Известие

Collapse
No announcement yet.

Без газови уредби за автомобилите след 2010г

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

...я си мислим..как повече да изкарам за да запълним разликата в цените ...и да лаеем, кой ли ще ме чуе......по цял свят има бедни и богати..трошки и нови коли..е някаде по малко
    ...въпроса е кой как се опрвя ...а не да чака да го оправят
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Колеги, тук в немско ADAC официално заявиха, че газовите уретби са сигурни. То не бяха катастрофи, то не бяха запалзвания на балона и нищо не стана. Просто това, което Брюксел прави си е чисто икономическа врътка. Да се купуват нови автомобили. Е как бе тук цените така хвръкнаха, че пазара на употребявани коли се увеличи и съответно цените!
      Отделно че тук една газова върви от порядъка на 2000 евра !
      А ако искам да си сложа такава в БГ тук за да я узаконя ще ми излезе към 1300 евро ! Абе убират ни жестоко, не само в БГ. Тук поне още можеме да удръжаме фронта инак кола да имаш си стана лукс!
      Opel Corsa B
      Opel Tigra
      Mercedes A 160
      Mercedes A190 AMG
      Alfa Romeo 147 1.6 ts
      http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233669

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
        Първоначално публикувано от ssveto
        Добре де, стига спорове! Обърнахте ли внимание, на линка и коментарите под него. И по-точно че тази директива ще се отнася само за автомобили, които извършват превоз на пътници,сиреч таксита.
        лелеее спря ни градския транспорт
        Нали
        До колкото ми е известно само в Испания са забранени, засега.

Бе дайте да ги линчуваме и утрепем с камъни. Егари СерГЕЙчетата ни управляват. Всичко ни наред, че дай сега и това...
        Хубаво да ги забранят, ще я сваля от колата. Обаче да се спре това спекулативно завишение на горивата, визирам нафтата.
        146 1.4 TS | '00 + LPG BRC Fly injection

Comment

Първоначално публикувано от ssveto
          Добре де, стига спорове! Обърнахте ли внимание, на линка и коментарите под него. И по-точно че тази директива ще се отнася само за автомобили, които извършват превоз на пътници,сиреч таксита.
          аз и самата статия не съм чел, а камо ли коментарите.. просто има актуална тема да си лафим
          Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

ако забранят газта - първо ще мине една жълта вълна през народното и ще го срине ,после ако остане нещо и ние обикновенните гаЗари ще минем

Колега, нали се сещаш че това няма да стане. Да не забравяме че всеки таксиметров поход към парламента е бил селска сбирка, чешане на косми по гърдите, псувни, храчки и избиване на комплекси от груб селски тип.
            Незнам вече какво трябва да му се случи на тоя народ овчи(ако тава стадо може да се нарече народ въобще), че да се събуди и да види че една сбирщина от мутри и турци му се присмива очевадно и владее всичко.
            Странно, защо ли употребата на газ се поощрява в цяла Европа...

Инфлация... ми може и по-зле да е... Ето така мисли българския мозък.
            Около Коледа ще ви честитя цена на хляба около 3 лева. За останалите неща мисля ,че няма сми да коментирам.
            Щом може в БГ да се случват такива абсурди и пладнешки обири пред очите на хората в продължение на 20 шибани години преход, ми нека да продължават да крадат отгоре, щом никой в тва малоумно бунище, наречено България, няма нищо против.
            Явно всички живеят щастливо и всичко приключва вечер пред телевизора на ракия със салата и псуване на управниците... Е ми те ще продължават да ни оправят до безкрай, докато и последния що годе разумен човек не си бие шута от това малоумно място наречено Родна старна...

...За малко да забравя... честита европейска цена на бензина...

За справка цена на 1L бензин в UKкъм 13.05.08 14:00 часа: 1,08 Ј
            Минимална заплата(чистач) UK 800-900 Ј Enjoy
            ПС. Тази цена е една и съща от 3 месеца насам!

Сори ако някой се обижда от написаното ама това е положението, ако някой има да ми каже нещо и т.н. нямам нищо против.

Живи и здарви и дупе да ни е яко!

Comment

Първоначално публикувано от viliivanov
              ако забранят газта - първо ще мине една жълта вълна през народното и ще го срине ,после ако остане нещо и ние обикновенните гаЗари ще минем

Колега, нали се сещаш че това няма да стане. Да не забравяме че всеки таксиметров поход към парламента е бил селска сбирка, чешане на косми по гърдите, псувни, храчки и избиване на комплекси от груб селски тип.
              Незнам вече какво трябва да му се случи на тоя народ овчи(ако тава стадо може да се нарече народ въобще), че да се събуди и да види че една сбирщина от мутри и турци му се присмива очевадно и владее всичко.
              Странно, защо ли употребата на газ се поощрява в цяла Европа...

Инфлация... ми може и по-зле да е... Ето така мисли българския мозък.
              Около Коледа ще ви честитя цена на хляба около 3 лева. За останалите неща мисля ,че няма сми да коментирам.
              Щом може в БГ да се случват такива абсурди и пладнешки обири пред очите на хората в продължение на 20 шибани години преход, ми нека да продължават да крадат отгоре, щом никой в тва малоумно бунище, наречено България, няма нищо против.
              Явно всички живеят щастливо и всичко приключва вечер пред телевизора на ракия със салата и псуване на управниците... Е ми те ще продължават да ни оправят до безкрай, докато и последния що годе разумен човек не си бие шута от това малоумно място наречено Родна старна...

...За малко да забравя... честита европейска цена на бензина...

За справка цена на 1L бензин в UKкъм 13.05.08 14:00 часа: 1,08 Ј
              Минимална заплата(чистач) UK 800-900 Ј Enjoy
              ПС. Тази цена е една и съща от 3 месеца насам!

Сори ако някой се обижда от написаното ама това е положението, ако някой има да ми каже нещо и т.н. нямам нищо против.

Живи и здарви и дупе да ни е яко!
              прав си
              трябва преврат пак ми се чини
              Volvo S80 2.0 T5 180hp
              Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
              Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

аз искам да превзема заведението до р-т Капитан Кук.. и мисля още този уикенд...
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

@viliivanov Самата истина казваш! Всичко това е вярно за съжаление! Вече не знам какво трябва да се случи,за да се вдигне тоя народ. Няма на света такава сила
                  sigpic33201
                  930 Quattroporte

Comment

Тоя народ няма да се вдигне защото винаги има някой наоколо по-зле от него и той е доволен от това.
                    Особенно ако с нещо е спомогнал тоя някой да е зле...
                    А и кой да се дигне, тия дето са доволни, че са се добрали до бюрце в София, а не копат на полето ли?
                    Лекарите ли да се вдигнат, че да ги наричат убийци и мародери вместо да ги подкрепят защото и тяхното здраве зависи от лекар...
                    Учителите ли да се вдигнат, че да ги съдят за щети над децата... вместо да се замислят дали те първи не насят щети на децата?
                    Шофьорите ли да се вдигнат (непрофесионалните) като всеки ден гледат да се прецакат един друг по улиците?
                    Вместо да се подкрепяме едни други, ако някой мръдне всички му скачат... водят ни за носовете с методи - разделяй и владей и живеем само на злоба и завист.
                    Изобщо спасявайте се сами, това ни остава.
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

В Македония да се сложи газова уредба е малко по строго од България и е много по скапо за ГИ 1100 еур плус 100 еур за атест за обикновена 500 евра плус 100 евра атест... Газта е далекко по еко-френдли од останали горива, како прво няма сулфур, няма тежки честици итн...
                      Дали е сигурна, ас досега не сум чувал за кола да експлодира од газ??? имаше тест запалия някоя кола с Газ и нищо не се случи...
                      ... За такси превоза ако искат нека я забранат, ще се качи цената на таксито, а и полесно за таксистите ще си карат колите на безнин...
                      ... а при народа не смее да се забрани да се користи ГАЗ... това е най голямата глупост. и да имам милиони не искам да и даам за бензин ас годишно права по 35 000км, при разход 10 това се 3500 еуро за бензин или 1800 еуро за ГАЗ, е со останалите 1700 еуро ще праам какво искам
                      ALFA 145 1.6 BOXER

Comment

бате къде с тия 35 000 годишно се буташ в а група?
                        доста от нас правят двойно на теб и не са на газ
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

на газчица докат можем после пеша ... миналата седмица ходих до софия шофирах с 90км. в час с ГИ-съм даде ми среден разход 7,6лтр. газ на 100км по лев и 8ст. това прави 8лв. и 20ст. на 100 км. За 1000км 82лв. дадох за гориво....... на бензин ако бях щеше да ми даде 7лтр на сто километра по 2,25лв литъра това прави 157лв. бензин е какво прави 82лв каде са 157 ?? и в двата случая карам лекичко с 90км в час 76лв си ги слагам в джобчето джоб парасъ дет се вика .... за престоя ми в софия .... кино арена разходчица пицариики .....
                          Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
                          Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
                          Alfa Romeo 145 1.4 16v
                          BMW 520i E39

Comment

момчета крайно време е да проумеете че не цените са високи, а заплатите са ниски
                            и съответно трябва да се направи нещо за увеличаване на доходите

цените няма да паднат чисто просто щото целта на всеки търговец е да вдига цените
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                              бате къде с тия 35 000 годишно се буташ в а група?
                              доста от нас правят двойно на теб и не са на газ
                              Ми ас казвам си лично за себе, а за тия които карат двойно на бензин, нивни проблем
                              ALFA 145 1.6 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                                момчета крайно време е да проумеете че не цените са високи, а заплатите са ниски
                                и съответно трябва да се направи нещо за увеличаване на доходите

цените няма да паднат чисто просто щото целта на всеки търговец е да вдига цените
                                Напълно съгласен. Не се става богат с икономии, а с повече печелене.

Мда, икономията е майка на мизерията

Доказан факт
                                Volvo XC90 D5 '06
                                Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                                Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                                ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                                ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Working...
                                X