Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ами такива са жените, прост пример е и едно предаване по Диема от 22 ч - Хванати в изневяра. Нагледах се на постановки от жени. Но горе главата и се радвай, че нямате деце и е по-лесно всеки да си хване пътя кои от където е. По-добре че е станало сега, по-късно щеше да те боли повече.

Comment

• Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщение
      Ами такива са жените, прост пример е и едно предаване по Диема от 22 ч - Хванати в изневяра. Нагледах се на постановки от жени. Но горе главата и се радвай, че нямате деце и е по-лесно всеки да си хване пътя кои от където е. По-добре че е станало сега, по-късно щеше да те боли повече.
      То не 4е пак не боли ама...6анс 4е не съм в БГ.Може би 6те6е да има неколко тикви разцепени до сега.Първата сас сигурност 6те6е да е неината.
      164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• аз пък за успокоение на треперещите ще кажа че
        има много варианти за "хепи енд" от такава ситуация...
        ако вметнем фактора "дете" в един такъв сюжет
        нещата на пръв поглед не са никак лицеприятни
        кофти за таткото, кофти за майката без значение
        кой от двамата е изял "акото" ... обаче най-кофти
        за детенцето, което все трябва да обяснява на останалите малчугани що мама и тати не идват
        заедно по разни мероприятия и прочее ..
        да де ама в един такъв свят, в който живеем
        в момента тфа си е нещо повече от обичайно ..
        даже нормално
        повечето хлапета по превъзмогват лесно, особено
        когато са малки .. но има и тежки случаи
        пример имам пред очите си :
        чичо ми и стринка ми се разделиха отдавна
        тогава братовчедите ми - момче и момиче
        бяха ученици средно образование
        демек 12-15 годишни ... трудно е било
        в момента и двамата са щастливо женени за втори път
        и даже чичо ми има още 2 деца от новата си жена
        която е много пекана, както впрочем и стринка ми и новия и мъж, и двамата ми братовчеди се радват все още
        на голямо внимание и обич от родителите
        и в момента всички си помагат един-друг и се грижат
        за семейството си (старото и новото) ...
        предполагаема причина - изневера .. поне така се говореше .. кой крив, кой прав така и не разбрах
        но факт е че в момента всички са щастливи

втори вариант е този без дете ...
        лесен и подходящ един мъж
        да стане отново ерген и да си припомни
        веселите мигове от преди .. лошо е само
        че вероятно ще трябва да си търси нова компания
        ергени предполагам ...
        нови запознанства, нови преживявания
        по-хубави и интересни хора ...

тъй че като всяко нещо в тоя живот
        изневярата си има както лоши така и добри страни
        опитвам се да гледам по-философски на нещата
        и да извличам полезното от всяка ситуация

спирам щото се увлякох и глупости ще ръся ..
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Ами ти достата4но изръси.Ако си про4ел внимателно темата става дума за втория вариант.Не ти пожелавам да ти се слу4ват такива не6та,но ако един ден слу4аино те сполети и това 6 придобие6 ясна представа за кво става дума.Тогава 6 говорим какво ти идва да направи6.Дали да се прави6 на 6матка 4е не ти пука или да напука6 на некого тъпата кратуна.
          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• И не сме трепере6ти а сажаляваме просто за изгубеното време с неподходя6тия 4овек което никак не е малко.

Comment

• То моя предател още гравитира около мене. Отношенията ни бавно се подобряват е сигурно никога няма да е както преди. Сега съм като заек в тръстика, кокоря се, въртя уши. Относно боя изкушава се човек ама... по-добре без него. Ефект никакъв само млако удовлетвореност, че нещо си направил.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                И не сме трепере6ти а сажаляваме просто за изгубеното време с неподходя6тия 4овек което никак не е малко.

Comment

• На момента става то.Като мине време притръпва6.Ти прибра ли я пак кво стана?Разкажи как се развиват събитията в момента.Преди време когато 4етах темата си виках кво ли 6 е с мен да се слу4и не6то такова.И ето-рано или касно стават простотиите.

Comment

• като казах треперещи нямах предвид вас двамата
                    ... малкия дявол е минал покрай вас вече ...
                    имах предвид тея дето веднага скачат да се бият

п.п. темата я следя още от първия пост
                    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Да заедно сме сега, пък какво ще стане незнам.

Comment

• Всичко може и да е за добро накрая козовете са в тебе. Може години наред да го раздаваш засегнат и да си направиш живота малко по-лесен, а нейния по-труден Всичко е манипулации и схеми свиквай.
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                          Всичко може и да е за добро накрая козовете са в тебе. Може години наред да го раздаваш засегнат и да си направиш живота малко по-лесен, а нейния по-труден Всичко е манипулации и схеми свиквай.
                          така си е пък ко не слуша-пак шута и ще вземе да придобива тренинг.
                          Alfa romeo GTVex
                          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                            Всичко може и да е за добро накрая козовете са в тебе. Може години наред да го раздаваш засегнат и да си направиш живота малко по-лесен, а нейния по-труден Всичко е манипулации и схеми свиквай.
                            Да помалко го раздавам засегнат. В общи линии си разменихме ролите, преди аз търчах да угаждам и не тропах по масата в стил така искам и така ще стане, сега тропам по масата от време на време и командвам усилено. Даже и в службата ми помага и не мърмори, преди все мрънкаше кога ще си дойдеш, кога това, кога онова.

Comment

• Тия теми са вечни, наскоро един приятел след 20 години брак, две деца, никакви изневери и от двете страни, направо го съсипаха .........., та тия рецепти и съвети увисват много често при конкретната ситуация.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• Кои го съсипа, жената ли, тюх никога не е късно да се издъни нещо . Рецепта няма по принцип си говорим.
                                Last edited by Derry; d.m.y г., 07:33.

Comment

Working...
                                X