Известие

Collapse
No announcement yet.

Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
    и аз май към това решение се ориентирам колега а изках да си поръчам ТИ но трябва да изръса едни 40х още отгоре за нова такава.а иначе втора употреба има вече 159 примерно.
    колега ОГИ прав си но все плащаш така иначе тази опция си а има знам.пък и те алфа на 5год вадят нов модел така че тъкмо ще си я изплатил примерно.ако ще се кара само алфа то иначе не става.
    Също можеш докато излезе ноият модел - два пъти да я смениш. И постоянно ще си имаш нова и гаранционна Алфа.

p.s. някъде при 3 или 4 смяна вече се изплаща напълно.
    Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

• Аз неопределям колата колко е добра по това колко се обезценява или скоростта на продажбата и после... Просто виждам че за що годе добри пари със сигурност карам мн. по-добра кола от всички изброени досега в темата( изкл. 159) . То небяха необезценяващи се мерцедесчета, авенсисчета, опели.... Просто - хубаво е че можем да си позволим алфите заради нереалните им цени, защото и колкото да струват пак ще е малко....
      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Става въпрос, че ако си от хората, които обичат да си сменят колите през 6 месеца...покупката на Алфа ромео няма да е никак добър ход, защото е трудно продаваема, а и цената ще е много под тази, за която си я взел....(говорим в повечето случаи)...
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Всичко това са приказки на хора с празни джобове /без да се обиждате - и аз съм такъв/. Алфи - малфи, Фиати - миати... Аре стига глупости... Това са "автомобили" колкото да не ходиш пеш и да не те вали дъжда /евентуално/. Просто друга кола освен "Трите лъча" НЯМА.
          Било то стара или нова...
          ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
          ПЛОВДИВ

Comment

• Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщение
            Всичко това са приказки на хора с празни джобове /без да се обиждате - и аз съм такъв/. Алфи - малфи, Фиати - миати... Аре стига глупости... Това са "автомобили" колкото да не ходиш пеш и да не те вали дъжда /евентуално/. Просто друга кола освен "Трите лъча" НЯМА.
            Нищо не каза
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Всичко това са приказки на хора с празни джобове /без да се обиждате - и аз съм такъв/. Алфи - малфи, Фиати - миати... Аре стига глупости... Това са "автомобили" колкото да не ходиш пеш и да не те вали дъжда /евентуално/. Просто друга кола освен "Трите лъча" НЯМА.
              Да, и друг телефон освен Nokia няма, телевизори Sony, маратонки Adidas и т.н.

Няма да е лошо да се събудиш, 21ви век сме вече.
              В момента поне що се отнася до автомобилите, всичко е ширпотреба, направена колкото да си изкара гаранцията.

Изключвам разните екслузивни марки за много пари, като Ferrari, Lamborghini, Koenigsegg и подобни.
              Alfa Romeo 166 3.0 V6
              Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Защо не се метна на една 190-ка тогава?
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  ............
                  Според мен най-разумния избор е 2-годишна кола с редовно попълвана сервизна книжка!
                  The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                    Ако мислиш да я сменяш, взимаш 2-3 годишна кола на 1/3 или 1/2 от цената на новата! Това е по-мъдрото решение по принцип.
                    Абсолютно е така. Една 2-3 годишна нормална кола ще изкара повече от нова Дачия.
                    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                      Абсолютно е така. Една 2-3 годишна нормална кола ще изкара повече от нова Дачия.
                      Всичко е въпрос на късмет. Двугодишната кола може да те вкара в огромни приключения особено ако е премиум клас. А дачията изобщо не е лоша кола.
                      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                      Opel Astra J GTC

Comment

• Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                        Всичко е въпрос на късмет. Двугодишната кола може да те вкара в огромни приключения особено ако е премиум клас. А дачията изобщо не е лоша кола.
                        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Защо не се метна на една 190-ка тогава?
                          Еми а сети се де...
                          ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
                          ПЛОВДИВ

Comment

Еми а сети се де...

Ми не мога. Една 190-ка от последните няма да е по-скъпа от твоята Алфа.

Comment

Ми не мога. Една 190-ка от последните няма да е по-скъпа от твоята Алфа.
                              Не е това логиката , колега... Просто което и да е мерцедесче е хиляди пъти по-тъпо от която и да е алфа... ... ... ... ... ... ... ...
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Е СЛР не е за изхвърляне...Даже с риск да ме линчувате, повече ми харесва от 8С!!
                                Виж 159 или новата Е-класа бих се метнал на 159 определено!
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X