Известие

Collapse
No announcement yet.

удар под кръста с данъка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Kuku
    Ама тоя човек, дето си заобикаля дупките до къщата, за оная работа ли ме държи та не си търси това, за което е платил?
    Па сигурно не ходи и да гласува!
    Тоя човек си плаща всичко, ходи по протести, гласува редовно, ама засега всичките тия неща са за тоя дето духа. Ама съм тъп и упорит.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

По-добре така, според мен, отколкото да подвия опашка и да съм мишок, при това на майната си
      sigpic

Comment

Ресторанта не е удачен пример. Публичните финанси нямат много допирни точки с корпоративните.
        Но все пак да пробвам. Сервират ми кофти супа. Отивам и си търся това което съм поръчал, а не се измъквам тихомълком и на другия ден пак кофти супа ама безплатна. Аванта да има.
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от fred
          Първоначално публикувано от galinves71
          ......до кога ще ни цеди а ние ще търпим ,това ли е БГ народ преживял 300г византийско,500г турско,фашистко,бълкански,световни и другу войни и в 1момент доброволно съгласни за всичко.за кой пореден път България е обявена за най-бедната страна в европа а в същото време всичко лети нагоре(изключвам доходите) не го разбирам.говорим за високи цени на всичко а вчера 40 автомобила на протеста в софия
          И аз съм съгласен с теб само вметвам малки уточнения-200 г е Византийското, а в резултат на последното -комунистическото сме в това овчедушно състояние.Проблемите, както казва и Морфиус трябва да се назовават.
          за годините няма да споря защото става въпрос за история а аз я мразя защото е материя която след минал период от време се променя по 1 или друг начин,както и за 500те години ги казаха че било не робство а присъствие на някого си у нас,та исках друго да спомена ,имах щастието и Удоволствието да посетя Румъния миналият месец и да кажа на тези които не са ходили и имат съвсем друга представа за страната,ей хора в тази държава се бачка яко в полза на народа който я населява,прекосих карпатите ,минах през някой от най-големите им градове и да ви кажа много ама много са издърпали напред.пътища като струни ,то магистрали ,то 2ро кластни нямат никакви забележки,като изключа големия трафик денонощно задръствания на места,е там с радост ще си плащаме данъка.на 2ро място в европа по регистриране на нови автомобили,не само дачии карат всичко,просто можем само пример да вземаме от тях.

Comment

Баце, нас скоро и Албания ще ни задмине... ти за Румъния ми говориш.
            Докато другите си гледат интересите ние гледаме как да мишкуваме и да преебаваме другарчето, че да си изчеткаме егото.
            С подобно мислене все така ще си дълбаем дъното...
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

ми говорете още за некви робства бе
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Дай друга дума де
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Bella
                  Аз пък няма да си платя данъка...така както не бях плащала и на предната кола и никой не ме е дирил ,пък и да ме задири адресната ми регистрация скоро няма да е в БГ :P

За какво да плащам данък не ми е ясно ... ?!?
                  Могат да ми пращат повиквателни и незнам си какви бележки,но пари от мен няма да видят определено.

Искам от 3 седмици да си платя местният данък и оная к....а от гишето всеки път ми иска различни документи и все нещо липсва и накрая и теглих една майна....................и местен данък няма да платя!
                  Аз им ходих на крака 5 пъти,ако си искат парите сега те ще трябва да ми дойдат на крака!
                  Във връзка с темата за Нео и карането му, където се правеше на света вода ненапита искам да кажа следното: годината е около 2015-та, детето ми си играе на улицата (заради тебе, защото не си плащаш данъците и държавата не може да направи достатъчно зелени площи, площадки, велопътеки и тем подобни, няма пари и да запълни дупките). Та едно момче си кара колата по същата тая улица с дупки, където си играе моето дете. И пича за да не си потроши джантата кривва в дясно, ама детето тича да си хване топката и изкача пред колата... Няма дете вече.. Пича макар и да е карал в ограничението от 50 е минал през него като през котка.. КОЙ ПИТАМ АЗ Е ПО- ВИНОВЕН? ти или Нео

П.С. сега ми се навързаха нещата- приятелят ти или мъжът ти има малка пишка и ти си даваш парите за жигола и затова не ти остават за данъка (затова говореше за малки пишки в другата тема- явно от личен опит)
                  Lexus IS200

Comment

Един съвет:започни да пишеш криминални романи....така ще имаш пари за собствена къща и няма да ти се налага да живееш в панелка!
                    Ще има място не за едно,а за 5 деца и те ще си тичат щастливо в огромният ти двор!
                    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                    140 HP + Chip Tuning -> ex
                    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                    Born to make me happy

Comment

Един съвет:започни да пишеш криминални романи....така ще имаш пари за собствена къща и няма да ти се налага да живееш в панелка!
                      Ще има място не за едно,а за 5 деца и те ще си тичат щастливо в огромният ти двор!
                      лелчеее, има един раздел- представете се, тук повечето се познаваме от години, спали сме заедно , прали сме си гащите , сменяли сме си ги. та не мой да навлизаш така лошо и да ни обидваш на пишки . покажи ни коя си , с какво се занимаваш, какво те вълнува и какво те притеснява, ако не искаш пред всички -аз съм добър слушател , пък на другите ще отсея и разкажа. та айде душо да сменим политиката

Comment

Спокойно НЕ съм заплаха за вас

Спете спокойно,няма да си сменяме гащите,няма да си ги переме!

Виж ако някой има парички за пране да ми изпрати...аз ще се заема с прането....имам мощна пералня
                        Само кажете на колко градуса и какви обороти да ги пусна
                        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                        140 HP + Chip Tuning -> ex
                        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                        Born to make me happy

Comment

ддд

Евалата на Mind_Control
                          А Bella, тук в тоя форум на почти сички са мощни колите значи почти сички имат малки пи**и
                          Много са ти добри коментарите, продължаваи в същият дух да се посмеем

B&B Racing | bb-racingteam.com
                          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

На жените с мощни коли кое им е малко?
                            Или там ефекта е обратен... някой неща са по-дълги
                            --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                            sigpic

Comment

в тоа форум ама вече наистина буквално само пишките си мерим и нищо друго
                              Alfa romeo GTVex
                              Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                              Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                              Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Ти май не си гледала филми на ужасите в къщата лошият може да влезне от сума ти места покани ме в твоя огромен двор, закупен с пари от спестените данъци на барбекю може да ме поканиш, ама да вземеш по крехко месце
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X