Известие

Collapse
No announcement yet.

Вече с таралеж в гащите !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вече с таралеж в гащите !

купих си Алфа 164 , 2.5 ТД , 96 произведена 98 първа региствация, със всички стандартни екстри + кожен салон се ел.седалки и подгряване, и автоматично затъмнване на огледалото , като цяло колата е много добре спойлерче zender, 16 цола джанти , бе красавица си е, но вече май почнах да съжалявам, първо издухах гарнитура, ся още една на капака са издуха , почна да тече масло , тече и вода , пуши да си е*е майката , бе мое да се каже че съм се набутал , но за 3300лв. мисля че по хубава нямаше да намеря, иначе по думите на продавача беше перфектна но се оказа дъвсем различно , така че вече ми препоръчайте хубаф сервиз да се абонирм и да не зимат много , снимки ше кача другата седмица , пък може и другия месец, зависи кога излезе от сервиза
    Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

е кво че требе да смениш една гарнитура и вече се набутал яко....
    пфуу ....
    ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

а ти сети ли се да провериш VIN кода на колата
      Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
      Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
      Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

невалиден VIN ? ко ше рече тва , че е пренабиван номера ли ?

Comment

здравей колега!
          това е просто лош късмет...ще се оправиш

ако искаш обади се на Севдо за съвет...ние повечето от Варна ходим при него...
          Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
          Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
          Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от KirilSol
            здравей колега!
            това е просто лош късмет...ще се оправиш

ако искаш обади се на Севдо за съвет...ние повечето от Варна ходим при него...
            ми хараби колега, ше му запиша телефона, къф е тоя ГТП пункт ?
            пък и като идвам на сбирките ше ва моля за помощ по електрониката щот не ми се отварят задните 2 прозореца по никакъв начин нали за туи сме колеги(а Алфи) , да си помагаме

Comment

нямаш грижи..ще помагаме
              .....
              по ул. Девня от ОМВ на гарата тръгваш в посока Аспарухов мост...на следващия светофар завиваш НАЛЯВО....влизаш в едно като портал към жп линията...там е на около 50 метра от портала.
              Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
              Lancia Ypsilon '02

Comment

ГТП = Годишен Технически Преглед
                155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Колега..надявам се имаш чуство за хумор ..относно заглавието, ще ти кажа - "не сядай тия" ...докато не загладиш косъма на таралежа ...тоез, като я оправиш...да я караш с здраве ...вземи го смени това заглавие ...все пак сме фенове на Алфа...и лично аз нямам чуството, че имам таралеж в гащите
                  (лично мнение)...нищо спрямо теб
                  По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                  https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби
                    Колега..надявам се имаш чуство за хумор ..относно заглавието, ще ти кажа - "не сядай тия" ...докато не загладиш косъма на таралежа
                    е бъзикам се много ясно,даже много се радвам че успях да се сдобия с такава, но не си мислех че ще имам толкова проблеми като за начло, но пък и не бързам, ше си я стегна малко по малко

Comment

Спрял си се на истинско бижу!!! Надявам се скоро ше я покажеш
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

само нема се плашиш!

това е страхотна кола!
                        Lancia Ypsilon '02

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt
                          Първоначално публикувано от Бобби
                          Колега..надявам се имаш чуство за хумор ..относно заглавието, ще ти кажа - "не сядай тия дни" ...докато не загладиш косъма на таралежа
                          е бъзикам се много ясно,даже много се радвам че успях да се сдобия с такава, но не си мислех че ще имам толкова проблеми като за начло, но пък и не бързам, ше си я стегна малко по малко
                          ..като при жените!...ако не ти харесват гърдите ....ще ги туниговаш...стига средства да има ...УСПЕХ
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Re: Вече с таралеж в гащите !

Първоначално публикувано от MaVrUt
                            ... първо издухах гарнитура, ся още една на капака са издуха , почна да тече масло , тече и вода , пуши да си е*е майката ...
                            Ти ли обясняваше , че при пробното каране на незагрял мотор си я напънал и е издухала гарнитура? ... Казаха ти хората -всички глави се ремонтират наведнъж. ... Ама както и да е .Не се коси , вече си я взел. Дано да нямаш повече проблеми. Успех с кораба.
                            166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от -Kris-
                              Спрял си се на истинско бижу!!! Надявам се скоро ше я покажеш
                              само да я изкарам от сервиза и да я регистрирам , веднага ще я покажа ! не знам защо обаче като видя някаде 164-ка по пътя и направо ми се обръща корема и едно готино чуство ме обвзема, маи съм се залибил по тас кола, пък такава като моята не бях срещал, докато я видях и си казах че ще е тя, ко да ви кажа, нещо много приятно е ! надявам се за напред да ми помагате шото хич не ги чаткам двигателите....както и всичко останало, но с ваша помощ надявам се ше се науча

Comment

Working...
                              X