Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• След вси4кото мислене,алкохол,цигари и кви ли не простотии седнах една сутрин и и написах това.

"znae6 li,no6tes makar i ne mnogo trezven zapo4nah mai da misla trezvo.re6ih 4e ako naprava nekoia glupost po toa na4in samo 6te vi naprava kefa-na teb i na novoto ti priatel4e ili ne znam tam kakav.v slu4aia ne sam gube6tia samo az a i ti.iavno takava mi e orisiata na men.cel jivot da se boria s trudnostite i sam da se spraviam sam s tiah.znam sega ti e hubavo.zamaiana si ot sladki prikazki i ot bezbroi svaleni zvezdi.taka e vseko na4alo na nova vrazka znam.iskam da ti blagodaria za edno-ti me nakara da se 4uvstvam obi4an i jelan,da znam 4e nekoi den i no6t misli za men i kopnee da doide momenta v koito 6te sme zaedno.4uvstvoto e neopisuemo naistina.verno i dvamata sme pravili gre6ki.sklonen sam da prava kompromis s drugite no sas sebe si ne.nali znae6 koleloto na jivota se varti samo napred.6te go prejivea nekak si.ne si edinstvenata jena na toa sviat i toi ne svar6va s teb.ti ne si na 15 godini i moje6 sama da preceni6 kakvo iska6 ot jivota i ot kogo da go polu4i6.6te se boria i 6te se ma4a da postigna celite si v jivota,bilo to po trudnia ili po po-trudnia na4in,bilo to sam ili s nekoi do men.s dve race tolkova.badi sigurna 4e nikoga do kraia na jivota si nema da zabravia vremeto prekarano s teb.vremeto leti samo napred i nikoga nema da stane v4era.za tova re6ih da napravia taka-gore glavata i samo napred.bolkata otminava i ostava samo spomena.jelaia ti uspeh v tvoite na4inania kakvito i da sa te.dano nekoi den da razbere6 dumite koito sam ti napisal i da hvane6 to4nia im smisal."

Бях пиинал като го писах и го пратих и за това го копнах да видя на другия ден дали не сам сбаркал някаде.
    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Доста сърцераздерателно... със сигурност си я разплакал ако е поне малко.. чувствителна, но не й се обяснявай.
      Тя го очаква. Прави се на... все едно не съществува и никога не е било.
      Жените са много раними а в същото време не харесват такива мъже.
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• То4но това правя в момента.Но хубавото е маи 4е наистина по4ва да не ми пука.
        164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Братле, иритай я от съзнанието си и давай напред! Има толко много готини жени! Верно малко са свестните, но ги има!
          sigpic
          Subaru Legacy 3.0 H6
          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
          0888 511 533 - Бонев

Comment

• горе главата, времето лекува и само спомена остава. нека когато тя си спомни за вашето минало я заболи и това може да я вразуми къде е грешила и какво е загубила. най-често при една загуба се оценя човека макар и късно, както казали хората - след дъжд качулка.
            УСПЕХ в живота, той е достатъчно динамичен и шибан, погледни напред с добри очи

Comment

• Ами мога да ти кажа само , че си и написал много правилно и точно нещата.Бравос.Чак си мисля дали да не го копна и аз да го пратя на една.Айде човече.С тебе сме.Живота си е борба знаеш.Ще ти бъде гадно седмица,месец,два........но ще ти мине.Просто гледай през това време да не си нанасяш трайни вреди върху самия себе си и здравето си.Върху другите виж може.......малко Успех !
              мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Тая тема е омагьосана. И АЗ искам да се присъединя като потърпевш. За щастие моята имаше милостта да ме разкара преди да се хване с другия.
                Най-много ме боли, защото виждам, че оня в сравнение с мен е много класи надолу. Интелектуално, физически, по всякакъв начин. Защо тя го е "избрала" може сама да ви отговори - все пак е регистрирана тук. Сигурен съм, че скоро ще разбере как оня (познавам го, колеги от форума също) не може да ми стъпи на кутрето. Само да я питам
                "ЛУДА ЛИ СИ? Да ме замениш с тоя?" И да и добавя "Да беше намерила някой по-добър, поне нямаше да ме обидиш."
                И освен това, пак към нея:
                1) Можеше още преди месец, като ме разкара, да ми кажеш причината!
                2) Можеше поне оня мазник да дойде и да си каже като мъж (какъвто никога няма да е) за какво става въпрос.
                3) Може да не се ядосваш и да не ми викаш, защото съм прав. Поеми си три пъти дъх и помисли пак!
                И
                4) Не съм те "изложил" пред форума, защото ти сама излагаш себе си. Мен също - като си подменила ферари с ГОЛФ (2-ка). Стефан и Орхито не можаха да се начудят какво повече има оня гном от мен. И аз не мога.

Към колегите - както казва Bob Marley - "No woman, no cry!"
                Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                Alfa Romeo 146 ti

Comment

• Мале-мале...
                  ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                  sigpic
                  ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

• Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                    Ами мога да ти кажа само , че си и написал много правилно и точно нещата.Бравос.Чак си мисля дали да не го копна и аз да го пратя на една.Айде човече.С тебе сме.Живота си е борба знаеш.Ще ти бъде гадно седмица,месец,два........но ще ти мине.Просто гледай през това време да не си нанасяш трайни вреди върху самия себе си и здравето си.Върху другите виж може.......малко Успех !
                    Благодаря колега.Проблема е там 4е сам на 3000 км от Българиа.И не може6 да си представи6 само колко ми е акала.В момента е като аспирин4е без 4ерти4ката.На едно место ве4е писах. "S udovolstvie bih ti stro6il nosa o6te s parvia udar.No ne znam kade si.6te te namera.Vapros na vreme e.Bokluk takav." Мисла ве4е го е про4ел и се притеснява миндила долен.Така треба.Обе6тал сам на себе си да стои в багажника на алфата минимум 3 дена.А после 6 зема да му тегла ени кисии да му се изяснят некои основни правила в живота.Продалжавам да пия и 6те пия докато се разцепа от пиене а ако сам жив утре 6 мисла.Бахмааму и живот аз и простотия

Comment

• Първоначално публикувано от SwappeR Покажи съобщение
                      Тая тема е омагьосана. И АЗ искам да се присъединя като потърпевш. За щастие моята имаше милостта да ме разкара преди да се хване с другия.
                      Най-много ме боли, защото виждам, че оня в сравнение с мен е много класи надолу. Интелектуално, физически, по всякакъв начин. Защо тя го е "избрала" може сама да ви отговори - все пак е регистрирана тук. Сигурен съм, че скоро ще разбере как оня (познавам го, колеги от форума също) не може да ми стъпи на кутрето. Само да я питам
                      "ЛУДА ЛИ СИ? Да ме замениш с тоя?" И да и добавя "Да беше намерила някой по-добър, поне нямаше да ме обидиш."
                      2) Можеше поне оня мазник да дойде и да си каже като мъж (какъвто никога няма да е) за какво става въпрос.
                      3) Може да не се ядосваш и да не ми викаш, защото съм прав. Поеми си три пъти дъх и помисли пак!
                      И
                      4) Не съм те "изложил" пред форума, защото ти сама излагаш себе си. Мен също - като си подменила ферари с ГОЛФ (2-ка). Стефан и Орхито не можаха да се начудят какво повече има оня гном от мен. И аз не мога.

На кой не се е случвало? Само не мога да разбера защо се впечатлявате толкова? И аз съм обичал и мен са ме прецаквали, но лекарството е едно: алкохол !!! Една седмица пиеш всяка вечер колкото можеш, безразборни запознанства всяка вечер и след това няма да си спомняш как се казва.
                      Peugeot 607 2.7 HDI 204 hp
                      EX: Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp ГИ
                      EX: Alfa Romeo 146 1.6 Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                        Благодаря колега.Проблема е там 4е сам на 3000 км от Българиа.И не може6 да си представи6 само колко ми е акала.В момента е като аспирин4е без 4ерти4ката.На едно место ве4е писах. "S udovolstvie bih ti stro6il nosa o6te s parvia udar.No ne znam kade si.6te te namera.Vapros na vreme e.Bokluk takav." Мисла ве4е го е про4ел и се притеснява миндила долен.Така треба.Обе6тал сам на себе си да стои в багажника на алфата минимум 3 дена.А после 6 зема да му тегла ени кисии да му се изяснят некои основни правила в живота.Продалжавам да пия и 6те пия докато се разцепа от пиене а ако сам жив утре 6 мисла.Бахмааму и живот аз и простотия
                        Братле, не се напивай от мъка а просто я забрави! Алкохола не е решение! Решението е в главата ти! Просто я забрави таа кучка! Ние сме с теб! Успех!
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

Тая тема е омагьосана. И АЗ искам да се присъединя като потърпевш. За щастие моята имаше милостта да ме разкара преди да се хване с другия.
                          И

Мали-и-и-и и ти ли бе брате?
                          sigpic
                          Subaru Legacy 3.0 H6
                          Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                          0888 511 533 - Бонев

Comment

• баси темата ...
                            и колите ви кучки и жените. евала.

мен лично ме боли чурката дали там дет го пъхам, го пъха и друг ... да не съм мноо специален деба
                            Ex: 146ti, 146JTD, 147JTD, Lexus IS220D, Lexus IS200 Auto, Swift Sport, Subaru Legacy IV
                            Subaru Outback '09 & Alfa Romeo 156 2.4JTD

Comment

Тая тема е омагьосана. [B][SIZE="4"]
                              Най-много ме боли, защото виждам, че оня в сравнение с мен е много класи надолу. Интелектуално, физически, по всякакъв начин.
                              1. Има жени които харесват само кретени и това е тяхното проклятие в живота.
                              2. Има кретени които знаят по-добре как да зъвъртят главата на жена от много свестни. Все някога обаче идва момента в който кретенията изплува . .
                              3. Жените не искат супермени, а отношение.

пп баси разбирача го раздавам, я да не дърпам дявола за опашката
                              Last edited by code; d.m.y г., 12:36.
                              sigpic
                              156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                              "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от vladu Покажи съобщение
                                мен лично ме боли чурката дали там дет го пъхам, го пъха и друг ... да не съм мноо специален деба
                                Ми май всички така се пречупваме, след някое голямо разочарование. И после жените се оплакват на приятелките си "Къде са истинските мъже?" Еми вие ги унщожавате бе, къде са? Кой ми сра у гащите?
                                Ex: Алфа Ромео 156, 1.6 TS '98
                                Ex: Алфа Ромео 156, 1.9 JTD 16V (140 ps) '03
                                Ex: Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm (200+ ps) '07
                                Alfa Romeo 146 ti

Comment

Working...
                                X