Известие

Collapse
No announcement yet.

Чисто нова Алфа Ромео Заслужава ли си?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
    Мултиджет е това m
    Страшно много ме изненада мойто момиче Браво! Виждам, че си даже по - голяма АЛФИСТКА от някои други хора тук. Браво!

---------- Post added at 19:24 ---------- Previous post was at 19:16 ----------

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
    Няма лошо, ама това обвинение, което съм цитирал в предния си пост какво е?

Само не ми казвай, че ако имаш пари за Ferrari (или друга кола от този калибър) няма да си купиш, а ще караш само и единствено Alfа Romeo.

П.П.
    Аз съм си алфист, покрай колата се напълних и с дрехи и с какво ли не друго от любимата марка, сега чакам чаша за кафе...
    За мен не се притеснявай, достатъчно голям фен съм.
    Защо не примерно 8C Competizione!
    Ако искаш да си Romeo, карай Alfa Romeo!

Comment

• Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение

Ти като намериш да се продава 8C за 40 000 евро ела ми се обади - ще купя две, даже ако трябва кредит ще взема
      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
        Aми именно, избрал съм най-скъпата. Тази, която е втора ръка е същата модификация.
        Според мен, всеки рационален човек, би си спестил тези 27000 евро, ако има тази възможност.
        Такива Brera-и има и под 15000 евро, на 30-40 хил. километра и до 2 годишни.
        Обезценката е страшна и от тази гледна точка за мен си е безумие да купиш нова такава кола.
        За 93990лв., определено не бих взел нова Brera, а ЕТО ТОВА.
        От любопитство: Понеже не ми отваря линка с колата която би си взел - каква е тя....
        sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
          От любопитство: Понеже не ми отваря линка с колата която би си взел - каква е тя....
          Ferrari F355 е колата от линка . Вътре леко на ГТВ напомня Но ако си истински алфист , трябва да избереш Алфата пред Ферарито
          Ама аз понеже съм си заблуден фиатаджия , вземам Ферарито А за нова кола ... хм .. новото Браво е доста изгодна оферта ...
          Първоначално публикувано от Gran_Turismo Покажи съобщение
          Страшно много ме изненада мойто момиче Браво! Виждам, че си даже по - голяма АЛФИСТКА от някои други хора тук. Браво!
          хаха в една друга тема я бяха нарекли голфаджийка
          Last edited by RoMeO_156_GTA; d.m.y г., 23:46.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
          Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
          Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Пфф Ферарито е класика....Много е добро!
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Имам ли толкова пари за чисто нова кола,и после да я поддръжам поне докато мине гаранцията(после винаги може да се измисли по-евтин сервиз),каквато алфа ми харесва ще си взема и няма да се замислям-защото колкото и да си говорим,че това било изгодно,онова не-нищо не може да се сравни с чисто нова кола-да си я разработиш ти,да си си избрал ти всички екстри които искаш,цвета,салона,джантите,да ти мирише на ново,няма какво да се лъжем-ако обичаш колите-това чувство е безценно.Аз бих си взел 159 TI,или 2.4 дизел или 2.2 бензин
              Alfa 155 1.7,1.8 ex
              Alfa 166 2.4 3 ex
              155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
                Имам ли толкова пари за чисто нова кола,и после да я поддръжам поне докато мине гаранцията(после винаги може да се измисли по-евтин сервиз),каквато алфа ми харесва ще си взема и няма да се замислям-защото колкото и да си говорим,че това било изгодно,онова не-нищо не може да се сравни с чисто нова кола-да си я разработиш ти,да си си избрал ти всички екстри които искаш,цвета,салона,джантите,да ти мирише на ново,няма какво да се лъжем-ако обичаш колите-това чувство е безценно.Аз бих си взел 159 TI,или 2.4 дизел или 2.2 бензин
                Браво колега Браво ето това се казва АЛФИСТ! Ти си истинска гордост на Форума. Пожелавам ти да си купиш чисто нова АЛФЕТА каквато на теб ти харесва и да си е оборудваш както искаш и можеш и да си е караш със здраве дълго време.

Comment

• Лека полека се доближаваме пак до тази тема, така че по - добре от рано да спрете
                  .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Мерси за пожеланието,да ти се връща.
                    Защо да се доближаваме до онази тема,аз казвам какво бих направил,достатъчно се интересувам от коли,от години са ми един вид хоби,не съм кон с капаци да гледам само алфа като марка,но като мога да си позволя чисто нова кола,няма да се замислям дали да "стъпа у примоцията",ами да си взема квот ми е кеф,аз обичам да карам за кеф,не само да се придвижвам по града.
                    Alfa 155 1.7,1.8 ex
                    Alfa 166 2.4 3 ex
                    155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Мирела ти какво искаш да кажеш с тези думи. Ако нещо не ти харесва в тази тема просто спри да пишеш в нея и толкоз. И ако обичаш не завиждай. Защото по - горе бях казал, че някой мъти водата в тази тема. И то се вижда сега това кой е. Нали?

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                        Според мен, всеки рационален човек, би си спестил тези 27000 евро, ако има тази възможност.
                        Е точно това ми беше мисълта, че тия решения не са рационални. Да си купиш чисто нова спортна алфа за близо 100 бона с икономичния 3.2 литров мотор не се прави с рационализъм, а с мерак. А същото е и ако си купиш класически модел ферари на старо. И двете не си ги купуваш заради големия багажник и удобната задна седалка (дето при ферарито даже са я забравили и за по-авангардно са цапнали някво машинно отделение там ). И двете не са много рационален избор, за разлика от удобен ван със седем места за жена ти, петте деца и кучето. Просто в някои случай парите не се харчат рационално и от там нататък е въпрос на избор дали ще ги харчиш за нова алфа, старо ферари, малък самолет или лодка - всеки луд с номера си... е може би и аз бих взел ферарито

Значи колега ти не си истински Алфист тогава! На теб само това мога да ти кажа.
                        Браво колега Браво ето това се казва АЛФИСТ! Ти си истинска гордост на Форума.
                        Тоя форум какви опции предлага на модераторите за управление на темите, че тая май-трябва да се прекръсти на "Кой какъв алфист е", или да се mergе-не с оная "Като алфист или алфаджия се определяте". Или за да решим проблема кардинално, да се откире раздел - "Алфисти vs. Алфаджии vs. Голфаджии" (незнам Голфисти дали съществува като понятие) и в него да си пишем на воля кой е алфист и кой не - всеки ден ще си откриваме теми и анкети по въпроса кой е от добрите и кой от лошите - абе купон
                        Last edited by Sm0k; d.m.y г., 03:35.
                        Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
                        Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

Може, може...

Ама ако си мислиш, че в гаража освен 8C няма да има и купчина Ferrari-та, Lambo-та, McLaren-и, Lotus-и, Koenigsegg-и, Bugatti-та, Pagani-та, Ford-ове, Corvette-и, Saleen-и, Ascari-та, Aston-и, Porsche-та, Jaguar-и, BMW-та, Merc-ове и т.н., много се лъжеш!
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Мирела ти какво искаш да кажеш с тези думи. Ако нещо не ти харесва в тази тема просто спри да пишеш в нея и толкоз.
                            Искам да кажа, че пак се почва с темата кой е истински алфист, а от това, че човек може да предпочита и други марки неозначава, че не е алфист. Просто човека гледа обектично на нещата.

И ако обичаш не завиждай.
                            На кое да завиждам би ли ми обяснил?

Защото по - горе бях казал, че някой мъти водата в тази тема. И то се вижда сега това кой е. Нали?
                            Това ми е третото мнение в тази тема, а първото ти обясних какво е m кви мътиния на водата, кви 5 лв
                            .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Няма да се базикате с момичето
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Мирела ти какво искаш да кажеш с тези думи. Ако нещо не ти харесва в тази тема просто спри да пишеш в нея и толкоз. И ако обичаш не завиждай. Защото по - горе бях казал, че някой мъти водата в тази тема. И то се вижда сега това кой е. Нали?
                                Мирела да завижда ? Съмнява ме Тя много добре си има представа по темата , дали си заслужава чисто нова Алфа . За справка -
                                Данни за Mirela
                                Car
                                159
                                Тъй че , без да познаваш човека , не може да си направиш реално впечатление за него . Ти твърдиш , че си алфист , но явно разумът ти е надделял и си взел Киа
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                                Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                                Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Working...
                                X