Естествено,че си заслужава да си купиш чисто нова кола.Най-малкото ти дават някакви километри или години безплатен сервиз.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от bad_bat Покажи съобщениекулегътъ колеф май е рускин4е
нека Инфинити да са грознии алфите да возят твърдо...
познавам много хора, дето плюеха "талянките", че били кофтори и каруци, ама като се качиха от Б4-ки и Е36-ци на дизеловата 147-цата на един приятел и си промениха мнениетоНека не сравняваме модели на по 20 години като Ауди 80, със 147 все пак
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЕпа, грозни са тия луксозни Нисани, трябва да си кьорав за да не го признаешНека не сравняваме модели на по 20 години като Ауди 80, със 147 все пак
както и да го гледаш
имах впредвид, че тия момчета се бяха качавали само по немски каруци и бяха на принципа "Що прави пица и свирки, коли не прави", обаче лесно си промениха мнението и един от тях се попаричи и сега кара 406 ФЛ, а един друг събира на талянка
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЕпа, грозни са тия луксозни Нисани, трябва да си кьорав за да не го признаешНека не сравняваме модели на по 20 години като Ауди 80, със 147 все пак
Изключвам, че на първо място знете коя марка е на сърцето ми. Както и на 99,9% от посетителита на този форум.Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от bad_bat Покажи съобщениене че нещо, ама и 147-цата си на 10 годинки...
както и да го гледаш
имах впредвид, че тия момчета се бяха качавали само по немски каруци и бяха на принципа "Що прави пица и свирки, коли не прави", обаче лесно си промениха мнението и един от тях се попаричи и сега кара 406 ФЛ, а един друг събира на талянкаКолкото до балъците с опелите и фолксвагените, нека си мислят квото искат и да си карат каруците на воля.
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Здравейте! Пиша по повод моята тема отново, защото ми прави силно впичатление следния факт! След автомобилното изложени в София миналия месец от "Милано Моторс" бяха вдигнати два чисто нови автомобила модели 159. Единия на обща стойност с остъпката всичко това в ДДС за 45 692 лева. Модела е 1.8 MPI, 140 конски сили с ниво но оборудване HIGH! Така другия е внимателно четете на стойност 72 999 български лева пак с ниво на оборудване HIGH и двигател 2.4 JTD, 20V, 4X4, TI, 210 конски сили! Повече мисля, че няма какво да говорим сами си правете изводите. За повече информация относно тези продажби и други подобни предложения може да посетите официалния сайт на Алфа Ромео във България: http://www.alfaromeo.bg или направо да кликнете върху линка: http://www.alfaromeo.bg/downloads/Alfa_Promo_new.pdfАко искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!
Comment
-
Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщениеЗдравейте! Пиша по повод моята тема отново, защото ми прави силно впичатление следния факт! След автомобилното изложени в София миналия месец от "Милано Моторс" бяха вдигнати два чисто нови автомобила модели 159. Единия на обща стойност с остъпката всичко това в ДДС за 45 692 лева. Модела е 1.8 MPI, 140 конски сили с ниво но оборудване HIGH! Така другия е внимателно четете на стойност 72 999 български лева пак с ниво на оборудване HIGH и двигател 2.4 JTD, 20V, 4X4, TI, 210 конски сили! Повече мисля, че няма какво да говорим сами си правете изводите. За повече информация относно тези продажби и други подобни предложения може да посетите официалния сайт на Алфа Ромео във България: http://www.alfaromeo.bg или направо да кликнете върху линка: http://www.alfaromeo.bg/downloads/Alfa_Promo_new.pdf156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениеИ какъв извод трябва да си направим че не разбрах точноsigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
За каквито и отстъпки да става въпрос изгодната Алфа е Алфа втора употреба, да си купя нова Алфа за мен е несериозно отношение към парите, всички знаем защоиначе са супер то е ясно!
пп Ето тази примерно може да си я купя с кеф:
http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...168&f1=detailsLast edited by code; d.m.y г., 12:07.sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеЗа каквито и отстъпки да става въпрос изгодната Алфа е Алфа втора употреба, да си купя нова Алфа за мен е несериозно отношение към парите, всички знаем защоиначе са супер то е ясно!
Всички нови коли губят от стойността си много през първите 2-3 години. Просто парите, които изкарваме са малко и затова гледаме "запазени" коли да купуваме.
Колегата ми в работата купи Нисан Кашкай дизел от първите с всички екстри и го плати кеш за 55к лв. След година и половина искаше да го върне и да вземе нов и какво 23000 лв оценка в Нисан СофияА аз му казах, че 23000 му ги давам и я взимам колата веднага. За любимата Тойота просто там дилърите продоваха Авенсис за няма и 2 години за 20000. Цените падат доста на по скъпите коли и не толкова на бюджетните.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщениеИзводът е : Много добри оферти.. Само 2-а пъти по-скъпи от тоиота, а пък цели 10 пъти по-добри...
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениеидеални са направо , затва продават средно по 5 коли на месец , а като продадът наведнъж 2 е повод за фирмена гордост и банкетАлфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от SFINKS Покажи съобщениеИ какъв извод трябва да си направим че не разбрах точно
"Все пак си заслужава човек да си купи чисто нова Алфа Ромео" независимо от всичко!Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!
Comment
-
Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщениеТи ми дай парите, а аз ще си я купя нова.
Всички нови коли губят от стойността си много през първите 2-3 години. Просто парите, които изкарваме са малко и затова гледаме "запазени" коли да купуваме.
Колегата ми в работата купи Нисан Кашкай дизел от първите с всички екстри и го плати кеш за 55к лв. След година и половина искаше да го върне и да вземе нов и какво 23000 лв оценка в Нисан СофияА аз му казах, че 23000 му ги давам и я взимам колата веднага. За любимата Тойота просто там дилърите продоваха Авенсис за няма и 2 години за 20000. Цените падат доста на по скъпите коли и не толкова на бюджетните.
"Цените падат доста на по скъпите коли и не толкова на бюджетните".
Моята Киа Сийд където я купих точно преди 2 години за 26 500 лева чисто нова сега ми е оценяват за тези 2 години овехтяване на 19 000 лева.
Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!
Comment
Comment