Известие

Collapse
No announcement yet.

Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Естествено,че си заслужава да си купиш чисто нова кола.Най-малкото ти дават някакви километри или години безплатен сервиз.

Comment

• Първоначално публикувано от bad_bat Покажи съобщение
      кулегътъ колеф май е рускин4е

нека Инфинити да са грозни и алфите да возят твърдо...
      познавам много хора, дето плюеха "талянките", че били кофтори и каруци, ама като се качиха от Б4-ки и Е36-ци на дизеловата 147-цата на един приятел и си промениха мнението
      Епа, грозни са тия луксозни Нисани, трябва да си кьорав за да не го признаеш Нека не сравняваме модели на по 20 години като Ауди 80, със 147 все пак
      Giulietta 1,6 JTDm 2013
      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        Епа, грозни са тия луксозни Нисани, трябва да си кьорав за да не го признаеш Нека не сравняваме модели на по 20 години като Ауди 80, със 147 все пак
        не че нещо, ама и 147-цата си на 10 годинки...
        както и да го гледаш
        имах впредвид, че тия момчета се бяха качавали само по немски каруци и бяха на принципа "Що прави пица и свирки, коли не прави", обаче лесно си промениха мнението и един от тях се попаричи и сега кара 406 ФЛ, а един друг събира на талянка

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
          И аз да си призная инфинитата много ме радват прекрасни автомобили са можеби една от любимите ми марки!
          Изключвам, че на първо място знете коя марка е на сърцето ми. Както и на 99,9% от посетителита на този форум.
          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от bad_bat Покажи съобщение
            не че нещо, ама и 147-цата си на 10 годинки...
            както и да го гледаш
            имах впредвид, че тия момчета се бяха качавали само по немски каруци и бяха на принципа "Що прави пица и свирки, коли не прави", обаче лесно си промениха мнението и един от тях се попаричи и сега кара 406 ФЛ, а един друг събира на талянка
            147 излезе 2001 година, Ауди 80/Б4 излезе 1988 или 1989 година, това са си 12-13 години разлика. Пък и все още се произвежда, т.е. като изключим 159, 147 е най-новата кола във форума Колкото до балъците с опелите и фолксвагените, нека си мислят квото искат и да си карат каруците на воля.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Здравейте! Пиша по повод моята тема отново, защото ми прави силно впичатление следния факт! След автомобилното изложени в София миналия месец от "Милано Моторс" бяха вдигнати два чисто нови автомобила модели 159. Единия на обща стойност с остъпката всичко това в ДДС за 45 692 лева. Модела е 1.8 MPI, 140 конски сили с ниво но оборудване HIGH! Така другия е внимателно четете на стойност 72 999 български лева пак с ниво на оборудване HIGH и двигател 2.4 JTD, 20V, 4X4, TI, 210 конски сили! Повече мисля, че няма какво да говорим сами си правете изводите. За повече информация относно тези продажби и други подобни предложения може да посетите официалния сайт на Алфа Ромео във България: http://www.alfaromeo.bg или направо да кликнете върху линка: http://www.alfaromeo.bg/downloads/Alfa_Promo_new.pdf
              Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

Comment

• И какъв извод трябва да си направим че не разбрах точно

Comment

• Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение
                  Здравейте! Пиша по повод моята тема отново, защото ми прави силно впичатление следния факт! След автомобилното изложени в София миналия месец от "Милано Моторс" бяха вдигнати два чисто нови автомобила модели 159. Единия на обща стойност с остъпката всичко това в ДДС за 45 692 лева. Модела е 1.8 MPI, 140 конски сили с ниво но оборудване HIGH! Така другия е внимателно четете на стойност 72 999 български лева пак с ниво на оборудване HIGH и двигател 2.4 JTD, 20V, 4X4, TI, 210 конски сили! Повече мисля, че няма какво да говорим сами си правете изводите. За повече информация относно тези продажби и други подобни предложения може да посетите официалния сайт на Алфа Ромео във България: http://www.alfaromeo.bg или направо да кликнете върху линка: http://www.alfaromeo.bg/downloads/Alfa_Promo_new.pdf
                  Eми да два автомобила са купени, което нормално то вижте за какви отстъпки все пак става въпрос!!!
                  156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщение
                    И какъв извод трябва да си направим че не разбрах точно
                    Изводът е : Много добри оферти.. Само 2-а пъти по-скъпи от тоиота, а пък цели 10 пъти по-добри...
                    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• За каквито и отстъпки да става въпрос изгодната Алфа е Алфа втора употреба, да си купя нова Алфа за мен е несериозно отношение към парите, всички знаем защо иначе са супер то е ясно!

пп Ето тази примерно може да си я купя с кеф:
                      http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...168&f1=details
                      Last edited by code; d.m.y г., 12:07.
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        За каквито и отстъпки да става въпрос изгодната Алфа е Алфа втора употреба, да си купя нова Алфа за мен е несериозно отношение към парите, всички знаем защо иначе са супер то е ясно!
                        Ти ми дай парите, а аз ще си я купя нова.
                        Всички нови коли губят от стойността си много през първите 2-3 години. Просто парите, които изкарваме са малко и затова гледаме "запазени" коли да купуваме.
                        Колегата ми в работата купи Нисан Кашкай дизел от първите с всички екстри и го плати кеш за 55к лв. След година и половина искаше да го върне и да вземе нов и какво 23000 лв оценка в Нисан София А аз му казах, че 23000 му ги давам и я взимам колата веднага. За любимата Тойота просто там дилърите продоваха Авенсис за няма и 2 години за 20000. Цените падат доста на по скъпите коли и не толкова на бюджетните.
                        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                        Opel Astra J GTC

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                          Изводът е : Много добри оферти.. Само 2-а пъти по-скъпи от тоиота, а пък цели 10 пъти по-добри...
                          идеални са направо , затва продават средно по 5 коли на месец , а като продадът наведнъж 2 е повод за фирмена гордост и банкет

Comment

идеални са направо , затва продават средно по 5 коли на месец , а като продадът наведнъж 2 е повод за фирмена гордост и банкет
                            Баш си е така. А па тия ролс ройс фантом, гледам ич не ги карат...
                            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                            Mazda 6 2.3 2005
                            sigpic

Comment

И какъв извод трябва да си направим че не разбрах точно
                              Ми колега аз лично смятам, че трябва да си направим следния извод. А той е:

"Все пак си заслужава човек да си купи чисто нова Алфа Ромео" независимо от всичко!

Comment

• Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                                Ти ми дай парите, а аз ще си я купя нова.
                                Всички нови коли губят от стойността си много през първите 2-3 години. Просто парите, които изкарваме са малко и затова гледаме "запазени" коли да купуваме.
                                Колегата ми в работата купи Нисан Кашкай дизел от първите с всички екстри и го плати кеш за 55к лв. След година и половина искаше да го върне и да вземе нов и какво 23000 лв оценка в Нисан София А аз му казах, че 23000 му ги давам и я взимам колата веднага. За любимата Тойота просто там дилърите продоваха Авенсис за няма и 2 години за 20000. Цените падат доста на по скъпите коли и не толкова на бюджетните.
                                Колега адски си прав в това, което казваш накрая, а именно:

"Цените падат доста на по скъпите коли и не толкова на бюджетните".

Моята Киа Сийд където я купих точно преди 2 години за 26 500 лева чисто нова сега ми е оценяват за тези 2 години овехтяване на 19 000 лева.

Comment

Working...
                                X