Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Даваяй все така мойто момче и ще си на прав път. за всичко,което каза съм съгласен.
    Мойто момче май е мойто момиче . .
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Много ми интересно как ще накараш да те подкрепя една жена, докато друг я крепи на ......, а в това време тя си мисли за теб ?!?
      Виж, в грешна посока си насочваш мислите!
      Ще опитам да бъда по ясен този път.
      Значи, според мен проблема на болшинството двойки идва от ненужните и съсипващи чувства на собственост и ревност. Тези два фактора съсипват и най-силната любов. Самият факт, че партньорът ти се е изчукал с друг - не означава нищо, но пък ако приятелката ти ти е вярна, а ти я тормозиш с постоянните си съмнения... само брой дните от остатъка на връзката ви. Как аз ще накарам да ме подкрепя ли? Ами просто е - вярвам й. Самият факт, че си гледа децата, старае се всяка вечер да седна на масата с ракия и салата... и факта, че стои при мен вече повече от 11 години (без нито ден да съм я молил за това), е красноречив за отношенията ни.
      Не говорих (писах) за това тя да ходи всяка вечер някъде, за да си начеше курабията, а за доверието което трябва да имаш към партньора си. А доверието е нещо много важно в една връзка... за това и казах, че дори да кръшнеш - то трябва да се върши с мисъл!

Разбира се има и такива, които имат някаква изгода от човека до себе си...или изпитват страх от някакви ексцесии от страна на другия.., но те са съвсем друга бира!
      к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
        Значи, според мен проблема на болшинството двойки идва от ненужните и съсипващи чувства на собственост и ревност. Тези два фактора съсипват и най-силната любов. ............

Да, наистина прекалената ревност води до пагубни дефектни изменения в една връзка.Убедила съм се на 100% в това и за това съм абсолютно съгласна, че всеки от двамата партньори трябва да се стреми към доверие към другия.А тук вече ситуацията е различна при различните хора.Вариациите и пермутациите са много за създаване и поддържане на доверие, но мисля че стига да иска човек може да го постигне.И дано да го постигне, защото именно доверието е златната среда на една връзка.
        Но точно в случая, който разискваме вече повече от 10 страници не става въпрос за болна ревност.До колкото разбирам от изказванията на колегата Дери, той е достатъчно коректен, търпелив и демократичен човек.Мъж -мечта Чудя се и се мая- как жените бягат от такива мъже, някак си не ми е понятно ?
        Ами те най-вероятно ще се усетят един ден какво са изгубили, ама май ще е късно...
        Първоначално публикувано от nikki_sixx Покажи съобщение
        Самият факт, че партньорът ти се е изчукал с друг - не означава нищо............
        Абе аз хич не го разбирам ,това изчукване с друг като нищо, ама вече си дадох няколко пъти мнението точно по тоя въпрс и да не се повтарям

Щом ви кефи, праскайте се навред и на шир -важното е да има мир...

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

• Като чета ми иде да пусна друга тема - Що е то аджаба изневяра?
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Значи, според мен проблема на болшинството двойки идва от ненужните и съсипващи чувства на собственост и ревност. Тези два фактора съсипват и най-силната любов. Самият факт, че партньорът ти се е изчукал с друг - не означава нищо, но пък ако приятелката ти ти е вярна, а ти я тормозиш с постоянните си съмнения... само брой дните от остатъка на връзката ви. Как аз ще накарам да ме подкрепя ли? Ами просто е - вярвам й. Самият факт, че си гледа децата, старае се всяка вечер да седна на масата с ракия и салата... и факта, че стои при мен вече повече от 11 години (без нито ден да съм я молил за това), е красноречив за отношенията ни.
            Не говорих (писах) за това тя да ходи всяка вечер някъде, за да си начеше курабията, а за доверието което трябва да имаш към партньора си. А доверието е нещо много важно в една връзка... за това и казах, че дори да кръшнеш - то трябва да се върши с мисъл!

Разбира се има и такива, които имат някаква изгода от човека до себе си...или изпитват страх от някакви ексцесии от страна на другия.., но те са съвсем друга бира!
            много ,ама много си прав за повечето неща но,това доверие за което споменаваш трябва да е 2странно,ако не е значи става въпрос за балама и тарикат,нали разбиераш?жената ходи а мъжът и и има доверие и това значи че му е вярна,да ама не петко бучаров.давам пример с жена в -роля защото въпреки че съм мъж признавам че жените по-лесно долавят изневерите макар и да търпят ,при нас сякаш ако имаме пълна вяра у жена си и тя шета мисля че ако мъжът и е путю маринкин и на 6месечие иска 1път митра от жена си ,със сигурност тя ще натрупа богат стажец с тото фиша си,а при нази мъжете когато има кръшкане то почти винаги е придружено със скандали,закъснения вечер,запои и др.

Comment

Значи, според мен проблема на болшинството двойки идва от ненужните и съсипващи
              Ясно, така е, но доверие да, ама като ти изневери веднъж /примерно/, то какво доверие да имаш от тук нататък, а и по принцип ревността е силна в началото, когато нещата са по неясни и пресни, да се изразя така.После с времето, нещата се утаяват, но поетично казано, под дебелата пепел на навика огънчето може лесно да избухне в силен пожар, ако се раздуха от основателно деяние
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

• Проблема на много двойки е че единия се развива, а другия не! Запознават се в началото двама души - от един дол дренки! След години единия примерно е вече образован с кариера, обкръжение и т.н. а другия тъпче на едно място като магаре на мост. Изхода е пределно ясен. Половината двойки според мен ги сполетява точно това.
                sigpic
                156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                  Но точно в случая, който разискваме вече повече от 10 страници не става въпрос за болна ревност.До колкото разбирам от изказванията на колегата Дери, той е достатъчно коректен, търпелив и демократичен човек.Мъж -мечта Чудя се и се мая- как жените бягат от такива мъже, някак си не ми е понятно ?
                  Ами те най-вероятно ще се усетят един ден какво са изгубили, ама май ще е късно...
                  Мерси, мерси , те жените не бягат, даже се и връщат . Мисля си, че без ревност и с пълна свобода не става, трябва малко ревност и малко контрол иначе женицата си мисли, че не е обект на внимание.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                    .
                    Колега Derry,все забравям да те питам-ти да не би да си фен на Стивън КИнг?
                    Ами питам понеже ника ти е доста свързан с него Ако няма нищо общо ,извини ме за въпроса, понеже го свързах със С.К , пък и напоследък съм на тая вълна, та реших да не гадая повече, а да си питам

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                    Втора национална среща на 155

Comment

• Не името няма нищо общо с онова градче. Стивън Кинг го четях преди време,
                      прокълнатия Селъмс лот ми е любима от неговите от тогава почнах да подскачам нощем в тъмното

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Блажени са вярващите ...аз само това ще кажа в заключение
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                          Мойто момче май е мойто момиче . .
                          Май се нааках и моля за извинение всички засегнати.Сега си прочетох простотията.Така се получава,когато си на някакво островче насред Егейско море,имаш за връзка по интернет чудесията на Водафон със скорост 56 Кб/с,ток няма,агрегата е 400Кват и ти бръмчи в главата,колегите ти те псуват дружно.че работи и те не могат да спят,а бутилката е полупразна и се чудиш на лукса,наречен изневяра.Тука няма как да стане.Иначе темата се развива.
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                            Щом ви кефи, праскайте се навред и на шир -важното е да има мир...
                            Нема наши, нема ваши - всичко треба да се опраши!
                            к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              ...Така се получава,когато си на някакво островче насред Егейско море...
                              И ти си се забил във форума да "ръсиш мозък"
                              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Докато изчета всичко по темата минаха сигурно 3 часа, ама поне не видх мнение, на което съм аз. Та....моето мнение е, че трябва човек да се държи така с партньора си, както иска да се държат към него. Не върви просто единия да ходи насам натам, а другия да се прави, че не му пука /все нещо те жегва вътрешно/- все пак при описания на Дери пост става дума дори за лъжа- това е предателство за мен лично. И относно изневярата- не бих изневерила, защото не искам и на мен да ми се случва нещо подобно- просто не го приемам за нормално в една двойка и това си е. Има ли изневяра- вече всичко някакси се променя в отношенията. Когато даваш много за връзката си следва и да получаваш същото- ако не е така означава, че нещо не е наред. Затова сте ДВАМА- имате общи радости, общи проблеми...иначе според мен като ще си правим каквото си искаме, независимо от това дали ще нараним човека до себе или не- няма смисъл от нещо подобно- САМО НАРАНЕНИ ИМА ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА! Не винаги изневярата е край на дадена връзка, но опредлено изневярата е начало на съвсем друго отношение един към друг и то не към добро.

Comment

Working...
                                X