Известие

Collapse
No announcement yet.

Без газови уредби за автомобилите след 2010г

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ssveto
    Първоначално публикувано от WhitePower
    Добре де, стига спорове! Обърнахте ли внимание, на линка и коментарите под него. И по-точно че тази директива ще се отнася само за автомобили, които извършват превоз на пътници,сиреч таксита.
    лелеее спря ни градския транспорт
    Нали
    До колкото ми е известно само в Испания са забранени, засега.

Бе дайте да ги линчуваме и утрепем с камъни. Егари СерГЕЙчетата ни управляват. Всичко ни наред, че дай сега и това...
    Хубаво да ги забранят, ще я сваля от колата. Обаче да се спре това спекулативно завишение на горивата, визирам нафтата.[/quote
    Аз затова зареждам само на бензиностанции които не купуват от Лукойл, а си внасят горивото от чужбина - Еко елда, Ромпетрол, отскоро и ОМV внасят от Румъния.
    Giulietta 1,6 JTDm 2013
    156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

аз парици си изкармав достатъчно не се оплаквам но защо трябва да се пълни жобът на някои друг и да излязат през ауспуха като мога да си ги изхарча за мен ....
      Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - няма я вече
      Alfa Romeo 155 1,8 8v T.spark - няма я вече
      Alfa Romeo 145 1.4 16v
      BMW 520i E39

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD
        Първоначално публикувано от WhitePower
        Добре де, стига спорове! Обърнахте ли внимание, на линка и коментарите под него. И по-точно че тази директива ще се отнася само за автомобили, които извършват превоз на пътници,сиреч таксита.
        лелеее спря ни градския транспорт
        Нали
        До колкото ми е известно само в Испания са забранени, засега.

Бе дайте да ги линчуваме и утрепем с камъни. Егари СерГЕЙчетата ни управляват. Всичко ни наред, че дай сега и това...
        Хубаво да ги забранят, ще я сваля от колата. Обаче да се спре това спекулативно завишение на горивата, визирам нафтата.[/quote
        Аз затова зареждам само на бензиностанции които не купуват от Лукойл, а си внасят горивото от чужбина - Еко елда, Ромпетрол, отскоро и ОМV внасят от Румъния.
        Не знам какво зареждаш ама ОМВ внасят само супер 100 отвън.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

OMV внасят вече всичко от рафинерията в Констанца, Северна Добруджа. Знам го със сигурност, имам приятел който работи в Петрол на висок пост, той ми го каза. Иначе в OMV им харесвам само баничките
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Гледам пишат хора дето хабер си нямат какво ще се случи през 2010...
            Кой иска да се обзаложи с мен по на каса Бекс, /аз не пия но имам жадни приятели/ ...та приемат се неограничен брой облози /по един от всеки мераклия/ ,че през 2010 ще си караме на газ като пичове и че ще се е променила само цената на видовете газ и може би цените на уредбите...всичко останало ще си е по старому /тоест контрол ще има колкото и днес/

2010 не е далеч, та ще имам възможност да си получа касите с бира
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

OMV внасят вече всичко от рафинерията в Констанца, Северна Добруджа. Знам го със сигурност, имам приятел който работи в Петрол на висок пост, той ми го каза. Иначе в OMV им харесвам само баничките
              Не знам какво значи висок пост. Това ми е информация от управители на Бензиностанции. Та те много добре знаят какви камиони им идват на бензиностанциите. Айде мир това е коментирано вече.

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
                Гледам пишат хора дето хабер си нямат какво ще се случи през 2010...
                Кой иска да се обзаложи с мен по на каса Бекс, /аз не пия но имам жадни приятели/ ...та приемат се неограничен брой облози /по един от всеки мераклия/ ,че през 2010 ще си караме на газ като пичове и че ще се е променила само цената на видовете газ и може би цените на уредбите...всичко останало ще си е по старому /тоест контрол ще има колкото и днес/

2010 не е далеч, та ще имам възможност да си получа касите с бира
                ..много дълъг срок на облога ...то ще настане жажда и при мен
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox
                  Не знам какво значи висок пост. Това ми е информация от управители на Бензиностанции. Та те много добре знаят какви камиони им идват на бензиностанциите. Айде мир това е коментирано вече.
                  Супер, ще споделиш ли със съфорумците каква е причината за лошото качество на горивото, според въпросните управители?
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Mи като е от Нефтохима с какво качество да е горивото. Пък и според тях си е супер просто. Кво лошо качество, кви 5 лева?

Comment

Групата дето иска да изкарва повече пари и хич не се интересува от цени ми е много интересна четат ли си после написаното или се намират на работа. Незнам дали има някаде някои богат човек които да не го интересува каде за какво колко ще даде, случвало ми се е да говоря с по-заможни от мен и като гледам хората си правят една бърза бабешка сметка от типа 90000 км/година * Х л/100 * Y лв. = Z. Като това Z са хиляди левове, нищо, че момчето има милион. Искате да няма стари коли ми от де пари всички да си купим нови! Трябва да изкарам повече пари - да ама ако взема да изкарвам повече някои ще изпищи и така не става.

Дано по-скоро доиде Революцията та да се отървем от всякакви пишман политици, комунисти и всякаква там паплач.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Аз пък към групата с НОВИТЕ коли, имам въпрос....
                        Що не си купите хеликоптери? Нали ви дразнят бараките по пътищата
                        За бривети няма проблем. Нали знаете, че си има частни авио-училища за това. Само що-годе физическо здраве и сте ОК
                        Аааа и парици де. Ма то нали сте предприемчиви... ще се оправите... ще вадите повече.
                        Ще има и за машинка и за подръжка и за разход гориво
                        За сериозните... може и на лизинг или с кредит.

П.С... Ето това казахте и вие
                        ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                        sigpic
                        ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Наскоо, Наско...

Баща ми има един състудент, който сега е мултимилионер и живее в Швейцария. Та и той така - като се видя в мноооого пари, почна да си купува самолети, яхти, къщи на разни места по света...

И както е милионер, в един момент осъзна, че изобщо не си струва да поддържа целогодишно къща, самолет или яхта, на които се радва максимум 10-20 дена годишно. Не че не му стигат парите, даже се чуди кво да ги прави, просто е безсмислено да плащаш 365 дни за нещо, което ползваш най-много 20 дена годишно.

Много по-просто е когато ти се вози на яхта или самоУет, да си ги наемеш.

Същото е и с къща на морето - вервай ми, минал съм по тоя път, абсолютно заробване е, и в един момент ти писва да ходиш само на едно и също място всяка година и да гледаш една и съща гледка. С парите, които се дават за поддръжка само, може всяка година да ходиш на някой остров и да си наемаш къща за същите тия 10-20 дена. И то всяка година на ДРУГ остров на ДРУГО море или океан. Аз поне вече така правя.

С една дума - ако ти се е доебало - недей да бързаш да се жениш.

Ако ти се пие мляко - не си купувай крава.

П.П. А пък за новите коли - доста безсмислена работа от финансова гледна точка е новата кола - за първите три години губи средно 50% от стойността си.

Вярно, удоволствието да пръднеш пръв в седалката е голямо, ама само заради това и една пиклива гаранция....
                          Volvo XC90 D5 '06
                          Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                          Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                          ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                          ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Пинко...
                            не се и съмнявам. Прав си, но мисълта ми беше друга.
                            Едно е да няма смисъл да го имаш и подържаш(но да можеш)
                            ... а друго е да НЯМАШ финансовата възможност да си го позволиш.
                            Или групата... просто и тя не вижда смисъл... не, че не може

Тва все едно всички, собственици на Авиони и Вертольони... да кажат: бе да ги Е.. в шофьорчетата... що не вземат да ги забранят сичкото дето лази, та да си кацаме като пичове на Витошка за кафенце... шопинг.. нещо.
                            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                            sigpic
                            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от pinko
                              Наскоо, Наско...

Баща ми има един състудент, който сега е мултимилионер и живее в Швейцария. Та и той така - като се видя в мноооого пари, почна да си купува самолети, яхти, къщи на разни места по света...

И както е милионер, в един момент осъзна, че изобщо не си струва да поддържа целогодишно къща, самолет или яхта, на които се радва максимум 10-20 дена годишно. Не че не му стигат парите, даже се чуди кво да ги прави, просто е безсмислено да плащаш 365 дни за нещо, което ползваш най-много 20 дена годишно.

Много по-просто е когато ти се вози на яхта или самоУет, да си ги наемеш.

Същото е и с къща на морето - вервай ми, минал съм по тоя път, абсолютно заробване е, и в един момент ти писва да ходиш само на едно и също място всяка година и да гледаш една и съща гледка. С парите, които се дават за поддръжка само, може всяка година да ходиш на някой остров и да си наемаш къща за същите тия 10-20 дена. И то всяка година на ДРУГ остров на ДРУГО море или океан. Аз поне вече така правя.

С една дума - ако ти се е доебало - недей да бързаш да се жениш.

Ако ти се пие мляко - не си купувай крава.

П.П. А пък за новите коли - доста безсмислена работа от финансова гледна точка е новата кола - за първите три години губи средно 50% от стойността си.

Вярно, удоволствието да пръднеш пръв в седалката е голямо, ама само заради това и една пиклива гаранция....
                              А да видиме сега дали някой ще ти спори на теб както на мен ми спорят, че новата кола е безмислена история А ти дето викаш че тоя пич, приятеля на баща ти имал супер много пари и се чуди какво да ги прави, въпреки това не ги пилее за нещо, което може да получи на по- ниска цена. Та аз ли ще си пилея парите, дето даже и стохилядолер не съм и ще карам на бензин, при положение, че без проблеми си карам на газ. Видели малко пари някои от хората тук и дай да харчиме безразборно и да казваме колко зле били другите, че си правят сметката. Аз ако искам още днес мога да си взема нова кола на изплащане и за какво? За да плащам 5 години някаква барака? По добре да си карам моята и да се радвам на живота отколкото да се заробвам в заеми. За тези с новите коли- има 100 по- добри начина да си изхарчиш парите отколкото на за нова кола или бензин или вие имате повече от човека с къщите в Швейцария и не ви пука ако ще бензина да е 5 лв.. странно защо на него му пука, а на вас не. Щом имате в излишък започнете да създавате нещо, а не да се чудите как да преебете другите!
                              Lexus IS200

Comment

Пламъкът на Революцията се разгоря във форума Пичове, аз също карах 6 години една Дедра на газ и трябва да ви кажа че икономията не е много голяма на фона на мизериите които ми причини гЪзовата уредба. Само ще спомена основен ремонт на двигател и препрограмиране на компютъра, нон стоп диагностики и регулиране на обороти. Дори и сега когато я завещах на баща ми и след въпросният основен ремонт, работи като трактор на бензин. Кво да ви кажа - НЕРВИ, НЕРВИ, НЕРВИ и сума пари хвърлени залудо - ей тва е гЪзовата уредба. Ако си бакшиш е друга работа, но не вярвам някой от вас да тръгне да си съсипва Алфата за такси, ако не дай Боже опре до тоя занаят
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X