Известие

Collapse
No announcement yet.

Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
    Не е това логиката , колега... Просто което и да е мерцедесче е хиляди пъти по-тъпо от която и да е алфа... ... ... ... ... ... ... ...
    Просто нямам коментар...
    Никак, ама никак не е срамно да си беден. Това е моментно и преодолимо състояние.
    Срамно е да си умреш неосъзнат /не казвам "заблуден", за да не се вкарваме в махленски тон/...
    Сещате ли се какво е казал Ян Хус на кладата?
    Със здраве!
    ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
    ПЛОВДИВ

Comment

• Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщение
      Просто нямам коментар...
      Никак, ама никак не е срамно да си беден. Това е моментно и преодолимо състояние.
      Срамно е да си умреш неосъзнат /не казвам "заблуден", за да не се вкарваме в махленски тон/...
      Със здраве!
      Не си спомням какво е казал Ян Хус (чесно казано даже не си спомням кой е той, някакъв чех беше) - но темата беше "чисто нова Алфа Ромео -зслужава ли си го".
      Аз не се причислявам към богатите хора - моята красавица си я купих на лизинг-но наслаждението или глупоста (моят кум не забравя да ми напомни купуването на Алфата) да си седна в нея сутринта или вечерта след едни душевни разговори със съпругата - моето момиче (колата ми) е едно просто великолепно преживяване.
      Не съм карам Алфа на старо - но сигурно колегите които си купуват стари Алфи не са глупави хора - те искат да карат индивидуална кола.
      Аз предпочетох да си взема нова - вместо апартамент. Но това си е мой избор.
      Никой не може, сигурно, да даде правилният съвет кое е по хубаво - 2-3 годишна кола или нова - това си е избор индивидуален - в зависимост от възможностите и ... възможностите! (и от желанието)
      Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

• В Събота взимаме и чисто ново Браво 1.4Турбо...

Чисто новата кола си заслужава напълно
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• Първоначално публикувано от hollyman_R Покажи съобщение
          Просто нямам коментар...
          Със здраве!
          Какво общо има бедността?!
          Въпрос е на вкус и предпочитания. Aко имах възможностите да речем, за лимузина във високия клас, бих се ориентирал например към Jaguar XF или Maserati Quatroporte, вместо да постъпвам като кон с капаци и да си взема Mercedes S класа, които в София са повече от 156ците.
          Едно от най-омразните ми неща на този свят е насаденото мислене в стил: "От немската кола по-хубаво няма"
          Това може и да е така, само за наистина ограничени хора, които разлика между 2 и 200 не правят, ама е по важно да имат Мercedes, 'щото видиш ли е най-доброто, а и Вуте също има Mercedes. Как той ще има, па аз няма да имам, а-а-а-а-!?

Карайте си безличните немски машини и оставете нас заблудените да караме евтините италиански трошляци.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
            Въпрос е на вкус и предпочитания. Aко имах възможностите да речем, за лимузина във високия клас, бих се ориентирал например към Jaguar XF или Maserati Quatroporte, вместо да постъпвам като кон с капаци и да си взема Mercedes S класа, които в София са повече от 156ците.
            Едно от най-омразните ми неща на този свят е насаденото мислене в стил: "От немската кола по-хубаво няма"
            Това може и да е така, само за наистина ограничени хора, които разлика между 2 и 200 не правят, ама е по важно да имат Мercedes, 'щото видиш ли е най-доброто, а и Вуте също има Mercedes. Как той ще има, па аз няма да имам, а-а-а-а-!?

Карайте си безличните немски машини и оставете нас заблудените да караме евтините италиански трошляци.
            Напълно съгласен с колегата и напълно подкрепям мнението му
            Немски автомобил фиксидея
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• без да броим другите неща , само заради твърдото окачване на Алфите не си заслужава . Ако живееш в някоя нормална държава с нормални пътища да , ама за наште адски пътища Алфа е най-малко подходящата кола.

Comment

• Така е колега обаче по нашите пътища и с БТР да излезеш на пътя и той ще се строши
                Alfa romeo GTVex
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• По повод Сфинкс :

Бащата на приятелката ми си купи ЧИСТО НОВ Хюндай и30, предпоследно ниво на оборудване...16-ки лети джанти, полукожен салон, климатроник, датчици за налягане на гумите, автоматични светлини и чистачки итн итн...Колата е с 5 години гаранция!

Още на 5000км в София се разтропа Биалетка...смениха я гаранционно. На 13 000км единия датчик за налягане в гумите си замина и почна да трупа грешки Еку-то. Нов струва около 5-600лв, доколкото разбрах.
                  На 15 000км се запуши филъра на климатика (вентилация в купето почти не се усещаше). В момента на 15 000 км пак нещо по предницата потропва....!??!

Та като возия и окачване Хюндая вози по-твърдо от Алфа 147 с КОНИ жълто, спортно окачване! Ако не вярваш ела да те повозя и на 2-те!!!!

В сервиза на Хюндай чисто новички САНТА Фе-та им сменяха носачи от пред масово, доколкото аз видях...

Е добре заслужава ли си, каквато и да е НОВА кола в БГ...?!
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение

aбе да ти река 4естно аз сам голиамфен на МЛа на мерцедес 4матик и не смятам 4е е насаждане на идеиата за ка4ество .
                    напротив това си е ралност и статистика .

карах наколко месеца 3ката на бмв новата дизел 120 коня и дажа 4удесен реален разход магистрала 130 на 6та 4.4 реален разход !!!
                    ко да кажа поже4е , не бих си я купил но истината е 4е са 4удесни коли несмките
                    друго за немските ако мога да поддаржам 3 коли бих си взел и А3ката с лаин куатро с наи- големя мотор дизел с пълен спорт пакет е страсхна е за каране и тя!!!
                    та вси4ко е въпрос на ли4но мнениа ми се струва и истинска обективност.
                    Друго което да река е 4е и на Мазда 3ка МПС 270 коня е страшна да не говорим за ка4ество на вътрешно обзавеждане супар дупар

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                      По повод Сфинкс :

Бащата на приятелката ми си купи ЧИСТО НОВ Хюндай и30, предпоследно ниво на оборудване...16-ки лети джанти, полукожен салон, климатроник, датчици за налягане на гумите, автоматични светлини и чистачки итн итн...Колата е с 5 години гаранция!

Още на 5000км в София се разтропа Биалетка...смениха я гаранционно. На 13 000км единия датчик за налягане в гумите си замина и почна да трупа грешки Еку-то. Нов струва около 5-600лв, доколкото разбрах.
                      На 15 000км се запуши филъра на климатика (вентилация в купето почти не се усещаше). В момента на 15 000 км пак нещо по предницата потропва....!??!

Та като возия и окачване Хюндая вози по-твърдо от Алфа 147 с КОНИ жълто, спортно окачване! Ако не вярваш ела да те повозя и на 2-те!!!!

В сервиза на Хюндай чисто новички САНТА Фе-та им сменяха носачи от пред масово, доколкото аз видях...

Е добре заслужава ли си, каквато и да е НОВА кола в БГ...?!
                      да е мислил като си е купувал Хуйдай
                      (пък нали има 5 г гаранция , какво се притеснява)
                      моята кола е на 40 000 км и досега нищо не съм сменял и си вози прекрасно, пу пу

Comment

• Първоначално публикувано от koleff Покажи съобщение
                        aбе да ти река 4естно аз сам голиамфен на МЛа на мерцедес 4матик и не смятам 4е е насаждане на идеиата за ка4ество .
                        И с какво точно е по-качствен този ML, от модели на Lexus, Infinity или Land Rover да речем?
                        Alfa Romeo 166 3.0 V6
                        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                          Така е колега обаче по нашите пътища и с БТР да излезеш на пътя и той ще се строши
                          така е , по нашите пътища всичко се троши , само че с една, примерно немска кола няма ти изпадат пломбите и да ти се разглоби купето

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                            така е , по нашите пътища всичко се троши , само че с една, примерно немска кола няма ти изпадат пломбите и да ти се разглоби купето
                            Ок колега а какво ще кажеш по въпроса че миналата година закупих мазда 5 и колата е на 20х км и се разкърцаха тампоните отзад (скърца като баба) а вътре мирише на запъртък като е отвориш незнам може би филтъра на климатика.Сега ще я карам в гаранционния сервиз за смяна на тампони а по принцип маздата е произведена в япония а не някъде другаде кадето правят тойота примерно съседите ни.
                            Alfa romeo GTVex
                            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                              познай немските само от А6, Е-класа и петица НАГОРЕ возят гладко преди това са КАРУЦИИИИИИИИИИИИИИИ

за българия ако не искаш джип и не си мега богат единствено те спасява някой ситроен с хидро-еди-какво-си окачване
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• тва не е случайно или недомислица , просто 159 както и повечето Алфи са мислени и направени така . твърдо окачване за стабилност в завои , комфорт - на кой му е нужен ..
                                Last edited by SFINKS; d.m.y г., 14:48.

Comment

Working...
                                X