Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
    С нея съм от 6 години тогава тя беше 10 клас, по-голям съм от нея със 7.
    Приятелю не се ядосвай това си е класика. Ти си се находил а на нея сега почва да и се ходи. Просто я пиши бегала и много не си го слагай. И следващата гледай да си е походила може и в секса да ти хареса повече и не бързай много година-две секстуризъм не са навредили на никой!
    Last edited by code; d.m.y г., 21:15.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Подкрепям code с 2 ръце - вие сте с различни мирогледи и това е щяло да стане, по-добре че е сега. А тъй като Велико Търново е наблизо, няма какво да му мислиш - дал бог судентки много, кеф ти ВТУ, кеф ти медицинския(всъщност него има ли го още??). А и местните девойки не са лоши. За 6 години престой там се убедих в тези неща Дискотечки, барчета... Не е истина просто...
      Станалото - станало, не можеш да го върнеш, по-добре зяпай напред какво има, че да не изпуснеш нещо
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

заеби! Ти да наглеждаш болните и родители, докато...
        _______
        146 JTD - ex
        Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Дери, май трябваше с това да започнеш - нищо ново под слънцето, както казаха и колегите, вие просто мислите по различен начин!
          Ич да не ти е - през "онова" и у космоса

П.П.
          Пламене, стига подклажда бре
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
            заеби! Ти да наглеждаш болните и родители, докато...
            Адски е прав.За кокошка няма прошка.На мен навремето ми е правен подобен .....
            Щом вече веднъж го е направила,остави..... пак ще го направи.Сега ако се сдобрите ще си каже ХА минах метър начи може и какво правиме?Лошото е че в тия моменти слушаме сърцето,а не разума.Личен съвет аз оставих една такава и сега съм много по- щастлив...Сам си прецени,горе главата сигурен съм,че там някъде те чака твойта половинка.
            Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
            Alfa Romeo 33

Comment

е, вие му разбихте на човека семейството по най-бързата процедура... Животът никога не е толкова прост и еднозначен. Всички правим грешки, момичето е младо и неопитно, а животът може да е толкова искусителен..... Какво значи "остави я", "заеби"... То да не е сак да го оставиш..... 90% от младите мъже и жени, поставени в подходящата ситуация ще направят куп глупости..... Тук трябва да се мисли много , да се прецени добре и трезво ситуацията, и ако на финала заключението е, че я обичаш и държиш на нея - направи и деца.... Това ще ти реши проблема с изневерите за дълги години, а най-вероятно - за винаги..... Щом си я взел от училищната скамейка - ти тоя риск с изневерите си си го поел..... Щом мацката се е крила толкоз усърдно, значи все пак изпитва чувства към тебе и не иска да те нарани.... Но хормоните в тая възраст са в стихията си и вината си е малко и твоя, че си допуснал това да се случи..... Помъчи се да се поставиш на нейно място, колкото и да ти струва нелепо и трудно.....
              Имам доста години опит в семейния живот и до сега не съм имал проблеми в това отношение, защото съм бил достатъчно умен да не създам подходящите условия, без естествено да притеснявам жена си с глупава ревност......
              Успех, каквото и решение да вземеш......
              AR 166 2,4 jtdm
              NT II 2,7 tdi
              Peugeot 206 1,1
              AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Първоначално публикувано от gorbi Покажи съобщение
                е, вие му разбихте на човека семейството по най-бързата процедура... Животът никога не е толкова прост и еднозначен. Всички правим грешки, момичето е младо и неопитно, а животът може да е толкова искусителен..... Какво значи "остави я", "заеби"... То да не е сак да го оставиш..... 90% от младите мъже и жени, поставени в подходящата ситуация ще направят куп глупости..... Тук трябва да се мисли много , да се прецени добре и трезво ситуацията, и ако на финала заключението е, че я обичаш и държиш на нея - направи и деца.... Това ще ти реши проблема с изневерите за дълги години, а най-вероятно - за винаги..... Щом си я взел от училищната скамейка - ти тоя риск с изневерите си си го поел..... Щом мацката се е крила толкоз усърдно, значи все пак изпитва чувства към тебе и не иска да те нарани.... Но хормоните в тая възраст са в стихията си и вината си е малко и твоя, че си допуснал това да се случи..... Помъчи се да се поставиш на нейно място, колкото и да ти струва нелепо и трудно.....
                Имам доста години опит в семейния живот и до сега не съм имал проблеми в това отношение, защото съм бил достатъчно умен да не създам подходящите условия, без естествено да притеснявам жена си с глупава ревност......
                Успех, каквото и решение да вземеш......
                БРАВО!
                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                sigpic
                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Е дай сега понеже е млада и неопитна да си завъдиме рога по 2 метра и 10-20 баджанаци! Където е текло пак ще потече! Аз съм на мнение че всичко приключва в момента на хващането!
                  няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                    Е дай сега понеже е млада и неопитна да си завъдиме рога по 2 метра и 10-20 баджанаци! Където е текло пак ще потече! Аз съм на мнение че всичко приключва в момента на хващането!
                    За да няма втори пьт
                    0888515205

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                      ...
                      9 mm и прочие няма да ти решат проблемите, бягството също.
                      Прехвърлянето на вината върху третия е просто самозаблуда, ако условията са налице трети винаги ще се намери.
                      Както се оказва сте доста различни, сигурен съм, че от нейна гледна точка и ти не си ангелче.
                      Тоя номер - аз бачкам 12-14 часа, а тя не го оценява като цяло не бачка - повечето жени оценяват насоченото директно към тях, а не подобни глобални неща.
                      От тук нататък какво следва зависи от вас 2 та, ако ще има бъдеще връзката ви ви чакат много тегави разговори и момата да е пределно наясно, че ще има да плаща грешките и да драпа за възвръщане на доверието (но ако влетиш в другата крайност - болезнена ревност работата може да отиде на напук), а ти трябва да си съвсем наясно, че може да се повтори, но не трябва да действаш така сякаш очакваш постоянно да се повтори.
                      Не предизвиквай с поведението си реакция - като ме тормози за това, поне да го направя да знам защо ме тормози - че и такива случки съм виждал.
                      Изобщо - една грешка може да е добър урок, ако се повтори обаче работата отива на зле.
                      Ако няма какво да правите повече заедно, просто гледай напред, не зацикляй в станалото, не дълбай в отмъщения, наказания и прочие - само ще си отровиш твоя живот.
                      И прецени себе си и своето поведение до момента също - понякога пропускаме дреболии, а дребните камъчета и големи коли обръщат.
                      Било за да търсиш бъдеще в тази връзка или да търсиш нова връзка в бъдещето.
                      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Абе за тия неща рецепти няма, гадно е, не случайно е казано у библията-Не прелюбодействай, то ако нямаше значение, нямаше да се мисли по тоя въпрос от дълбока древност.
                        Наистина най малка вина има тъй наречения трети човек.
                        Помисли, не бързай и бъдещето ще покаже.Наистина всичко е между вас двамата, ако имате истински чувства и правите компромиси в името на това да бъдете заедно ще успеете
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Не намесвайте религията, че стана страшно...
                          Ако Бог иска да сме моногамни, защо ни е създал полигамни?!?
                          Изобщо в църковните догми нещата доста накуцват, не му обърквайте още повече главата на колегата.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Напълно съгласен съм че религията не трябва да се намесва, Трябва колегата да реши какво да прави, като от практична гледна точка най добре е да почне наново с нова, но винаги има изключения, освен това тук сме се събрали все хора с непрактични коли
                            Honda CB 500
                            Алфа Ромео 156 1.8 '98 (бракувана )
                            Москвич Алеко - 6 нюанса на червеното (вечна му памет)
                            Зелен дванайсетак от яките (то други няма)

Comment

Точно практичната/разумната гледна точка е под въпрос, няма такава валидна за всички ситуации.
                              Просто защото не можеш при първи провал да се откажеш, при първа грешка да осъдиш необратимо и т.н.
                              Всичко зависи от хората и ситуацията.

Comment

абе колко от тия дето давате акъл в таз тема е бил страна на такъв триъгълнк ми е интересно?
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X