Известие

Collapse
No announcement yet.

ако некой съ е стресирАл

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз си мисля, че от големия брат по-лошо нема
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Е те тва е! Големия брат да пукне,да живеят турците! То заради това Ахмед Доган управлява 20 години тая държава
      sigpic33201
      930 Quattroporte

Comment

Хех... и какво ? От единия голям брат се кланяме на другия ли ?

Не става дума за политика или нещо друго, но аз предпочитам близкия голям брат. Езика ни е почти еднакъв, културата ни е близка, имаме обща история /и хубава и лоша/ и какво ли още не.

Онези зад океана са мелези и не им пука за никой освен за тях си /а на моменти и това е съмнително/.

Аз не мразя турците, но ако не бяха брататя щахме да имаме чалми до преди 80-90 години.... а след това щеше оня немски изрод да ни определя курса...

Иначе по темата - руското оръжие в 90% е класа над америкаското и това е доказано.
        2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
        GSM: 0888 520 600

Comment

Да не кажа и 98%, защото хората са казали - "Който господства на небето, господства и на земята". А пък руснаците специално в авиацията са толкова напред ... американците могат само да цъкат с език и да си мечтаят. За справка Макс-овете, който ги е гледал знае за какво иде реч .
          http://hopenhagen.org/

Comment

григоре къде го видя тва за другия брат??? - нещо си се самоподгонил
            НЕ трябва да се кланяме на никог

имам основяния да недолюбвам русия и то големи
            хич не ми се спори на тая тема, но теорията с освобождаването, че трябва да сме им благодарни е вопиюща глупост
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Grigor
              Хех... и какво ? От единия голям брат се кланяме на другия ли ?

Не става дума за политика или нещо друго, но аз предпочитам близкия голям брат. Езика ни е почти еднакъв, културата ни е близка, имаме обща история /и хубава и лоша/ и какво ли още не.

Онези зад океана са мелези и не им пука за никой освен за тях си /а на моменти и това е съмнително/.

Аз не мразя турците, но ако не бяха брататя щахме да имаме чалми до преди 80-90 години.... а след това щеше оня немски изрод да ни определя курса...

Иначе по темата - руското оръжие в 90% е класа над америкаското и това е доказано.
              100% съм съгласен с това.
              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Mupo
                хората са казали - "Който господства на небето, господства и на земята". А пък руснаците специално в авиацията са толкова напред ... американците могат само да цъкат с език и да си мечтаят. За справка Макс-овете, който ги е гледал знае за какво иде реч .
                Миро... те и под водата май така
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Абе айде там имат некви ... такива родилни напъни Хамстерите .. ама си прав де. Иначе за така нареченото "освобождаване" съм съгласен и аз, то си е било един вид като другото "освобождаване" .. ако ме разбирате .

Comment

http://hobbymodels.hit.bg/Air_jet/S-37.htm

Първият полет се състоя на 02.04.1996г. Летецът-изпитател е Евгени Фролов. Той е човекът позволил си да предизвика на учебен ваздушен бой, които и да са три !!!!! изтребителя западно производство. Жалко е, че му бе отказано
                    sigpic
                    ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Много се отклоняваме от темата, ама нещо тая обратна стреловидност хич не ми вдъхва доверие. За маневреност при ниска скорост ок, ама при по-високи скоростти, имам чувството че а кривна а е долу . Пък и руснаците като вица за скъпата кола дето не ги карали много, т.е. само на изложения го показват и то без каквато и да е било ... хмм демонстрация, пърха си там с неква скорост по права линия и до там.

Comment

Турците са 1 200 000 армия но виждали ли сте екипировката им ??? Ходят с каски от втората световна ....... А и 20 - 30 установки град ( по добре смерч де ) ще ги направят на кайма ( ако не сте виждали може да проверите в youtuba какво прави една такава машина.....
                        Както и да е дори да не сме в един пакт и не дай си боже стане нещо ГАДНИТЕ РУСНАЦИ ще ни помогнат пак , както го направиха в Сърбия. Въпреки гадното отношение на по голямата част от българите към тях . А срещу руската бойна машина нищо не издържа......
                        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Mupo
                          Много се отклоняваме от темата, ама нещо тая обратна стреловидност хич не ми вдъхва доверие. За маневреност при ниска скорост ок, ама при по-високи скоростти, имам чувството че а кривна а е долу . Пък и руснаците като вица за скъпата кола дето не ги карали много, т.е. само на изложения го показват и то без каквато и да е било ... хмм демонстрация, пърха си там с неква скорост по права линия и до там.
                          Стига бе... за момента е най-добрия самальот.... и май за още дълго за напред.
                          sigpic
                          ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Търтей,
                            Съгласен съм, че тука не е добре да се спори за тази теми - най-малкото защото писането ще е ужасно много...

България сама се "нахендря" и с Турците и с Германците... и естествено с всички последствия от това... и аз съм фен на независимостта, но явно не ни е писано да сме толкова независими колкото ни се иска....
                            2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                            GSM: 0888 520 600

Comment

[quote="Mupo"]Много се отклоняваме от темата, ама нещо тая обратна стреловидност хич не ми вдъхва доверие. За маневреност при ниска скорост ок, ама при по-високи скоростти, имам чувството че а кривна а е долу . Пък и руснаците като вица за скъпата кола дето не ги карали много, т.е. само на изложения го показват и то без каквато и да е било ... хмм демонстрация, пърха си там с неква скорост по права линия и до там.[/quote

Имаедно положение при самолетите когато почват да се въртят около оста си и да падат от това положение няма излизане ( катапулт ).
                              С-39 може сам да влезне и да излеза от тази въртележка. А при по големи скорости крилата нямат многоголямо значение самолета става като ракета
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm
                                срещу руската бойна машина нищо не издържа......
                                тва къде го прочете

шъ ме уморите
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X