Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Влади,
    нещата никога не са еднозначни
    Приемам нещата такива ,каквито са ,а не такива каквито би ми се искало да бъдат.Правя каквото смятам,че е редно Хората се развиват(някои обратното де хи-хи-хи),променят се,променят се среди,мирогледи..Е,ако случайно дойде момент,в който осъзная,че с човека до мен сме се отчуждили.Какво да правя?Да остана,за да запазя самоуважение ли?Тенк Ю Вери Мъч И понеже се уважавам достъчно предпочитам да съм директна ,а не да строя пясъчни кулиНе ме е страх да си счупя главата ,по-скоро внимавам да не счупя нечия друга
    “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
    ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• е тава е
      според различните хора, различни неща са важни, редни, правилни, половинчати и т.н.
      и ако може да се даде съвет е, човек да не живее живота си според чужди идеали
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
        Аз познавам поне 5-7 човека от сериозен калибър с твърд и сериозен характер.

Много лесно се отписа и се прежали в групата на ......средняците.....ех тази самооценка.....

И какво като ти излезе през носа???? ставаш отупваш се и продължаваш!!!
        Какво страх ли те е??? Дай сега да се заобиколиме с мижетурки само и само да ни е спокойничко и лекичко..... тенк Ю вери мъч
        Влади, ако ме познаваше по-добре, щеше да знаеш, че не се плаша лесно, но може би вече започвам да се изчерпвам. Винаги съм била на мнение, че ако се прави нещо се прави качествено и от това си патя.
        Alfa Romeo 145 1.9 JTD
        http://bendidas.hit.bg/

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
          Влади,
          нещата никога не са еднозначни
          Приемам нещата такива ,каквито са ,а не такива каквито би ми се искало да бъдат.Правя каквото смятам,че е редно Хората се развиват(някои обратното де хи-хи-хи),променят се,променят се среди,мирогледи..Е,ако случайно дойде момент,в който осъзная,че с човека до мен сме се отчуждили.Какво да правя?Да остана,за да запазя самоуважение ли?Тенк Ю Вери Мъч И понеже се уважавам достъчно предпочитам да съм директна ,а не да строя пясъчни кулиНе ме е страх да си счупя главата ,по-скоро внимавам да не счупя нечия друга

Ей диване

Бъркаш понятията
          Не говорим да живееш с някой, когото не обичаш......говорихме за изневерите.....

Приемам нещата такива ,каквито са ,а не такива каквито би ми се искало да бъдат
          А така? Сигурна ли си? защо тренираш тогава? защо се променяш...защо се развиваш?? Или към хората около теб изискванията ти са по-занижени.....

Ние СМЕ каквито са хората около нас!!!

Ей
          Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщение
            Влади, ако ме познаваше по-добре, щеше да знаеш, че не се плаша лесно, но може би вече започвам да се изчерпвам. Винаги съм била на мнение, че ако се прави нещо се прави качествено и от това си патя.

дръж фронта и не се давай! No pain, no GAIN!!!
            Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
              е тава е
              според различните хора, различни неща са важни, редни, правилни, половинчати и т.н.
              и ако може да се даде съвет е, човек да не живее живота си според чужди идеали
              Мдам,
              това което е нормално за мен ,друг може да го прати на успокоителни
              Всеки трябва да се научи, какво наистина може да му навреди ,и кое само да го изплаши. Когато се усвои това ,вече не се губи много ценно време и излишни емоции да се мисли за неща, които на практика са безвредни.

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
              А така? Сигурна ли си?
              .................
              Ей

Е,значи и аз си поставям някакви граници все пак
              Трябва да се заема да отстраня тази черта на характера си
              п.п.
              тренировките са друга бира !Там нещата зависят само и единствено от мен ,от моята воля и упоритост.Когато става дума за отношения с хора,нещата са различни,Владиии
              Бях ти написала още,ама реших,че няма да го казвам публично
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• Вики, а когато някой си повярва много, нали знаеш, какво става

П.П.
                Тук не визирам никой конкретно - говоря принципно!!!
                sigpic

Comment

• Втора и газз..до следващата стена

Comment

• Изневяра

Здравейте. Много хора казват "станалото станало, ставаш изтупваш се и към следващата или следващия", но нали ако не правиме компромиси в този живот няма да можем да съхраним най-важното и ценно нещо а именно любовта, да обичаш и да бъдеш обичан. Никой не може да живее сам до края на дните си,всеки рано или късно иска да има някой до себе си, а как да градиш семейство с някой, който не обичаш или когато мислите ти са в това, което си изгубил. Ако веднъж те настъпят по мазола, не трябва да бягаш, а да разбереш защо са те настъпили, с какво си ги предизвикал да те настъпят, дали ти имаш вина или чия е тя. Ако винаги бягаш, винаги ще се повтарят едни и същи ситуации и грешки, но с различни хора, понеже ти не си бил съвсем на ясно защо е станало. Трябва, ако е твоя грешката, да се поправиш, за да не сбъркаш отново или ако половинката ти не е това, от което ти имаш нужда, то ти трябва да знаеш от какво точно да се пазиш.
                    На мен също са ми изневерявали, мога да кажа че беше по много долен и неприятен начин, но той ми доказа, че е било грешка, трудно простих, трудно се забравя, но времето лекува. Много ми беше трудно, искаше ми се да умра, но не казах край, защото го обичах този човек. Сега все още го обичам дори и повече от тогава. Вече са минали около 4 години от онази ужасна нощ. Сега имаме прекрасна дъщеричка. Не съжалявам нито за миг, че тогава съм постъпила по този начин. И дори мисля, че ако бях взела друго решение тогава, щях да съжалявам. Мисля, че ако обичаш един човек, трябва да можеш да прощаваш, но не трябва да му даваш пълна свобода, защото много хора се опияняват от нея и не милсят трезво, трябва да има и малко контрол.
                    Искам да кажа на автора, че трябва хубаво да помисли как да постъпи. Вярно че по-горе казах, че трябва да се прощава, но преди това трябва да се обмисли дали си заслужава саможертвата. Какво можеш да спечелиш или загубиш от взетото решение. Защото в повечето случаи, няма връщане назад. Най-важното е да мисли трезво. Успех!
                    П.П. Не знам цялото развитие на нещата понеже не можах да прочета всичко, просто някой исказвания ми повлияха. Дано да имаш късмет и сили да се справиш.

Alfa 145 1.6i BOXER 1994

Comment

• Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщение
                      Не разбираш ли, че вече малко или много всички сме циници? Ако много даваш в една връзка винаги ти излиза през носа. Незнам останали ли са хора с неполовинчати характери...
                      Е незнам за другите, а и не ме вълнува, но аз не помня нито веднъж да съм обичала със цялото си сърце и душа-без задръжки,
                      без пред(и след )разсъдъци и да ми е излязло през носа. Обикноовено, което от където влиза , от там си и излиза
                      А за "дилемата" кое е по -добре да си обичан или да обичаш,това ми звучи все едно -кое е по добре -отгоре или отдолу в секса.Ами смятам ,че всеки си има различни предпочитания , а някои предпочитат и двете.И не виждам причина да се ограничаваме само в една посока,колкото повече варианти, толкова по добре, поне според мен.
                      "Питали един гостенин, какво ще пиеш- чай , кафе?А той казал ..и бира ")))
                      Любовта е цялостен механизъм, в който няма мерни еденици за количество обич.
                      На мен ми доставя удоволствие да обичам ,да ми пука за някой, да го мисля, да ме свива сърцето и корема при мисълта за него и при контактите от всякакъв род с него, и всичко това е доказателство за наличието на любов .А тя няма как да е еднопосочна, защото не бих могла да си представя,че чувствата ми ще са насочени по посока на вятъра,и че ще бъдат издухани нейде си ,без перипетии дори.
                      Взаимността се усеща много ясно и силно , защото именно тя засилва и подхранва огъня на любовта.А любовта без огИн -гасне

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                      Втора национална среща на 155

Comment

• После всичко изтива!

Всяко начало е пламенно!
                        Запазете си достойнството при всяко положение , особено в края!
                        Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• Който оцелее до края

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Не,не нямам против да се развива темата.Напротив-истински се забавлявам На някои крайни изказвания се смея с глас
                            После се чудят защо жените не им връзвали или бягали при други мъже..

п.п.
                            То и аз едно време вярвах,че за да си легна с някой трябва да има чуФства...Колко загубено ... е това
                            Комунистите са виновни!
                            ...ще ми станеш любимка...

(абре що не ми излиза аватара бре?)
                            Last edited by nikki_sixx; d.m.y г., 22:32.
                            к'во пък толкоз... просто бях в джаза!

Comment

• Ще чакам аз принца на бял кон..да,да..Току виж се падне някой омотляк и накрая да трябва се оправям с коня хи-хи-хи
                              Тенк Ю Вери Мъч
                              п.п.
                              и тая тема стана ...

Comment

Ще чакам аз принца на бял кон..да,да..Току виж се падне някой омотляк и накрая да трябва се оправям с коня хи-хи-хи
                                Принца може да се чака цял живот, а мъж си трябва всеки ден
                                sigpic
                                ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                                0889 636 093

Comment

Working...
                                X