Известие

Collapse
No announcement yet.

Вече взе да става кофти...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е аз посочих реалните факти, защото тия слухове - мазнис най-велик... направо дразнят, а журналята само на такива глупости живеят, дай им да извъртят нещо та да няма грам общо с истината.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius
      Е аз посочих реалните факти, защото тия слухове - мазнис най-велик... направо дразнят, а журналята само на такива глупости живеят, дай им да извъртят нещо та да няма грам общо с истината.
      Съжалявам,може би преди да го напиша трябваше да се поровя за да уточня анкетата но....Просто ми се повдигна като го чух и се убедих че с такива ценности нищо добро не ни чака.
      Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

А дали подобно убеждение не е целта на журналята, да се наслагва тая мисъл в главите на раята, че да не роптае, а да се радва, че не е станало още по-зле?
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius
          А дали подобно убеждение не е целта на журналята, да се наслагва тая мисъл в главите на раята, че да не роптае, а да се радва, че не е станало още по-зле?
          Ако тръгнем от там че на политиците им е по добре раята да е проста/малко чалга вечер в кръчмата,бутилка ракия и до там с амбицията за нещо повече/като минем през платената журналистика.Да.Възможно е.Но лично на мен от това не ми става по добре.
          Alfa Romeo 156 2.5 V6

Comment

Working...
          X