Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
    Е то тогава от цялата работа остава само секса и времето заедно... макар че така липсва оная близост дето после като я загубиш те боли. Не можеш да имаш доверие на човека до теб и за елементарни неща с тоя тип връзки... някакси непълно е усещането...
    пък за деца - дума не може да става.
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      пък за деца - дума не може да става.
      глупости
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

На търкалета.

Истината е че за деца време се намира ( правенето де)

Ама после не ти остава от тях никакво свободно.
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          глупости
          кое точно са глупости?

че некси не е нормално да направиш дете от връзка, структурирана върху единия секс ли, че не ми стана ясно?

според мен, треа си адски малоумен, за да обречеш съвсем осъзнато едно дете на живот гарантирано без един родител.

ма сигур съм старомодна, знам ли.

обаче по-скоро ми се чини, че тоя път не си се нап`нал да изчетеш т`ва, което коментваш.
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

http://en.wikipedia.org/wiki/Fucking%2C_Austria
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение

Ах хитрушааааа

Новата псувня ще ми е : ше те пратим в Австия при Focko ей
              Last edited by proper; d.m.y г., 14:03.
              Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от maggy Покажи съобщение
                Според мен в днешно време за хората изневярата е част от ежедневието им, нещо съвсем нормално. /поне за 90%/ Всеки на всеки изневерявя, женен за една, чака дете от друга, пък си има и трета за чат пат. Затова аз съм настроена към АНТИ сериозни връзки!!! За какво ти е, само да ти разбие сърцето някой/я идиот/ка!!!
                За "нормална" изневярата може да се определи от гледна точка на високия процент на случаемост.Но лично за мен, изневярата не може да е нормална в никакъв случай, защото тя обезмисля всичко останало в една връзка-за мен изневярата е предателство.Е къде остава доверието и надеждността тогава?За мен човека с който живея и деля един покрив,легло и абсолютно всичко е най-добрия ми приятел.В противен случай да си оди дом
                Може да ви се струват изтръпнали или отживели моите разбирания, но за мен в това се състои смисъла на една връзка-любов, доверие, сигурност, желание да бъдеш с партньора си .Е при наличие на изневери тези показатели се сриват и всичко отива по дяволите.
                Всеки човек търси различно, някои не обичат да се обвързват, предпочитат да са волни птички и това ги устройва.Други пък намират смисъла на живота в това да обичат някой,който им отвръща със същото, да се грижат за някой ,да им пука за някой и така нататък Аз съм от вторите, струва ми се ,че и колегата Derry е от тях.
                Успех и благополучие на всички

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                  кое точно са глупости?

че некси не е нормално да направиш дете от връзка, структурирана върху единия секс ли, че не ми стана ясно?

според мен, треа си адски малоумен, за да обречеш съвсем осъзнато едно дете на живот гарантирано без един родител.

ма сигур съм старомодна, знам ли.

обаче по-скоро ми се чини, че тоя път не си се нап`нал да изчетеш т`ва, което коментваш.

напротив
                  това да искаш и ад имаш деца от някого и да можеш да живееш с него са различни неща

Comment

Моята позиция много се доближава до тази на Милена.

Аз не съм фен на изневерите и не ми се занимава да си товаря мозъка и да продължавам живота си мислейки че до себе си имам някой, който в моите разбирания е предател. Живота е кратък за да правя такива глупави компромиси.

Все едно да направя зад гърба на бизнес партньора си сделка.....да взема например зад гърба му 500лв и после ако разбере да го убеждавам, че това е сплотило отношенията ни и пак ще си имаме доверие.......тва вярва ли го някой.

Доверието е всичко.

Харесва ми да не съм моногамен в момента и затова не искам връзки.
                    За мен е глупаво да лъжа, защото мразя и мен да лъжат.

Обикновено, когато някой преживее изневяра той по-скоро се самооценява ниско и прави лоша оценка на себе си, а не спасява нищо.

Със сигурност има на света по-красиви от половинките ни/и нас, със сигурност има по добри в леглото от тях/и нас...... е и ако се загуби доверието какво остава??? може би страха от това да градиш всичко наново те кара да се самооценяваш ниско и да проштаваш неща, в които не вярваш.......

Решенията ги взимам бързо.
                    Господ е дал мозък на всеки. Да го използва преди да действа.
                    Света е пълен от безхарактерни и безпринципни хора....не искам да съм от тях.

Всички така правели......ми да правят...аз не съм всички!

Една от любимите ми фрази е:

It's better to be dead than average!
                    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                      напротив
                      това да искаш и ад имаш деца от някого и да можеш да живееш с него са различни неща
                      молим, дай личен пример тогаз.
                      напрай на неко мома дете, шот искаш и после зяпай тайно по градинките как бута количка, шот си й бил само сехуален фен.

аре, кака, кат си родиш ено-две чада, тогаз да си говорим, стаа ле?

дървената философия нескъ ми е далеку
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                        напрай на неко мома дете, шот искаш и после зяпай тайно по градинките как бута количка, шот си й бил само сехуален фен.

ский ся
                        аз много добре знам кво говоря
                        примери по няколко причини няма да ти дам
                        и това че не живеете заедно не те прави непълноценен родител (т.е. това е по-добър вариант от живеещи заедно но крещящи си родители с по двама любовника нали)

Comment

...според мен, треа си адски малоумен, за да обречеш съвсем осъзнато едно дете на живот гарантирано без един родител.

ма сигур съм старомодна, знам ли...
                          Ставаме двама старомодни значи
                          Усещането за отговорност към връзката и децата, които са произлезли от нея може да бъде коментирано само от хора, които имат подобен опит. Връзка/брак с и без деца нямат почти нищо общо. Пак да повторя, че тази огромна разлика може да бъде направена и коментирана само от хора с реален опит.
                          Ем ай нот райт, ма'ам?
                          Last edited by trustworthy; d.m.y г., 14:44.
                          _______
                          146 JTD - ex
                          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Икзактли!

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            ский ся
                            аз много добре знам кво говоря
                            примери по няколко причини няма да ти дам
                            и това че не живеете заедно не те прави непълноценен родител (т.е. това е по-добър вариант от живеещи заедно но крещящи си родители с по двама любовника нали)
                            Ский ся! То не е като актовата фотография
                            _______
                            146 JTD - ex
                            Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

• Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                              Ский ся! То не е като актовата фотография
                              верно е
                              тя отнема повече от 5 минути
                              и ако всички стават за ебане според количеството алкохол, то не всички стават за актова ,независимо от количеството алкохол

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                                верно е
                                тя отнема повече от 5 минути
                                и ако всички стават за ебане според количеството алкохол, то не всички стават за актова ,независимо от количеството алкохол

тФойто мнение по темата (не за актовата фотография) ше го чувам кат` ми представиш писмено доказателство (акт за раждане), в което фигурираш кат` родител - баща, майка - по тФой избор
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X