If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Супер тема сте завързали тука Четох я от началото с интерес, та да ви кажа моето мнение по въпроса. Както каза @crusader , през 2010 промените ще са нулеви...освен в цените разбира се. А глоба за неизмита кола ???? ... айде нема нужда
Естествено че нова , тия дето карат стари и от 1001 извора вода да донесат да доказват обратното ..... стават смешни
а тва че уж имали пари за нова ма все пак карали стара щот така ги кефело .. айде няма нужда просто нямате пари за нова и затова карате стара .. толкоз по въпроса
Естествено че нова , тия дето карат стари и от 1001 извора вода да донесат да доказват обратното ..... стават смешни
а тва че уж имали пари за нова ма все пак карали стара щот така ги кефело .. айде няма нужда просто нямате пари за нова и затова карате стара .. толкоз по въпроса
Правилно, надявам се скоро да дойде момента в който ще прекрача прага на шоурума на Милано моторс с 60000 излишни лева в банковата сметка. И само дизел
Свинксе, в къщи имаме и нова Тойто Авенсис, имаме и ново Волво ХС90
и да ти кажа, единствената далавера от новите коли е, че вноските по лизингите ни се водят разход на фирмата - чист счетоводен трик.
Иначе си се трошат на общо основание и те.
А пък за здравата Тойота Авенсис не ми се говори - купен чисто нов Авенсис 2.0 Д-4Д е стоял в сервиза повече от двете ми Алфи - колата е само на 86 000 км за по-малко от три години и кво ли не се счупи - съединител -2 пъти, маховик - веднъж, предни дискове - веднъж, предни амортисьори - 2 пъти, задни - веднъж, кормилни накрайници - веднъж, акумулатор - 2 пъти и още много, много неща...
За 2 години и 9 месеца Авенсиса е стоял в сервиза на ТМ или не е бил в движение по технически причини точно 3 месеца и 12 дни. Факт. Имам документи. Добре че е в гаранция, има още мъничко (3 месеца) и веднага я разкарваме тая Тойота, бахти бъгнята.
А пък Волвото ХС90 D5 още при пробег 23 000 км и възраст 9 месеца остави баща ми на магистралата преди Пазарджик - некво управление на турбината гръмнало и край - дотам - репатрака и аре в сервиза на мотопфое.
"А пък за здравата Тойота Авенсис не ми се говори - купен чисто нов Авенсис 2.0 Д-4Д е стоял в сервиза повече от двете ми Алфи - колата е само на 86 000 км за по-малко от три години и кво ли не се счупи - съединител -2 пъти, маховик - веднъж, предни дискове - веднъж, предни амортисьори - 2 пъти, задни - веднъж, кормилни накрайници - веднъж, акумулатор - 2 пъти и още много, много неща...
За 2 години и 9 месеца Авенсиса е стоял в сервиза на ТМ или не е бил в движение по технически причини точно 3 месеца и 12 дни. Факт. Имам документи. Добре че е в гаранция, има още мъничко (3 месеца) и веднага я разкарваме тая Тойота, бахти бъгнята."
А разни типове не ми вярват като им казвам, че тия турски Тойоти, купини от гръцка фирма(ТМ ауто) за нищо не стават
Пинко до тука от 2 извора вода докара , остажат ти още 999
начи викаш тойота волво чисто ново сичко се чупи а Алфата стара железна и не мърда
Ти айде кажи ама честно ( ако излъжеш косата да ти опада ) кое би предпочел ако не те бъркаха парите : чисто нова 166 или 166 на 8 години . А ако не те бъркаха парите не би ли си взел чисто новата а ???????????????????? или не би ли си взел 159 GTA или нещо още по хубаво а ..
сфинксе меко казано малко се поизхварляш и маи маи се отклоняваш от темата ми се струва не мислиш ли а пък щом те сърбят ръцете земи си пусни една темичка какъв автомобил бихте си купили ако имахте много пари и там се надуваи със авенсиса
хахахаха не е авензис , и не твърдя че някой трябва да си купува тойота .
Спора е кое е по-добре ако не те бърката ама хич парите стара кола или нова кола
Аз казвам че който твърди че уж има предостатъчно пари да си вземе Алфа 159 с 3.2 бензин мотор примерно ама вместо това си зима 10 годишна кола , просто лъже ... ама кой лъже незнам ... най много себе си щото няма човек който да повярва на такава смешка
чакам Пинко аз да видя какво ще каже , ма си трае нещо ...що ли
хахаха ще ти кажа ако не ме бъркаха парите щях да си взема 75-ца 2000 ТС и ако не си дърво ще забелижиш каква е темата но аз да ти припомня все пак ``Без газови уредби за автомобилите след 2010г``така че придържаи се към темата пък във горния си пост ти казах какво да направиш сещаш ли се
Човек си има приоритети- има хора дето карат А4-ки нови, ама живеят под наем и нямат пари да си платят сметката за телефона, защото банката всеки месец чука на вратата а мерси, няма нужда да гъзарея с кола, без да имам реално покритие.
колега аз имам стара алфа и 4исто нова кола на 15 дена и 3000км и предпо4итам да си карам 75цата ЗАЩОТО ТАКА МЕ КЕФИ а не защото нямам пари
въпрос на вкус нали се сещаш
а да и никога не бих си купил нова алфа нищо ли4но не ме кефят това
поздрави
колега аз имам стара алфа и 4исто нова кола на 15 дена и 3000км и предпо4итам да си карам 75цата ЗАЩОТО ТАКА МЕ КЕФИ а не защото нямам пари
въпрос на вкус нали се сещаш
а да и никога не бих си купил нова алфа нищо ли4но не ме кефят това
поздрави
ква ти е новата кола и за къв ... си я купи като не те кефи ?????????
и да те питам аз какво предпочиташ
старо интеграле ево 3 или импреса сти
бих си взел интеграле щото е класика и е кола с история
и 2 те са на едни пари ( да не казвам че маи интегралето е по скъпо ) и 2 са в един клас и едно се борят
Volvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment