Известие

Collapse
No announcement yet.

Какъв парфюм използвате?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какъв парфюм използвате?

Понеже моя се свърши и сега се чудя между Kenzo Air и Davidoff Echo, но предлагам да кажете мнение и вие - какво ви харесва на вас. М/у другото не ви ли прави впечатление, че за жените най-често ароматите са под формата на парфюм, а за мъжете почти винаги - тоалетна вода... Някой да знае що така се получава?
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
    Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
    Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
    Alfa Romeo 146 ti

взимай новия Булгари Акуа Марин, това е летния избор

Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent
      взимай новия Булгари Акуа Марин, това е летния избор

Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
      Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
      Alfa Romeo 90 2.0 '87
      sigpic

Comment

аз ползвам Azaro Chroma , повечето приятелки много ги привлича , 117лв струва оригиналния иначе може да се намери менте по 30-40лв
        Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt
          аз ползвам Azaro Chroma , повечето приятелки много ги привлича , 117лв струва оригиналния иначе може да се намери менте по 30-40лв
          И тестерите са по толкова пари, но не са ментета
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Абе тестерите не са ли точно копие на аромата, само че доста по-нетрайно?
            Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
            Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
            Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
            Alfa Romeo 146 ti

Comment

Булгари Аква, Булгари Аква Марин, Лакост Есеншълс, Бос Моушън. Имам и някъде класиката Каролина Херера 212 чисто нов.
              '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
              Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
              Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

От мъжките парфюми ме подлудява този

От Бг парфюми не си купувам
                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

по-скоро обратното.. по-трайни са

Comment

Аз бих ти препоръчал L`HOMME на Yves Saint Laurent, мен лично адски ме кефи. А Кензото по-добре не си го взимай, нещо не е както трябва Един съвет от мен, ако вече не го знаеш. Взимай малки разфасовки...много по-трайни са
                    Успех с избора
                    Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Comment

хора моля Ви!!!
                      Защо не мислите трезво!??! тестерите са продукт, който е безплатен за търговците или струва доста по-малко от самия продукт. Плюс това не можеш да си поръчаш само тестери а има квота - на даден брой продукти, определн брой тестери. А сега ми кажете от съде има толкова много тестери у нас!??! всеки втори продава тестери.....а дали не са ментаци? кой ги внася тези продукти и от къде? 99% от тестерите са мен-но ментета.
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

ми то и себестойноста на един парфюм е пЪти по-малко от това което е на пазара аромата се оскъпява когато мистър Армани си лепне името отгоре

а идеята на тестера(поне в белия свят) е да те привлече да си купиш продукта, именно затова се "концентрират" за да траят повече и да останеш доволен

Comment

Аз от доста време използвам Davidoff Echo и съм доста доволен от него като аромат и трайност !
                          Никога не е късно да откриеш себе си!

Comment

Bvlgari pour homme
                            146 1.6 TS 01.97

Comment

Някои работи които знам със 100% и споря само срещу сериозен облог
                              Съдържанието на тестера и т.н. продукт е едно и също
                              Някои, имат разлика в пулвелизаторът т.е на тестера пуска по-малко.
                              Тестерите са без кутия (имам предвид гъзарската опаковка) в повечете случаи са в най-обикновенна картонена опаковка, която даже няма и надпис какво съдържа.
                              Ако си сериозен търговец можеш да си закупиш допълнително тестери на доста приемлива цена - например, че ще правиш промоции тип партита и коктейли
                              '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                              Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                              Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Working...
                              X