Известие

Collapse
No announcement yet.

Без газови уредби за автомобилите след 2010г

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от SFINKS
    хахаха , зеха да гърмят бушоните

да карал съм и S класа 4 месеца и най-голямото Чероки съм кара доста време , ама вие зареждали ли сте редовно гориво на коли с по 5-6 литра двигатели и ходи ли ли сте по сервизи с тия коли да видите колко струва всяко нещо по тях . Е за тва не искам стара кола пък била тя и S класа , нито имам време да ходя всака седмица по сервизи нито ми се плащат безумните сметки там
    Не се прави защото знам,колкоо е обслужването на една Тойота И как падна толко ниско,след като си карал С-класа да минеш на АР 145 па и боксер на газ фалира ли,що ли или и тя е по-яка от С-класата
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• не съм фалирал май френд , големите коли винаги са били служебни
      никога не бих я направил тая глупост да си купя кола с 6 литра двигател на която предното и стъкло струва 4000 лв

Comment

не съм фалирал май френд , големите коли винаги са били служебни
        никога не бих я направил тая глупост да си купя кола с 6 литра двигател на която предното и стъкло струва 4000 лв
        Тогава,защо казваш че плащаш еди кви си ремонти
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Сфинкс, на коя точно S-класа челното струва 4'000лв. и къде е тая цена?!
          Са, ако вие там сте некви бесни балъчета и плащате тройно за един ремонт, никой не ви е виновен
          sigpic

Comment

• Свинкса пак си противоречи, до ся беше гъзар с нова кола пък ся не му се сипвал бензин, нали тва ти казвам секи си преценява аз например предпочитам стара но луксозна кола отколкото нова с рециклирана пласмаса вътре. W140 е почти вечен, това е последната истинска кола, та незнам какво толко сте ремонтирали виж гранда е друга бира А относно стъклото ми нали затова ти е застрахована бе фифи, какво те бърка.

Comment

• Първоначално публикувано от gigi
              бе фифи, какво те бърка.

Фифи тоя филм го е гледАл
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• я ся па сички на Мерцедес станаха фенове , я се опомнете докато е време , в тоя форм като напишеш че има друга марка освен Алфа и не те гледат надобре

Мерцедеса му правиха климатик + капандурата , да не съм ги плащал от джоба си , фирмата ги плащаше ама на тоя кораб на всеки ремонт плащаш пара колкото струва на Мури алфата примерно , или 4 зимни гум и купи пак 1 стара алфа

Comment

• Кой ще изчисти темата от спама най-накрая ?!?!

...или чакаме фифито тотално смешен да стане
                  146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

• ти пък къв си и откъде изпълзя , че и на модератор ше се правиш , я си ходи на село

Comment

ти пък къв си и откъде изпълзя , че и на модератор ше се правиш , я си ходи на село
                      Ами не всички са граждани като теб. Трябва да си баровец и гражданин ли за да пишеш тук?
                      sigpic
                      SCUDERIA ITALIA
                      BMW 5-er
                      BMW 7-er
                      Fiat GP

Comment

• Я се дръжте кОлтурно моля.

Пак ще ми отваряте работа да му се невиди.
                        Още 7-8 страници тема за коша.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• уж беше баровец па сега и фирмата плащала ремонтите твоята фирма или на баща ти фирмата или там на които е сега ако си признаеш че и тойотата е фирмена евала ще ти кажа и недеи да се изцепваш щото взе да ставаш смешен като един друг потребител от форума
                          АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

• Сфинкс, баце, няма нужда да сме фенове на Мерцедес - просто знаем, коя кола е истинска
                            W140 и W126 са точно такива, колкото и да не ти се иска да го приемеш, това са ФАКТИТЕ!!!
                            И пак повтарям, това, че вие не можете да карате и за това се чупят колите, или плащате ремонти на тройни цени, не прави колата по-проблемна и/или по-скъпа за поддръжка
                            sigpic

Comment

• Аз че мерцедес е фирмата с главно Ф го знам от край време ,
                              ма като напишеш нещо такова тук и глей кво става , кенефи били немски болкуци и т.н

Куку като знаеш такива евтини сервизи питай колко струва целия механизъм на шибидаха на S класа и кой ще се наеме да го смени и за какви пари

Comment

• Ами, айде ти питай, колко такива счупени механизми има
                                Да не се окаже, че е само вашия... ааааа и още един.... преди няколко години
                                sigpic

Comment

Working...
                                X