Известие

Collapse
No announcement yet.

Биг Брада 4

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Баси малумниците,вместо да си седят и да си пийват и да си купонясват,те се бият....Айде сега навън да ви додие акЪл-чето...........

ALFA 145 1.6 ТS `97
    & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

малко се биха... още може...
      Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
        малко се биха... още може...
        мдам... ама охраната бърже долетя ...
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Ама и другите мъже "яко" ме изкефиха-седят и ги гледат. Баси тъпанарите.
          ALFA ROMEO 145 2.0 TD
          ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Е защо да няма малко кютек, то си е нормално, само мъже са там нека малко се потепат. Вие какво искате да правят да се цункат ли
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

има един 'лаута'... аз очаквах, че той ще му начупи кофата

Comment

Арабин е.
                А това дребното е бесно селянче дето пили гуми не е скинар. Аз ако бях вътре отдавна да съм го наказал. Егати парцала.
                К.М.

Comment

как може да толерирате такива бе

за мене тва тъпо предаване трябва да се махне,да се забрани не стига че гледам селяндури на всякъде покрай нас ами и по ТВ-то еб**хти малумните говедада нормално е да се збиеш с някой който ти лази по нервите но по начионален ефир.....
                  и най-лошото в случая че Тъпака Брадър е виновен
                  ше си гледам Аня Пенчева,Илиана Раева и всички дето танцуват и се забавляват,ще гледам и сървайварите който показват какво е воля за оцеляване...НЯМА да гледам некви говеда как по цял ден лежат и плетът интриги
                  Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от alfista146 Покажи съобщение
                    как може да толерирате такива бе

за мене тва тъпо предаване трябва да се махне,да се забрани не стига че гледам селяндури на всякъде покрай нас ами и по ТВ-то еб**хти малумните говедада нормално е да се збиеш с някой който ти лази по нервите но по начионален ефир.....
                    и най-лошото в случая че Тъпака Брадър е виновен
                    ше си гледам Аня Пенчева,Илиана Раева и всички дето танцуват и се забавляват,ще гледам и сървайварите който показват какво е воля за оцеляване...НЯМА да гледам некви говеда как по цял ден лежат и плетът интриги
                    Може и ти да потанцуваш малко ЧА-ЧА, докато гледаш тази тъпотия снобска. А сървайвър е оцеляване мани мани те там ги пазят повече от нас. То са медицински екипи, то е оборудване мани мани. Бай брадъра не е кой знае какво, но го предпочитам пред тези бози.
                    К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                      Арабин е.
                      е как го разбра, че е арабин ))

Comment

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                        е как го разбра, че е арабин ))
                        По антропометричните данни.
                        К.М.

Comment

Не знам за боя и като цяло за Big Brother 4, ама вчера имах невероятното щастие да гледам "Малката сестра". Е по-голяма простотия никога не съм гледал. Участници - Пеньо, Радо Прашката и Пецата. Кой ли не се дупи пред устата на Пеньо, чуда се как не го изнасилиха на сцената. Оня Пецата не го чух да казва различна дума от "кур", "педераст", "педал" и т.н.

Баси простия народ сме станали, а и най-лошото е, че го показват и по телевизията ...

Comment

Ето ви боя... Преди боя не го гледах това предаване, ама вече ще го гледам

Ей го тук нецензурирано... http://es.youtube.com/watch?v=eqMmzAFyiFA

http://www.vbox7.com/play:116b8d64
                            Last edited by VFTI; d.m.y г., 18:26.
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                            by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от wwweb Покажи съобщение
                              Оня Пецата не го чух да казва различна дума от "кур", "педераст", "педал" и т.н.
                              Баси простия народ сме станали, а и най-лошото е, че го показват и по телевизията ...
                              Тука интерсното е, че на тоя мухъл майка му е ДИРЕКТОР НА УЧИЛИЩЕ. Коментарите и размислите оставям на вас....
                              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                              Mazda 6 2.3 2005
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                                Може и ти да потанцуваш малко ЧА-ЧА, докато гледаш тази тъпотия снобска. А сървайвър е оцеляване мани мани те там ги пазят повече от нас. То са медицински екипи, то е оборудване мани мани. Бай брадъра не е кой знае какво, но го предпочитам пред тези бози.
                                аз предпочитам да се науча да танцувам ЧА-ЧА отколкото да седя на едно място като тия лумпели там

а за сървайвъра просто си много далече от истината....тва оборудване за което ми говориш да не би да е случайно там убеден съм че много от нас няма да издържат и на половина колкото тези които са там

единствения Биг брадър който изгледах беше първия,след него всички ми се струваха тъпички

а да само да попитам къде видя сноби в танцуващите може би Мамалев...
                                Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
                                sigpic

Comment

Working...
                                X