If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много се радвам че все още има мъже (макар и единици), които не се страхуват да се държат добре, да показват, че "жената" е всичко за тях и т.н.
"винаги тази, на която и показваш, че не ти дреме особено за нея-тича по теб" - аз лично (предполагам и много други) няма да тичам след някой такъв... Напротив - ако някой ми показва че ме обича (и всичко, което ти си изредил) ,аз ще му отвръщам със същото !!!
Ok. Взема и аз да кажа малко сърцераздирателни приказки .
Нали знаете едно цвете в саксия ако не поливаш изсъхва , ако поливаш прекалено често се задавя , та така и в любовта трябва да има от всичко ( уважение , свобода , разбирателство и.т.н ) в уравновесени количества .
Ok. Взема и аз да кажа малко сърцераздирателни приказки .
Нали знаете едно цвете в саксия ако не поливаш изсъхва , ако поливаш прекалено често се задавя , та така и в любовта трябва да има от всичко ( уважение , свобода , разбирателство и.т.н ) в уравновесени количества .
хайде сега спри да се сърцераздираш, че после не знам как ш`та смитаме такъФ съдран
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Много се радвам че все още има мъже (макар и единици), които не се страхуват да се държат добре, да показват, че "жената" е всичко за тях и т.н.
"винаги тази, на която и показваш, че не ти дреме особено за нея-тича по теб" - аз лично (предполагам и много други) няма да тичам след някой такъв... Напротив - ако някой ми показва че ме обича (и всичко, което ти си изредил) ,аз ще му отвръщам със същото !!!
Щях да се учудя, ако беше написала нещо друго. Мнението не е само мое, но и на всички пичове, които познавам. Един не ми е казал нещо различно. Иначе всички жени говорят като теб. Само че са единици тези, на които трябва да им се вярва. Явно твоя човек е от късметлиите. Дано и на нас да ни се случи някой ден. Дотогава мисля да си имам 1 на ум
добре дошли в реалния свят където жените трябва да са букви от списъка......
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
За изневерите ,това е изконна и вечно актуална тема-на всички времена.И както спомнанах и преди ,всеки от нас е потенциално уязвим да бъде засегнат от този проблем и за съжаление застраховка това да не се случи-няма.
Но конкретните ситуации са различни и изхода от тях също.Поздравления за спокойствието и уравновесеността, с които колегата Дери понася случилото се.А същевременно съм убедена, че е му е изключително болезнено за понасяне.Малко хора биха приели така хладнокръвно подобен род предателство, защото за мен проблема в цялата ситуация е равнозначен на предателство, всичко останало би могло според обстоятелствата да бъде оправдано- при желание от двете страни.
Но както колегата го обясни, това е история с развитие във времето.Тук не можем да говорим за неконтролируеми страсти, защото изневярата не е мимолетна ,а съвсем премислена и систематизирана.А също не можем и да говорим за грешка, защото ако е било грешка, с течение на времето щеше да се изчисти.А доколкото схващам отношенията между девойката и третия са се задълбочили.И макар да знам,че няма ситуации една с една идентични,развоя на събитията в този случай ми изглежда твърде закономерен според обясненията на Дери и в този смисъл мога да споделя мой извод относно нагласи,стратегии и тактики в психологията на жената.
Типично за женската психика и психология, което всяка жена(някои повече, други по-малко) го носи е ,че жените се сремят към сигурността и когато решат да залагат,залагат именно на сигурното.Говоря за сериозните жени(каквато смея да твърдя е и приятелката на Дери,въпреки неприятната случка).
Та в стремежи си към сигурното, те правят, струват, гледат да не останат на сухо.
Жената е способна с дни, месеци и години да проучва някакъв друг вариант(ако настоящия с нещо не я удовлетворява) и човека, който е с нея, да не разбере.И това е така, защото тя се стреми до последно, докато не се убеди , че другия вариант е надежден и сигурен, да не дава никакви признаци ,че нещо не е наред.Такива случаи знам много и този ми прилича на не един от тях.Жените опипват почвата на новия "остров" продължително време , докато не се убедят,че може да емигрират.До тогава човека, който е с тях не подозира,че тъй верната му половинка"кръшка".А причината те да не подозират е ,че половинките им съвсем умело прикриват всякакви съмнения,следи и потенциални
заплахи, които биха могли да навредят на връзката им.Защото въпросните жени не искат в никакъв случай да рискуват да загубят сигурността в името на човека с който са години наред и който ги обича и сериозно държи на тях.,а им е нужно време ,за да разберат практически дали си струва да рискуват това което вече имат и да заложат нещо, което
все още не са са успели надеждно да изпитат ,че да разберат и да се убедят,че е сигурно.направило ми е впечатление и, че повечето жени категорично отричат този факт, за който говоря, но това е поредната лицемерна изява от тяхна страна.А както споменах,всяка жена го носи това у себе си -някои повече,други по -малко.Дано да преобладава втория вариант
Този модел е толкова често срещан за мен, че спокойно може да се включи в учебниците по критерии, тактики, съответсвия и несъответствия за съвместно съжителство
Но за съжаление такива учбници няма, живота за всеки от нас е персонален учител онлайн,така че както казаха някои от колегите-каквото станало, станало.Въпроса е какъв е извода и поуката, които ще изиграят ключова роля за понататъшния живот.И аз мисля ,че хубавото в цялата работа е,че е станало именно сега ,а не в един по-следващ момент, когато са налице деца,брак и други обвързващи и усложнаващи ситуацията обстоятелства.И моето мнение е,че случилото се с колегата Дери е закономерна развръзка на една закономерна разнопосочност, която датира от доста време преди самата случка и тази връзка няма бъдеще/.
Каквото и да решиш за себе си колега, пожелавам ти успех и наслука.
Защото въпросните жени не искат в никакъв случай да рискуват да загубят сигурността в името на човека с който са години наред и който ги обича и сериозно държи на тях.,а им е нужно време ,за да разберат практически дали си струва да рискуват това което вече имат и да заложат нещо, което все още не са са успели надеждно да изпитат ,че да разберат и да се убедят,че е сигурно.
"Жените са като маймунки - хващат добре другото клонче и после пускат първото" - Андрей от "Острова на изкушението" постоянно го виждам тоя образ, че и жена му.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
жените са като колите, даваш газ, хвърляш пари и ги сменяш, те това е..... много задълбахте.... няма толкова сериозни неща
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Според мен тука времето ще покаже какво ще се случи.
Ако поне малко има чуства към теб ,усети ли че те губи ще се върне веднагически и топката тогава ще е в тебе
поздрави
Според мен в днешно време за хората изневярата е част от ежедневието им, нещо съвсем нормално. /поне за 90%/ Всеки на всеки изневерявя, женен за една, чака дете от друга, пък си има и трета за чат пат. Затова аз съм настроена към АНТИ сериозни връзки!!! За какво ти е, само да ти разбие сърцето някой/я идиот/ка!!!
Според мен в днешно време за хората изневярата е част от ежедневието им, нещо съвсем нормално. /поне за 90%/ Всеки на всеки изневерявя, женен за една, чака дете от друга, пък си има и трета за чат пат. Затова аз съм настроена към АНТИ сериозни връзки!!! За какво ти е, само да ти разбие сърцето някой/я идиот/ка!!!
Е то тогава от цялата работа остава само секса и времето заедно... макар че така липсва оная близост дето после като я загубиш те боли. Не можеш да имаш доверие на човека до теб и за елементарни неща с тоя тип връзки... някакси непълно е усещането...
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Е то тогава от цялата работа остава само секса и времето заедно... макар че така липсва оная близост дето после като я загубиш те боли. Не можеш да имаш доверие на човека до теб и за елементарни неща с тоя тип връзки... някакси непълно е усещането...
Когато искам да се доверя ня някой, да споделя или се нуждая от помощ имам истинските си приятели.
Comment