Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам тежка лична драма.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Лоша работа и аз като отида в някои град докато чакам тука там по сфетофарите почвам да си бъркам в носа или да зяпам каките наоколо и по-лошото е, че като се заплесна забравям каде съм и ми свиркат, че зеленото е дошло ама нали съм си селско чадо не съм свикнал с градското движение . Пък жената счупи пасажерския сенник от чекъркане нагоре-надоло той нали с огледалце, два пъти го лепих... като си взимам някои ден друга кола преди да ме е видяла ще счупя огледалцето на сенника.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Re: Имам тежка лична драма.

Първоначално публикувано от fred
      Определено на манталитет, едно е да потърсиш съкровище в недрата на носоглътката си, а друго е да си пудриш носа на всеки светофар /това включва и други манипулации освен пудренето/.В последния случай явно всичко друго и е наред, освен грима да речем.
      Значи това с пудренето и прочее съм го забелязъл по всички провадавчки в полупусти и празни магазини, правят всичко друго, освен да речем да четат книга, а прави си извода
      анатема!
      бива ле тъй - с остеня?
      остро и ребром?

Първоначално публикувано от viki
      'Шса пудря я!Не се знае в кой момент и откъде ще долети принца.Неискам цЕл живот да остана жаба пък !
      Тактиката е да го заслепя с огледалцето на пудрата и после... ...
      малко уроци да ми дадеш ?

Първоначално публикувано от Derry
      Лоша работа и аз като отида в някои град докато чакам тука там по сфетофарите почвам да си бъркам в носа или да зяпам каките наоколо и по-лошото е, че като се заплесна забравям каде съм и ми свиркат, че зеленото е дошло ама нали съм си селско чадо не съм свикнал с градското движение . Пък жената счупи пасажерския сенник от чекъркане нагоре-надоло той нали с огледалце, два пъти го лепих... като си взимам някои ден друга кола преди да ме е видяла ще счупя огледалцето на сенника.
      е чак сега разбрах що на мойта й е счупен държачът на сенника в дясно.. явно на тоя преди мен здравата му е писнало да киха от стелещата се във въздуха пудра
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Най е яко сутрин...тъй де, като съм станала наскоро... Пия кафе, слушам музика, бъркам си в чантата(тя е от онези големите, бездънни, проверявам си прическата... чудя се, кой всъщност кара колата

145/1,4/TS, 155/1,8/TS

Comment

Аз дишам лепило и няма проблеми със задръстванията :P

ПП Да се модерира
          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Teazer
            Най е яко сутрин...тъй де, като съм станала наскоро... Пия кафе, слушам музика, бъркам си в чантата(тя е от онези големите, бездънни, проверявам си прическата... чудя се, кой всъщност кара колата
            `има ли пилот в самолета`?

това с музиката и на мен ми е проблем.
            никак не я чувам като свири тихо.. особено като ми пуснат аце~деце по зи-рок
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
              Аз дишам лепило и няма проблеми със задръстванията :P

ПП Да се модерира
              демек?
              `се ти е тая?
              има ли гъби в него? (в лепилото, не в задръстването - там знаем, че преобладават)
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче
                това с музиката и на мен ми е проблем.

Аз добре, че тази още не съм я оборудвала музикално, както си трябва... защото и сега слушам толкова силно, че и сирените за тревога няма да чуя
                А колкото до жените и полагането на мазила в движение..... не бих се мацала в движение...но, не е сигурно, че някога няма да ми се наложи, ама то това му е хубавото да си жена- освен, като предимство, може да се ползва и за извинение )))

145/1,4/TS, 155/1,8/TS

Comment

Аз не обичам грим и затова не се гримирам

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче
                    Опа, още някой като ме слуша зи-рокБраво
                    Аз така днес едва не се качих на острова на едно кръгово като чух едно много яко парче по зирок и тръгнах да вядя листове от чантата ми(която е бездънна като на повечето жени) )за да запиша на кой е парчето, понеже ми беше непознато.Въпросната група,заради която едва не се утрепах се оказа The Music , а парчето е Strеngтh in Numbers-поздравявам ви в Музикална.Най вече женските

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                    Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от Teazer
                      ...
                      ама то това му е хубавото да си жена- освен, като предимство, може да се ползва и за извинение )))

имам една позната, която много добре се оправя с ченгетата, развявай лозунга - `вижте ме, бе - аз съм еди к`ва си женка, к`во се занимавате с мене`

Първоначално публикувано от jorko
                      Аз не обичам грим и затова не се гримирам
                      Жоре, противното би било наистина противно

Първоначално публикувано от milenamr
                      Опа, още някой като ме слуша зи-рокБраво
                      Аз така днес едва не се качих на острова на едно кръгово като чух едно много яко парче по зирок и тръгнах да вядя листове от чантата ми(която е бездънна като на повечето жени) )за да запиша на кой е парчето, понеже ми беше непознато.Въпросната група,заради която едва не се утрепах се оказа The Music , а парчето е Strеngтh in Numbers-поздравявам ви в Музикална.Най вече женските
                      ето нещо сутрешно от мен (и внимавай къде ще се качиш, докато я слушаш )
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Браво с тези австралийски момчета и Бон Скот(лека му пръст)..ми преповдигна настроението тази сутрин
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

е само аз ли си говоря по телефона,в задръстванията

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от jorko
                            Откъде минаваш най-често ?
                            В София само ме возят и си имам занимавка в задръстванията

и номера с пудрата не ФърФи..,че ще има
                            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Първоначално публикувано от pe6kata212
                              е само аз ли си говоря по телефона,в задръстванията
                              ама молят`са - днешните нормални шофери говорят в движение, не в задръстванията.
                              тъй е по-фешън
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

аз си пудря колата
                                бърша огледала, мия стъкла, подпирам подлакътника
                                даже нямам огледало на шофьорския сенник, а другите си имат занимавка, да гледат какво става наоколо
                                и зяпам, по-далеч от носа си
                                Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                                AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Working...
                                X