Малко да се раздвижи темата !!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изневерите
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениенещо се опитваш да кажеш ли?
или пръстите ти се пързалят по мократа от сълзи клавиатура?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от bobi_j_i Покажи съобщениеДобре де. А защо е изневерила? Една семейна жена не би го направила ей така за спорта /поне според мен/. До колкото разбирам от написаното ти, това е било системно. Според мен трябва да седнете и да поговорите, защо се е стигнало до там. Както каза един колега по-горе, проблема е в първите двама. Ако още се обичате, смятам ще го преживеете, ако не...знаеш отговора.
Не си прав... няма значение дали сега се обичат или не. След като е изневерила, значи обичта за нея не е пречка. След като един път го е направила и ако той и прости можеш да си убеден, че тя пак ще го направи. Това е положението - забравяш я - трудно лесно - няма начин... След тази постъпка прошка НЯМА !
П.П. май малко закъснях с отговораLast edited by biskvitka; d.m.y г., 14:00.
Comment
-
Comment
-
ебати закостенелия и безвъзвратно обременен с предразсъдъци народI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Според мен най-голямата грешка е да дадеш на една жена абсолютна сигурност в тебе. Да знае, че няма да и кръшнеш, да знае, че е всичко за теб. Тогава се губи тръпката, вече си "хванат", не си предизвикателство. Колкото си по-добър, толкова повече ще се възползват от теб. Аз за себе си съм я доказал тая теза неколкократно. Правил съм си опити - винаги тази, на която и показваш, че не ти дреме особено за нея-тича по теб. мацките дето много ги обичаш и им носиш от 9 кладенеца вода, рано или късно си намират някво по-интересно занимание. Сигурно има и изключения - някоя много красива и точна мацка, която да заслужава да и дадеш всичко. Тя обаче трябва да мине щателна проверка, а ти трябва да си праснал всичко живо наоколо, за да имаш самочувствие и да познаваш всичките им коварни номерца на жените, за да не те сгащат пак по бели гащи. Love'em and leave'em!(1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS
Comment
-
Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщениеСпоред мен най-голямата грешка е да дадеш на една жена абсолютна сигурност в тебе. Да знае, че няма да и кръшнеш, да знае, че е всичко за теб. Тогава се губи тръпката, вече си "хванат", не си предизвикателство. Колкото си по-добър, толкова повече ще се възползват от теб. Аз за себе си съм я доказал тая теза неколкократно. Правил съм си опити - винаги тази, на която и показваш, че не ти дреме особено за нея-тича по теб. мацките дето много ги обичаш и им носиш от 9 кладенеца вода, рано или късно си намират някво по-интересно занимание. Сигурно има и изключения - някоя много красива и точна мацка, която да заслужава да и дадеш всичко. Тя обаче трябва да мине щателна проверка, а ти трябва да си праснал всичко живо наоколо, за да имаш самочувствие и да познаваш всичките им коварни номерца на жените, за да не те сгащат пак по бели гащи. Love'em and leave'em!
"винаги тази, на която и показваш, че не ти дреме особено за нея-тича по теб" - аз лично (предполагам и много други) няма да тичам след някой такъв... Напротив - ако някой ми показва че ме обича (и всичко, което ти си изредил) ,аз ще му отвръщам със същото !!!
Comment
-
Първоначално публикувано от biskvitka Покажи съобщениеМного се радвам че все още има мъже (макар и единици), които не се страхуват да се държат добре, да показват, че "жената" е всичко за тях и т.н.
"винаги тази, на която и показваш, че не ти дреме особено за нея-тича по теб" - аз лично (предполагам и много други) няма да тичам след някой такъв... Напротив - ако някой ми показва че ме обича (и всичко, което ти си изредил) ,аз ще му отвръщам със същото !!!Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Първоначално публикувано от biskvitka Покажи съобщение"Ако още се обичате, смятам ще го преживеете, ако не...знаеш отговора"
Не си прав... няма значение дали сега се обичат или не. След като е изневерила, значи обичта за нея не е пречка. След като един път го е направила и ако той и прости можеш да си убеден, че тя пак ще го направи. Това е положението - забравяш я - трудно лесно - няма начин... След тази постъпка прошка НЯМА !
П.П. май малко закъснях с отговораНай-лесно е да съсипеш едно семейство, а най-трудно да го запазиш, защото изкушенията са много.Както казах/а и както го посъветваха и други дами, и мъже/ по-добре да потърси причината. Аз съм 200% сигурна, че мъжът ми ме обича и след 14г. брак, но не съм 200% сигурна, че няма да ми изневери /и ако все пак разбера, първо ще поговорим/. Не съм съгласна, че ако изневериш веднъж, значи ще го повториш.
Comment
Comment