Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ама ти и не повтаряш?

Или те не те повтарят
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Ама ти и не повтаряш?

Или те не те повтарят

май те.... щото после ходенето на два крака не им се отдава лесно

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение

AHAHAHAHHAHAH а не , направо от тук усещам тестостерона
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

Отвори магазин за помощни средства
          Ше удвоиш милионите
          sigpic

Comment

сега искам някой мъж да каже че вярва на жена и ва отписвам момци...

или че се родила жена която знае какво иска......

нема такова нещо.....

За вярване вярвам, виж за искането съм съгласен [
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

• Тука се е регнал Митьо Пищова май!!!
              sigpic
              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Аз като прясно препатил искам да се изкажа. Та:

1. Някой жени въобще не знаят какво искат.

Моята хубавица след като вече има всичката свобода която може да приежава вече взе да се чуди с кого иска да е, хубавеца ли с мене ли. С мен засега няма да стане. Може да сме приятели ама не и да си делим едно легло. Гледам и за хубавеца не бърза.

2. В човешките отношения шаблони не може да се използват.

Всички случай си приличат по болката, разочарованието от лъжата и чувството на празнота. Само по това обаче.

Връзка без доверие е за никаде. Ако си ученик става, но пораснеш ли почваш да търсиш друго. Макар, че се чудя дали е така, в моята връзка доверие колкото щеш имаше. Аз и вярвам, тя сигурна в мен и накрая издънка. Сигурност. Какво ще рече точно това? Аз съм на 29 с хубава работа и добри доходи, имам си къщичка, кола и си живея добре. Доскоро с мечти, сега временно замразени. Той на 22 охранител /пазач де/ живее на квартира. Дългогодишните му мечти почват да добиват измерение. Ми няма да е до сигурността. Цялата работа е до характерите явно, някои са по-свободни скроени от други и по-свободно скроените си живеят по-пълноценно, ограниченията им в главата са по-малко и следователно повече неща може да се правят без да са неправилни.

Рецепта за щастие няма, само малко късмет да срещнеш правилният човек и след това малко старание да не го разочароваш. Когато това стане само трябва да се надяваш да не се появи някои по-правилен, че тогава абе чудо .

Колегите който сега си живеят безметежно, бъбрят си щуротии, отвреме на време чопват по нещо си знаят, че и това ще свърши и щат не щат сърцето им ще иде в плен някаде. Тогава е хубаво, мислиш си, че знаеш защо живееш, а не че само живееш /вегетираш/.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                  За "нормална" изневярата може да се определи от гледна точка на високия процент на случаемост.Но лично за мен, изневярата не може да е нормална в никакъв случай, защото тя обезмисля всичко останало в една връзка-за мен изневярата е предателство.Е къде остава доверието и надеждността тогава?За мен човека с който живея и деля един покрив,легло и абсолютно всичко е най-добрия ми приятел.В противен случай да си оди дом
                  Може да ви се струват изтръпнали или отживели моите разбирания, но за мен в това се състои смисъла на една връзка-любов, доверие, сигурност, желание да бъдеш с партньора си .Е при наличие на изневери тези показатели се сриват и всичко отива по дяволите.
                  Всеки човек търси различно, някои не обичат да се обвързват, предпочитат да са волни птички и това ги устройва.Други пък намират смисъла на живота в това да обичат някой,който им отвръща със същото, да се грижат за някой ,да им пука за някой и така нататък Аз съм от вторите, струва ми се ,че и колегата Derry е от тях.
                  Успех и благополучие на всички
                  Не ме разбирайте погрешно и аз съм против изневярите, и точно заради това не искам връзка, защото за сега не съм срещнала човек на който мога да му имам доверие, явно живея в такова поколение или нямям късмет.
                  FIAT Stilo; Mazda 3 sport

Comment

• вибратор?

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Не бе... ръка
                      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                      sigpic
                      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Аз пък все си мисля,че в една връзка най-важното е човек да се чувства истински свободенМалко хора са узрели за подобен род отношения-за жалост
                        Стигне ли се момента с чувството на собственост ..game over.
                        Егоизма е много лошо нещо
                        “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                        ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

сега искам някой мъж да каже че вярва на жена и ва отписвам момци...

или че се родила жена която знае какво иска......

нема такова нещо.....
                          Е, те тава е!
                          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

• Първоначално публикувано от ivo_red Покажи съобщение
                            Е, те тава е!
                            Е, те тава е! /2/
                            Според мен третио елемент също няма вина/МЪЖ е ,а ние сме податливи/
                            Гледай си живота пич,болката и разочарованието ще отминат и ще останат само лош и ненужен спомен.
                            Вяра на жени -НЕ.
                            Да знаят какво искат -НЕ не знаят.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Моето мнение е, че ако мацката е готина и ако я обичаш няма смисъл да късате заради някаква изневяра. На 22г. момичето естествено, че не знае какво иска. Нормално е да сте "различен мироглед", но след 3-4 години така или иначе тя ще стане точно с твоя мироглед. Вярно е, изневярата боли и убива част от доверието и от любовта. Гадно е, ама тва не е достатъчна причина за край. Ако не смяташ, че тя е с теб заради пари и въобще за да те използва, щото тва е твърде възможно - тогава си остани с нея. Жени много, но и малко.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

• Абе ти не и ли каза кви са твоите условия

Хванал си я в изневяра, на теб не ти харесва (Явно) ..
                                Ако смяташ да имаш нещо с нея и покажи ЯСНО какво как и защо е сбъркала - колкото по по гаден начин толкова по добре. Директно в ОЧИТЕ, пред родителите им ако не хваща декиш- без никакви заобикалки.
                                Ако и тогава не става нищо от нея (освен парцал за забърсване) - направи и една оргия-гавра с всички твои приятели и познати и по живо по здраво. Да разбере че е парцал и че всички ще се отнасят така с нея занапред ...
                                Пример с един приятел.
                                от 99 е с една красавица спор няма. 2001-2 даде на техните 10к да си оправят къщата, че живееха в една порутина. Осигури и всичкия комфорт - даже стана и човек (а не само простотии и путки в главата) .. Продадоха тази зима неква нива техните за 100-200к евра - и се почнаха магариите и. Не я е хванал в изневяра ама според мен е въпрос на време.
                                Да еб@ и материалните кучки - любов, обич - тинтири минтири ..

Не прави компромис сега, че цял живот после ще страдаш!
                                P.S.
                                И как само добре са описали Жените философията си - каква сигурност и т.н. търсят.
                                Да си го кажем по мъжки - търсят некой балък да си изживеят живота. Като го оплетат някой и му вземат каквото дава и си се оглеждат за друг по голям балък )с повече възможности и готов повече да дава.
                                Last edited by Bottata; d.m.y г., 07:32.
                                ALFA 156 1.9JTD '98
                                ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Working...
                                X