Известие

Collapse
No announcement yet.

Вече с таралеж в гащите !

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да знаеш, че ние с дъртите алфи се поздравяваме дори да не се познаваме - така че не се корай
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Re: Вече с таралеж в гащите !

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
      Първоначално публикувано от MaVrUt
      ... първо издухах гарнитура, ся още една на капака са издуха , почна да тече масло , тече и вода , пуши да си е*е майката ...
      Ти ли обясняваше , че при пробното каране на незагрял мотор си я напънал и е издухала гарнитура? ... Казаха ти хората -всички глави се ремонтират наведнъж. ... Ама както и да е .Не се коси , вече си я взел. Дано да нямаш повече проблеми. Успех с кораба.
      всички глави се ремонтираха , шлайфаха и т.н. , но явно не е било напрвено както трябва, за напред ще ходя при Севдалин !.....който и да е той. щом разбира от алфи човека при него ще ходя, само да не ми се налага често
      Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Не се коси брат. Знам за какво говориш.Имах 155-1.8.взех я от автокъща и на втората седмица се издъни.За една година 2 пъти и свалях мотора...Но всичко се оправя.За да караш Алфа трябва да се въоръжиш с търпение и винаги да си готов за такива неща.
        Успех.
        АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
        FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

търпение имам брат, пари немам той хубу че баща ми разбира малко от коли че тои ше ми оправа повечето работи , пък ся как ми са кара, след малко ше отида до сервиза и е тъи ше са кача ф нея, да си поседя.......хахахаха , вече ми липсва хаха

Comment

Не се притеснявай, колега, първоначалните инвестиции са нещо нормално . Аз още като купих колата смених кажи-речи цялото предно окачване - тва си беше повод за пазарлък де - и ламбда сонда. Важното е като закрепиш веднъж колата да не ти създава повече ядове.
            А 164-ката си е великолепна машина, даже на моменти съжалявам, че не купих такава.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

пфф ко да ви кажа, неска направо ме сасипаха, казаха ми по малко от 2000лв. не си приготвяи ако искаш да стане като хората, двигателя и е пълен дроб, друг ми вика дай я тука да я видя и щи кажа ко мога да напрая за по малко пари и не знам вече, много съм объркан, не мога да си стоя на краката напрао,няма и как да я завлача до гарата при момчето (Севдалин) дето ги разбирало алфите щото не е регистрирана, пуши ми главата от сякаде, някой ако има някви съвети моля да казава, че направо ми са реве !

Comment

Абе колега, дай да я дръпнем до гарата, утре е неделя, едва ли ще има полицаи в неделя сутринта. Там ще я погледнат и ще ти дадат компетентно мнение, кое колко и за кога..... Помисли все пак.
                СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака

Comment

Първоначално публикувано от phoenix
                  Абе колега, дай да я дръпнем до гарата, утре е неделя, едва ли ще има полицаи в неделя сутринта. Там ще я погледнат и ще ти дадат компетентно мнение, кое колко и за кога..... Помисли все пак.
                  колега навих се , сега ще отида да видя какво ше каже един човек на който горе долу ги разбира, и по късно ще ви кажа какво е станало, надявам се да се размина с поне 600-700лв , шото 2000лв. няма от каде да ги изровя, сега ше я снимам и по късно ще кача снимки да видите за какво става на въпрос! , просто тая кола сърце не ми дава да я оставя в такова състояние !

Comment

Добре бе пич, знам че е кофти да с енатяква, ама що не гледа преди да я купиш?
                    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

ми гледах я бе, водихме я дигаха я добре, обаче като я тествах стана гафа, ся говорих поне с 5 майстори и сичките са на мнение по добре дон двигател! иначе един много добър майстор познат, ми намери двигател с документи нов на някви смешни километри не запомних колко бяха, каза 1800лв го продават и 150 като на авер ше ти зема за поставянето ! тва е, аз пари нямам имам 500лв , с тях съм до никаде ! НО сега говорих със Севдалин който ми препоръчахте и каза че във вторник ще я види, дано да ми излезе и по евтин вариянт, неска я гледам в сервиза я завряли между 2 голфа и още по жално ми стана , и това е, аз ше продължавам да пиша к'во става с колата, пък ако искте четете ако искате недейте ! трябва някаде да си излея мъката

Comment

Ей пич.....я не потъвай ....вземи да плуваш ....та ти си край морето ....я кажи за какво точно какви пари ти искат ......ще намериш в форума доста решения
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ши я опраиш нема се плашиш После още повече ще и се кефиш
                          Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
                          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
                          Audi A4 1.9 TDI

Comment

еми начи предлагат ми да и отворят двигателя да изшлайфат главите и там другите неща и да я стегнат това за 500-600лв, обаче ако се окаже че коляновия вал е крив и още някви неща ще ми стъпе над 2к , трябва да рискувам, пък другия вариянт ми намериха двигател за 1800лв с документи и гаранция на 15000км. и не е с електронно подаване на горивото, пък моя е със такова и още някакви електронни кирий , приказвах неска поне със 8-9 майстора секи ми казва че по малко от 600-700лв няма да ми излезе, ще изчакам севдо във вторник да я види и да си изкаже мнението, ако ми каже че мога да се размина с 5-6 стотачки и да ми я направи да въри добре ше му целувам краката ! обикалях и моргите и намерих един ДВГ за 1000лв обаче целия беше омаслен и не ми фдъхна доверие и един за 800лв. обаче за старата 164-ка 117к.с. дето е, и направо главата ми цъфти ! цял ден се занимавам с тая кола, обаче не губя надежда , мисля че с тоя каръшкия касмет най накрая и на мойта нива ше изгрее слънце, тва ми е първата кола и е много гадно така да се преебе! не го пожелавам на никой ! чакам всякакви препоръки и съвети, всичко ще ми е нужно и от полза, даже и да ме наредите ! хаха

Comment

75ts

Колега мога да те посъветвам само едно,прави си твоя мотор и не си слагай още един таралеж у гащите.Ако можеш да намериш още пара, ако ти потребват де,ще е най добре ,да не го сваляш догодина пак мотора,и нема се очайваш толкоз
                              75 TwinSpark -син- ex,75ts зелен
                              75 ТУИНСКРАП-сив,+75 2.5 V6 черен
                              75 2.5 V6 Milano Argento-червен,75 2.5v6 сив.164 3.0 12v
                              75 ТУИНСКРАП-червен, + 75TwinSpark-бял,164 3.0 24v

Comment

Аз искрено се надявам да не се предаваш колега и да си оправиш колата! Като я оправиш обаче ще си най-щастливият. Сигурен съм
                                Успех и само напред.
                                145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                                X