Известие

Collapse
No announcement yet.

Вече взе да става кофти...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами наистина гумите не бяха кой знае какво...Имаха още малко до протектора, но кой знае колко стари са били Аз ги огледах до толкова, колкото исках да видя дали джантите са добре...

Иначе гуми, спирачки, ходова част всичко винаги трябва да се следи
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

евалата на пича написал темата
      аз съм на 16 (скоро правя 17 ) ама съм влюбен във всички италиански машини от Пиаджо през Дукати,ФИАТ,Ланча,Ферари,Мазерати и го любимата ми марка АЛФА

мисля че трябва да се кара нормално по пътната мрежа а спортното каране да става на писти

четох че щели да инвестират 50 млн лева за камери по пътищата за да следят движението така че "рацерските" изпълнения по пътната мрежа явно ще намалеят

слава богу хората в тази АЛФА 155 (за която ме заболя сърцето като я видях) са оцелели
      ето че АЛФА може дори да ти спаси живота
      Из "Речник на автомобилните марки"
      АЛФА Ромео-марка италиански супер автомобили,щангисти с неповторим дизайн,напълно обезумели,които си правят каквото искат и най-обичат да си играят със скучни и надути германци с емблеми "ГоУФ гтИ"

Comment

Да не говорим за тези, които на чисто нови коли за над 30 000 лв слагат руски гуми Медвед по 50-тина лева парчето...

Да не говорим пък за тия дето никога не са карали с Медвед и си мислят, че щом са руски и евтини нестават. Специално за зимните мога да ти кажа, че са невероятни за цената си!
        Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1992

Comment

Ами и ние с големите коне да кажем нещо. Верно е това че заради атрактивните цени и динамиката масово се взимат алфи и фиати и се сменят голфовете и аудитата /старите разбира се/. Верно е и това че всеки втори мухльо дето си е купил кола с надпис на километража 200 иска да го напълни, верно е и че хората масово си мислат че 115-130 коня са много и стопяват моторите за норматив карайки като бесни между кръстовищата /щото истинската мощ си личи не на къса дистанция/. Закона за движение по пътищата е написан с кръв но кой ли го интересува . Прав е колегата чеима пикльовци дето все искат да си мерат пишката с някой за да избиват собствените си комплекси или да се напраат пред някое най често непълнолетно мадамче дето още бърка тампона с вибратор. Айде погледнете го и от друга страна какво се гледка по филмите с уличчни състезания, перфектните стриит бухалки и купчина пичове дето могат да си ги позволят карат яко и се мятат и катастрофират и има екшън аве хвърчат едни коли една патаклама с ламарини и на героите нищо им няма. Добрееее но това е само на киното. Само на кино една леля с два пищова избива десет мъже с автомати от 10 метра и не я ловят откосите. Естествено че психиката не е узряла за да разбере че това е само кино. Вервайте ми искам да я налягам мойта хубавица и аз като по филмите ........но се сещам че имам деца....и семейство ....и нямам телефона на господ. Толераантност и спокойно каране се искат на пътя. Който иска да се състезава да ходи на пистата.
          AR 164 V6 turbo I.E.

Comment

Първоначално публикувано от anthony
            Да не говорим за тези, които на чисто нови коли за над 30 000 лв слагат руски гуми Медвед по 50-тина лева парчето...

Да не говорим пък за тия дето никога не са карали с Медвед и си мислят, че щом са руски и евтини нестават. Специално за зимните мога да ти кажа, че са невероятни за цената си!
            Не щот са руски, колега, а второто .
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Не щот са руски, колега, а второто .[/quote]

Ми те всички руски гуми са евтини.....
              Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1992

Comment

Малко да вдигнем темата и гонките.

Код:
                Младеж загина при автородео в София.
                19-годишен младеж загина след незаконно автородео по столичните улици около полунощ.
                Инцидентът е станал при Военна рампа на Илиенско шосе, съобщи БГНЕС.
                Лек автомобил "Опел Калибра", в който са били двама младежи на 17 и на 19 г. е управляван с висока скорост. Явно шофьорът е загубил контрол над колата и тя се е блъснала последователно в спирка на градския транспорт, в ограда и след това е паднала върху жп релси, където се е запалила.
                Младежът е починал на място, а 17-годишният му приятел е откаран Института за спешна медицинска помощ "Пирогов". След преглед момчето е освободено. То е имало само охлузвания и рана на челото, съобщиха за Дир.бг от болницата.
                Пожарна, пристигнала на мястото на инцидента, е угасила горящата кола.
                http://dnes.dir.bg/2008/06/13/news3098480.html
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от georgyg
                  Малко да вдигнем темата и гонките.

Код:
                  Младеж загина при автородео в София.
                  19-годишен младеж загина след незаконно автородео по столичните улици около полунощ.
                  Инцидентът е станал при Военна рампа на Илиенско шосе, съобщи БГНЕС.
                  Лек автомобил "Опел Калибра", в който са били двама младежи на 17 и на 19 г. е управляван с висока скорост. Явно шофьорът е загубил контрол над колата и тя се е блъснала последователно в спирка на градския транспорт, в ограда и след това е паднала върху жп релси, където се е запалила.
                  Младежът е починал на място, а 17-годишният му приятел е откаран Института за спешна медицинска помощ "Пирогов". След преглед момчето е освободено. То е имало само охлузвания и рана на челото, съобщиха за Дир.бг от болницата.
                  Пожарна, пристигнала на мястото на инцидента, е угасила горящата кола.
                  http://dnes.dir.bg/2008/06/13/news3098480.html
                  Аз минах оттам 15тина мин след инцидента,много кофти ситуация..Преди това ги засичах по надежда момчетата с ебати скороста,а ги е поднесла една голяма локва според мен...абе каквото и да говорим го няма едното момче,станало е вече,мир на праха му
                  ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                  BMW e39 facelift

Comment

Включвам се малко късно с мнението си по темата на колегата VFTI, но ми стана интересно и реших да изразя мнението си.Според мен темата е доста актуална и е хубаво от време на време да говорим за такива неща.За така наречените "пернишки селяни" ще споделя следното.На 40г. съм, роден съм и живея в гр.София,от 18 годишна възраст съм зад волана ,всеки ден, и затова време стотици пъти/повярвайте ми не преувеличавам/ми се е случвало да гледам как някой прави немислими простотий по пътя,след което ,в момента в който му видя номера в него неминуемо присъства "РК".Не че са само те ,но при тях има нещо специфично,някъкъв "уникален стил"в поведението на пътя.Може би от там се е родило нарицанието "пернишки селяни".Искам да се извиня на всички от гр.Перник който не попадат в тази графа.Само на Тях.Към колегата MrX,дано не се окажеш черната овца в стадото но простотията.Ще се радвам ако бъда разбран правилно.Успех на всички.
                    Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

Първоначално публикувано от martzaro
                      Ами и ние с големите коне да кажем нещо. Верно е това че заради атрактивните цени и динамиката масово се взимат алфи и фиати и се сменят голфовете и аудитата /старите разбира се/. Верно е и това че всеки втори мухльо дето си е купил кола с надпис на километража 200 иска да го напълни, верно е и че хората масово си мислат че 115-130 коня са много и стопяват моторите за норматив карайки като бесни между кръстовищата /щото истинската мощ си личи не на къса дистанция/. Закона за движение по пътищата е написан с кръв но кой ли го интересува . Прав е колегата чеима пикльовци дето все искат да си мерат пишката с някой за да избиват собствените си комплекси или да се напраат пред някое най често непълнолетно мадамче дето още бърка тампона с вибратор. Айде погледнете го и от друга страна какво се гледка по филмите с уличчни състезания, перфектните стриит бухалки и купчина пичове дето могат да си ги позволят карат яко и се мятат и катастрофират и има екшън аве хвърчат едни коли една патаклама с ламарини и на героите нищо им няма. Добрееее но това е само на киното. Само на кино една леля с два пищова избива десет мъже с автомати от 10 метра и не я ловят откосите. Естествено че психиката не е узряла за да разбере че това е само кино. Вервайте ми искам да я налягам мойта хубавица и аз като по филмите ........но се сещам че имам деца....и семейство ....и нямам телефона на господ. Толераантност и спокойно каране се искат на пътя. Който иска да се състезава да ходи на пистата.
                      Страшно прав си, колега, но се чудя дали някой от пишман-рацерите все пак ще разбере за какво иде реч, и следващия път ще се замисли какво прави и до какво може да доведе моментната му глупост. Неоспоримо е, че всички сме изпадали в подобни състояния. Важното обаче е кога ще се осъзнаем - на време, или никога ... Дано хората, осъзнали се по-рано, да стават все повече, защото не ме радва изобщо статистика, според която по пътищата в България загиват повече хора, отколкото от всички чуждестранни контингенти в Ирак взети заедно ... Наистина ми е писнало от хлапета, взели назаем колата на тати, или пикльовци с подарени супер автомобили, дето си мислят че са богоизбрани да остават винаги живи... Най-страшното е, че именно лудите със супер колите остават живи заради системите за сигурност в колата, докато жертвите сред нещастниците, имали "късмета" да се срещнат с тях, най-често си отиват от тоя свят. Тъжно е, и всеки трябва да се замисли накъде е тръгнала тази умопобъркана нация ... Няма контрол, няма съвест ... няма и живот след това ...
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Тъкмо беше позамряла темата и решихте да допълните още офтопик(нали така е модерно да се казва сега).Знам, че ще прозвучи много лошо, но така му се пада на този дришльо и така се пада на всеки загинал по този "нелеп" начин, наречете ме какъвто щете, но няма да се седна и да се тюхкам за поредното лайно размазало се на пътя заради празната си глава!

Запонаха да се появяват и така наречените "пернишки селяни"
                        Малко е неловко мисля хора, които надали виждат и по една пернишка кола в годината да употребяват това така известно нарицателно! Аз пък ще ви кажа,че видя ли "софийки селянин" на пътя и ми настръхва косата, мина ли караулката на Владая и все едно влизам в друга държава с друг закон за движение по пътищата!Не мога да се похваля с толкова опит като колегата agi_man но пък имам точно противоположни на неговите наблюдения, всеки път когато има простотия на пътя колата все със софийска регистрация!

Темата се отклони в друга посока още в самото начало, но на мен ми беше станало интересно, кое "взе да става тъпо вече", че толкова прехвалената и обичана от нас марка взе да се популяризира и забелязва на пътя все повече или това,че куцо и кьораво все да си купува алфи( щот те нали са за избрани само) или, че стават катастрофи по пътищата?!? Хайде оплюйте ме, но за мен темата е плод на липса на друго занимание, вдъхновена от катастрофата на някъф селтак дръзнал да си вземе автомобил неотговарящ на класата му (бухахахааа)

Comment

Знам, че ще прозвучи много лошо, но така му се пада на този дришльо и така се пада на всеки загинал по този "нелеп" начин, наречете ме какъвто щете, но няма да се седна и да се тюхкам за поредното лайно размазало се на пътя заради празната си глава!
                          Аз също мисля така,но се моля да няма невинни жертви.

Малко е неловко мисля хора, които надали виждат и по една пернишка кола в годината да употребяват това така известно нарицателно! Аз пък ще ви кажа,че видя ли "софийки селянин" на пътя и ми настръхва косата, мина ли караулката на Владая и все едно влизам в друга държава с друг закон за движение по пътищата!Не мога да се похваля с толкова опит като колегата agi_man но пък имам точно противоположни на неговите наблюдения, всеки път когато има простотия на пътя колата все със софийска регистрация!

За жалост ще трябва да се съглася с теб.Проблема е там че сме кофти народ.Без възпитание,елементарна култура,липса на толерантност и куп други човешки ценности.Не всички, но 80% са такива.Никога няма да бедем нормални.Като гледам хората от нашто поколение как си възпитават децата, ми настръхват косите и ми става мъчно за мойте.Май забихме в друга тема.Мойте уважения за колегата MrX,за начина по който прие написаното по темата от мен.Един добър пример за това какви трябва да ни бъдат отношенията, едни към други.
                          Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

проблем е липсата на контрол и нежеланието за справяне с проблемите.

Каращите редовно по един и същ маршрут знаят, че не по всички светофари се правят _масово_ нарушения. Те са само по някои. Но няма някоя група от КАТ, която да следи от време на време по проблемните места - те чакат там, където няма много коли. Дали заради двайсетолевката, дали от мързел, дали от комбинация от двете - не знам, не е и моя работа да се интересувам от точните подбуди. Обаче съм свидетел на пълната безотговорност. Та, според мен, проблема е на ниско мениджърско ниво.
                            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                            Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky

Каращите редовно по един и същ маршрут знаят, че не по всички светофари се правят _масово_ нарушения. Те са само по някои. Но няма някоя група от КАТ, която да следи от време на време по проблемните места - те чакат там, където няма много коли. Дали заради двайсетолевката, дали от мързел, дали от комбинация от двете - не знам, не е и моя работа да се интересувам от точните подбуди. Обаче съм свидетел на пълната безотговорност. Та, според мен, проблема е на ниско мениджърско ниво.
                              Често съм си мислил ,че ако сложат по идин полицай на всяка улица да отговаря за правилата,и му дават по 30% от наложените глоби,ще си изкарва доста добра заплата.Но предпочитам културата да ни е на по голямо ниво и да не се налага това.
                              Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

Първоначално публикувано от Pinky
                                Ние сме непоправими, но това което е написано по-горе е 100% истина.
                                Колите станаха много, а контрола се влоши. Наглоста няма граници в София (нямам идея как е в другите градове). Шофьорите са толкова нагли вече, че ситуациите които правят биха шокирали някой европейски полицаи (нали сме европейци).

Първоначално публикувано от agi_man
                                Често съм си мислил ,че ако сложат по идин полицай на всяка улица .....
                                Или примерно да "внесът" 1000 американски полицая и ще се стъжни тук на нашите (и на мен) шофьори.

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
                                Fiat Punto 1.9JTD

Comment

Working...
                                X