Известие

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от koolio
    Първоначално публикувано от tifoza
    Пак корумпираните садий ще порежат Италия,както става на всяко първенство напоследък,но Италия си е Италия и аз искрено се надявам отново да оцелее и да продължи напред FORZA ITALIA VIVA ITALIA GRANDE ITALIA
    Аууу, градски, недей така, по-съдийски отбор от жабарите едва ли има .
    Колега за "по-съдийски отбор" се поправи ако обичаш и върни малко лентата назад,как оцеляха на първенството в Холандия срещу едноименния отбор,как ги изхвърлиха съдийте на първенството в Корея и Япония срещу корейчетата,как на предното европейско първенството Швеция и Дания направиха 2:2 само и само да изхвърлят Италия......По важното е че отново оцеляхме и продължаваме напред....надявам се към върха VIVA ITALIAAAAAAA

Comment

• браво на руснаците!

чао на гърците!

и утре ще мачкаме португалки
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Супер, познах ги и двата.
        Утре съм за Португалия
        sigpicex
        147Q2
        300bhp/606nm
        Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• на тия гадни шведи леко им се размина
          Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pent
            браво на руснаците!

чао на гърците!

..Тая от снимката ли....
            По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
            https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Баси на тия Шведи им се зави свят от подавания ......
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Според мене довечера мача е Х в редовното После каквото сабя покаже,но за 90-те минути,такава е моята прогноза
                Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                EX`146 2.0 16v TS

Comment

• 2:0 за Портокалия Испанците дали не биха действащия шампион с резервите а
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Много ме изкефи играта на руснаците вчера ( верно че шведите не се съпротивляваха много-много ). Не ви ли заприлича на играта на Зенит???
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от pent
                      браво на руснаците!

чао на гърците!

ша ма слушаш кат ти казвам Аршавин е изрод

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Orm
                        Много ме изкефи играта на руснаците вчера ( верно че шведите не се съпротивляваха много-много ). Не ви ли заприлича на играта на Зенит???
                        чак па да те е изкефила,играха съвсем просто,с мисълта за победа и без какпка подценяване на швеците/мразя ги/В тая игра не виждам нищо красиво,което да те изкефи,но евала за победата

Comment

• Първоначално публикувано от Mury
                          чак па да те е изкефила,играха съвсем просто,с мисълта за победа и без какпка подценяване на швеците/мразя ги/В тая игра не виждам нищо красиво,което да те изкефи,но евала за победата
                          Как бе, пичовете правеха такива разцъквания и многоходови подавания с едно докосване и пас,пас,пас и са пред вратаря. Това напоследък рядко се вижда. Повечето отбори си подават по широчина на игрището и чакат някой да сгреши, че да мине някой балон до наказателното. И на мен много ми харесаха руснаците, много ме е яд, че се падат с Холандия(това са новите шампиони според мен)....
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister
                            Първоначално публикувано от Mury
                            Как бе, пичовете правеха такива разцъквания и многоходови подавания с едно докосване и пас,пас,пас и са пред вратаря. Това напоследък рядко се вижда. Повечето отбори си подават по широчина на игрището и чакат някой да сгреши, че да мине някой балон до наказателното. И на мен много ми харесаха руснаците, много ме е яд, че се падат с Холандия(това са новите шампиони според мен)....
                            И аз за това говоря де ...... тая топка що бой видя не е истина ...... А за холандците ......... нищо не се знае ... ако тръгнат да натискат от начало тогава ще го закъсат , щот братушките са добри на контраатки.... А и бате Гус си знае холандците

Comment

• Първоначално публикувано от Orm
                              Първоначално публикувано от DerMeister
                              Първоначално публикувано от Mury
                              И аз за това говоря де ...... тая топка що бой видя не е истина ...... А за холандците ......... нищо не се знае ... ако тръгнат да натискат от начало тогава ще го закъсат , щот братушките са добри на контраатки.... А и бате Гус си знае холандците
                              ша я видим таз раота

Comment

• Честито на феновете на Германия!
                                Залагайте смело за финал Германия-Италия
                                ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
                                ALFA 156 2.0 1999 - бивша
                                ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Working...
                                X