Първоначално публикувано от Mind_Control
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
пак за камери и парите на данъкоплатците!
Collapse
X
-
Alfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
-
Мда, ама ако се мислеше така, че никога нищо няма да се оправи, щяхме да сме още по дърветата, трябва да прави това което трябва, да се подкрепят положителните промени, иначе с какво са различаваме примерно от овцете
В крайна сметка всичко тече и се променя /по бързо или по бавно, зависи от други фактори/, това е истината.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщениеИзвинявай, но това са същите хора. Не разбираш ли едни и същи хора ще си плащат за същите неща, разликата е, че ще дават повече пари на различни хора. Гледат и другите да хапнат. много голям оптимист си, че нещо ще се оправи. Би се оправило, ако оправят улиците. Незнам, защо толкова се крие, че повечето катастрофи стават именно заради лошите пътища и лошата маркитовка.Last edited by DerMeister; d.m.y г., 00:16.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Аз мисля, че самото наличие на камери, възможността да бъдеш сниман и на после наказан действа доста възпитателно.
Другото което е доста положително е че като те глобят 5 пътии като накрая останеш без книжка за известно време следващия път ще си помислиш малко повече .sigpicAlfa 155 2.0 16v
Comment
-
Аз лично съм солидарен с мнението на Пипи. За съжаление обаче "народът иска здрава ръка". И не чете историята...
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Може би не е точно, че народа иска здрава ръка, а само здравата ръка понякога оправя народ, който няма волята да бъде свободен.
Навремето група Джендема пееше.
"Свободата брат е нещо относително
Свободата брат е нещо приблизително
Свободата брат е блюдото, което вчера си облизал...."
А свободата е не в блюдото, а на върха на копиетоAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment