не почиства лайната на милото си добиче след него!
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

[quote="bouncer"]не искам да се заяждам колеги, но я ми отговорете честно колко от вас събират с пликче екскрементите на кучето си след като го разходят? е питам аз ако дойде пред твоята врата и се изсера как ще се почувстваш? за мен трябва да има поне 500 лв глоба за всеки собственик на куче, който не почиства лайната на милото си добиче след него![/quote

няма връзка с темата....но и аз да си поспамя btw забелязал съм много хора си чистят Европеизира ме се малко по малко
                    Иначе, ако кучетата имаха акъл колкото теб (или мен), щяха сами да си изкарват прехраната и нямаше да разчитат на сульо и пульо да ги съжали И жалко, че не могата да четат...иначе щях да те посъветвам да сложиш табела - "кучета, моля не акайте тук"
                    145 2.0 TS

Comment

Първоначално публикувано от bouncer
                      не искам да се заяждам колеги, но я ми отговорете честно колко от вас събират с пликче екскрементите на кучето си след като го разходят? е питам аз ако дойде пред твоята врата и се изсера как ще се почувстваш? за мен трябва да има поне 500 лв глоба за всеки собственик на куче, който не почиства лайната на милото си добиче след него!
                      Абе колега разбирам те,но и ти ме разбери - аз съм имал куче, почина. Не съм събирал и няма да събирам екстрементите-защото не си хвърлям фасовете от пепелника по улиците и на кръстовища, не хвърлям никакви боклуки по улицата, не изхвърлям нищо от прозореца, хвърлям разделно, пазя природата доколкото мога, така си уча и децата, не чупя клони, не карам кола по тревните площи, купувам си карта за транспорта,плащам си данъците - но докато 50% поне не правят всичко гореизброено -няма да събирам кучешки- и да имам куче /никога не си е вършило работата по входове и врати/.
                      И друг пример -есента бях във Виена, простудих се / -от нередовно пиене /и влязох в една аптека.Докато чакам на ред, довтаса един виенчанин с две кучета и ги вкара вътре в аптеката-никой не реагира.По едно време едното се изпика /вътре/-е абсолютно никаква реакция и от продавачи и от други виенчани.Аптека бе на 20 метра от главната улица Мария Хилфе щрасе или както се казва.Не знам какъв им е закона, ама това видях.Да не говорим че там куче можеш да вкараш и в заведение и в метро, а у нас, доколкото мисля сега пак не може.
                      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred
                        Първоначално публикувано от bouncer
                        Абе колега разбирам те,но и ти ме разбери - аз съм имал куче, почина. Е няма да събирам екстрементите-защото не си хвърлям фасовете от пепелника по улиците и на кръстовища, не хвърлям никакви боклуки по улицата, не изхвърлям нищо от прозореца, хвърлям разделно, пазя природата доколкото мога, така си уча и децата, не чупя клони, не карам кола по тревните площи, купувам си карта за транспорта,плащам си данъците - но докато 50% поне правят всичко гореизброено едновременно-няма да събирам кучешки-хипотетично и да имам куче /не съм му давал никога да си върши работата по входове и врати естествено/
                        И друг пример с тия събирания-есента бях във Виена, простудих се /от нередовно пиене разбира се / и влязох в една аптека.Докато чакам на ред, довтаса един виенчанин с две кучета и ги вкара вътре в аптеката-никой не реагира.По едно време едното се изпика /вътре/-е абсолютно никаква реакция и от продавачи и от други виенчани.Аптека бе на 20 метра от главната улица Мария Хилфе щрасе или както се казва.Не знам какъв им е закона, ама това видях.Да не говорим че там куче можеш да вкараш и в заведение и в метро, а у нас, доколкото мисля сега пак не може.
                        и какво стана с стопанина ? в смисъл как почисти ? аз ако бях там щях да го направа за 2ст. тоя селтак , ужас !
                        А иначе то уж никой не праеи боклук по улицата, ама тя се си е пълна с боклуци ,кутии от цигари,чашки,весници , салфетки и всякъкви подобни , странно!
                        Аз лично досега никога не съм видял човек да си изчисти след кучето, обаче това е нищо в наща мила столица и като цяла държава по - добре първо да погледнем кой ще почисти след хилядите отвратителни цигани с каруци , овчарите,краварите и т.н... ако някой каже че не е виждал в софия кон,крава,коза,овца значи не е ходил в софия.
                        Нямам нищо против животните , а хората!
                        ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Това е истината-хората са виновни и безотговорни, не животнит.Животното е като дете-то нито разбира, нито има човешкопо поведение.Да не говорим за ония изроди,които бият и торзмозят животни, за да се бият с други кучета за пари.
                          А онзи, виенчанине въобще нито реагира, нито почисти, това е.Даже и аз се изненадах .Докато излязох все едно не беше станало нищо, явно после някой от аптекарите го е почистил.
                          sigpic

Comment

Кой каза, че не бил виждал крави и друг добитък в София

Ето ви малко кравички по Цариградско

Volvo XC90 D5 '06
                            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

А иначе добитък има в София, коне /сега съм в Люлин и там пасат тук таме понякога/, крави, даже, ако щете вярвайте в центъра, на Шишман, познавах един, който имаше коза-водеше я в Борисовата на разходка и паша.Преди 10 години, ама не беше негова, гледаше я около месец , сериозно.
                              sigpic

Comment

хаха пинко , точно за това говорех , мерси за снимките

напрао немога да повярвам на тва дето го казва колегата fred.... представете си ситуацията примерно от гледната точка на аптекаря , влиза някъв с кученцето си , то се изпишква спокойно в аптеката и оня си излиза ей така.... лелеле ужас.
                                А иначе тия дето тормозат животните не е само за боевете между кучета и т.н... супер мн ме дразни като вида некой скапан мангал да си кара каруцата и да млати коня , ама в смисъл не да го пляска леко с пръчка колкото да му дава сигнал , а яко млатене и некви супер гнусни крясъци на цигански , ебаси стреса е сигурно това.... (за животното)
                                Напрао ме побърква като вида некъв такъв ми иде да го свала от каруцата и да го вържа за алфата да я дърпа 2-3 преки и аз от прозореца да го млата с някакъв камшик и да му креща
                                ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Working...
                                X