Известие

Collapse
No announcement yet.

Евро 2008

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mury
    Може и да си прав баце,ма ша видиме.Я са кажи за Турция-Германия
    то не че русия са с големите успехи... но да.. ще видим..

за турция - германия ... победа в редовното време за германия. турците имат прекалено много контузени и наказани(нихат дори си хвана самолета за турция вече)... просто не са в състояние да се опрат на немците.
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Торес и Вила лежаха през цялото време по терена защото друго не успяха да направят. А това че Лука Тони е дърво и няма кой от италианците да играе в нападение освен Касано и Дел Пиеро е друг въпрос. Но няма и кой да ги пусне.
      Alfa 145 1.8 TS '97

Comment

• Много се радвам, че италианците отпаднаха. Извършват престъпление към футбола тия! Вярно, че могат да играят ако искат и с 11 централни защитника и да се наредят пред вратата, ама такъв отбор аз не искам да гледам. Германците са сигурни финалисти, а ако руснаците бият Испания може да се готвим за зрелищен мач, само да не се избият по трибуните.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister
          Много се радвам, че италианците отпаднаха. Извършват престъпление към футбола тия! Вярно, че могат да играят ако искат и с 11 централни защитника и да се наредят пред вратата, ама такъв отбор аз не искам да гледам. Германците са сигурни финалисти, а ако руснаците бият Испания може да се готвим за зрелищен мач, само да не се избият по трибуните.
          Нищо не е сигурно на този свят МОже Осама да реши да приземи някой самолет на терена .........
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm
            Нищо не е сигурно на този свят
            Нищо не е сигурно ама:
            "Самият Терим не изключи възможността да преквалифицира третия вратар на тима Толган Зенгин в полеви играч.

“Той може да влезе към края или като последен в защитата, или като централен нападател“, заяв Фатих Терим. За мача с Германия Терим няма да може да използва Волкан Демирел, Тунджай Санлъ, Арда Туран и Емре Ашък (всичките са наказани), докато Емре Гюнгьор и Нихат Кахвечъ, който дори се прибра в родината си, са контузени.

С различни оплаквания преди мача с Бундестима са още Сервет Четин, Емре Бельозоглу, Тюмер Метин и Айхан Акман, които също са под въпрос за мача."

Викам турците, ако се калсират да влязат в Гинес и да се въведе нов термин за късметлия на всички езици - "турчин".
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от pent
              Първоначално публикувано от ivo_red
              Абя я да те видим ти кво ше направиш, ако срещу теб са 10 талянски защитника, които цял живот са учили само как да те ритнат най-гадно и да те спрат. Ония немски капут съдията можеше да свири поне 3 чисти дузпи за Испания. На практика Италия не даваше никой да влезе с топка в наказателното им поле. Испанците затова стреляха от далеч. Те се бореха за победата цял мач и заслужено продължават. Единствения виновник да няма красив футбол в тоя мач е Италия, които минаха центъра 2 пъти в мача (едини без да искат). А Ла Фурия игра страхотно и с 3-ия състав срещу Гърция. Така че първо се замисли малко, осъзнай какво си видял и после почвай с плювните. Ние българите все бързаме да оплюем
              ама ти си вярваш май? ей ти малко статистика за фалувете и картоните от уефа.ком ( http://en.euro2008.uefa.com/tournament/ ... index.html )
              Team statistics
              Spain Italy
              3 Yellow card 1
              6 Shots on goal 3
              15 Shots wide 5
              26 Fouls committed 25

и кво каза за грубите талянци? пак ли съдята е виновен???? смях! а това че не могат да оцелят вратата? той съдята има пръст навсякъде...

ако си прочел внимателно поста ми(няколко нагоре) страшно много харесах играта им в групите. играха тотално, играха нападателно и вкарваха голове...
              Няма кво да споря с теб. Аз говоря за в наказателното поле какво ставаше. Като ми размахваш статистики, виж кой колко е притежавал топката, къде са се развивали действията и кой колко удара има - мисля че е пределно ясно кой търсеше победата цял мач и кой се беше окопал,чакайки дузпи. А играта на Испания в групите беше добра, защото противниците предполагаха това. Когато и двата отбора играят футбол - има повече пространства и положения. Когато Италия е на терена, няма нито пространства, нито положения, нито хубав футбол-тва е. Испания или Русия взимат купата, Германия пада на финала
              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Toва че много от вас не искат да гледат Италия си е техен проблем,всеки има право на лош вкус и на грешно мнение,но е факт че играят най-грамотния,най-умния и най-рационалния футбол..... А това че на някой болен мозък са му се превиждали някакви дузпи за Испания явно е плод на некомпетентност спрямо футбола... това не е балет. Само бих добавил че футбола по принцип е италиянски спорт,възникнал по някаква случайност в Англия,и ако англичаните са дали на футбола страста,бразилците красотата,то Италия със сигурност е внесла прагматизма и разума,а футбола не е глупава игра и не е за глупавите... На други места се изнасят представления,зрелища и др. .....

Comment

• Първоначално публикувано от tifoza
                  Toва че много от вас не искат да гледат Италия си е техен проблем,всеки има право на лош вкус и на грешно мнение,но е факт че играят най-грамотния,най-умния и най-рационалния футбол
                  По-голяма глупост на спортна тема в този форум не бях чел.
                  Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

• Първоначално публикувано от DanewRomeo
                    Първоначално публикувано от tifoza
                    Toва че много от вас не искат да гледат Италия си е техен проблем,всеки има право на лош вкус и на грешно мнение,но е факт че играят най-грамотния,най-умния и най-рационалния футбол
                    Абсолютно,тате талянците играят по-грозен футбол и от Германия,немците поне нападат
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от kalata8
                      Торес и Вила лежаха през цялото време по терена защото друго не успяха да направят. А това че Лука Тони е дърво и няма кой от италианците да играе в нападение освен Касано и Дел Пиеро е друг въпрос. Но няма и кой да ги пусне.
                      Касано доколкото помня беше титуляр нема ко да се реве,факт Испанците бяха по-добри и се класираха,макар и с неефективна игра,дано се посъбудят на полуфинала и покажат какво могат

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от DanewRomeo
                        Повтарям ти че футбола е интелигентна игра....

Comment

• Първоначално публикувано от tifoza
                          Първоначално публикувано от DanewRomeo
                          Аз не мисля че е от най-интелигентните ма щом казваш

Comment

Първоначално публикувано от DanewRomeo
                            Аз не мисля че е от най-интелигентните ма щом казваш
                            Всеки си има мнение по въпроса, но не мога да остана безмълвен за глупостите които говорите по адрес на италиянския футбол

Comment

• но не мога да остана безмълвен за глупостите които говорите по адрес на италиянския футбол
                              радвай им си и продължавай да си мисли че играят футбол

Comment

но не мога да остана безмълвен за глупостите които говорите по адрес на италиянския футбол
                                радвай им си и продължавай да си мисли че играят футбол
                                Радвам им се!!! А ти по добре гледай балет или цирк. Там ще си доста по-компетентен

Comment

Working...
                                X