Понеже моя се свърши и сега се чудя между Kenzo Air и Davidoff Echo, но предлагам да кажете мнение и вие - какво ви харесва на вас. М/у другото не ви ли прави впечатление, че за жените най-често ароматите са под формата на парфюм, а за мъжете почти винаги - тоалетна вода... Някой да знае що така се получава?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какъв парфюм използвате?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MaVrUtаз ползвам Azaro Chroma , повечето приятелки много ги привлича , 117лв струва оригиналния иначе може да се намери менте по 30-40лв145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Булгари Аква, Булгари Аква Марин, Лакост Есеншълс, Бос Моушън. Имам и някъде класиката Каролина Херера 212 чисто нов.
'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Аз бих ти препоръчал L`HOMME на Yves Saint Laurent, мен лично адски ме кефи. А Кензото по-добре не си го взимай, нещо не е както трябваЕдин съвет от мен, ако вече не го знаеш. Взимай малки разфасовки...много по-трайни са
Успех с избораНе мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!
Comment
-
хора моля Ви!!!
Защо не мислите трезво!??! тестерите са продукт, който е безплатен за търговците или струва доста по-малко от самия продукт. Плюс това не можеш да си поръчаш само тестери а има квота - на даден брой продукти, определн брой тестери. А сега ми кажете от съде има толкова много тестери у нас!??! всеки втори продава тестери.....а дали не са ментаци? кой ги внася тези продукти и от къде? 99% от тестерите са мен-но ментета.няма вече Алфи, няма вече тръпка...
Comment
-
ми то и себестойноста на един парфюм е пЪти по-малко от това което е на пазарааромата се оскъпява когато мистър Армани си лепне името отгоре
а идеята на тестера(поне в белия свят) е да те привлече да си купиш продукта, именно затова се "концентрират" за да траят повече и да останеш доволенAlfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Някои работи които знам със 100% и споря само срещу сериозен облог
Съдържанието на тестера и т.н. продукт е едно и също
Някои, имат разлика в пулвелизаторът т.е на тестера пуска по-малко.
Тестерите са без кутия (имам предвид гъзарската опаковка) в повечете случаи са в най-обикновенна картонена опаковка, която даже няма и надпис какво съдържа.
Ако си сериозен търговец можеш да си закупиш допълнително тестери на доста приемлива цена - например, че ще правиш промоции тип партита и коктейли'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
Comment