Известие

Collapse
No announcement yet.

пак за камери и парите на данъкоплатците!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пак за камери и парите на данъкоплатците!

http://www.obshtestvo.net/content/view/814/5/

ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ПАРИ ОТ ГЛОБИ ЗА КАМЕРИ Е ДЪРЖАВНО РЕГУЛИРАН РЕКЕТ
    Автор Общество нет
    25 September 2008
    Половината от глобите по пътищата ще отиват за системи за видеонаблюдение. До този консенсус стигнаха депутатите при обсъждане на промените в Закона за движение по пътищата, обяви пред журналисти в парламента председателят на транспортната комисия проф. Йордан Мирчев (НДСВ). По този подовод политическа партия "Общество за нова България" излезе със специална позиция разпратена до всички медии. Публикуваме я без съкращения.

а тук е непълния текст
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=290671
    Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

вместо да рекетират патрулките по пътищата, пращат ти картичка по пощата и си плащаш глобата в кат
    там вече дали ще има корупция на по-високо ниво е друга работа
    но по принцип при камерите няма лабаво и десетолевки в джоба

Партии! айде молим се, предизборни глупотевини - защита на корупцията на дребно!
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

По принцип в много страни от ЕС това е практика и аз я одобрявам, а това и намалява корупцията, както и повишава разкритието на престъпления от всякакъв характер.Защото друго е, когато се заснема нарушението и действията на полицията, отколкото да те спре катаджия в храста.
      Така че смятам идеята за добра.Правата ни се нарушават ежедневно от простаци /за ме е свързано с темата от какво се дразним /, камерите са едно от средствата срещу тях.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        По принцип в много страни от ЕС това е практика и аз я одобрявам, а това и намалява корупцията, както и повишава разкритието на престъпления от всякакъв характер.
        Въпреки че аз съм против безразборното наблюдение, ако това намали корупцията между куките - подкрепям......
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Айде, пак българска работа. Едно хубаво нещо да се подхване и почват от 100 кладенеца вода с тъпотии да носят само и само да си популяризират тъпите партийки. Долен популизъм му се вика на това.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

аз пък не съм навита да ме следят, ако искам щя вляза в big brother.....
            Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer

Comment

Какво толкова имат против да ги снимат на обществени места?? Така хората няма да простеят толкова и ще е много по сигурно навсякъде!
              Lexus IS200

Comment

Популизъм или не някой да отрече това:

Страната и особено нейната столица са затънали в зверски задръствания.
                Пътищата са тесни и надупчени. Пъпли се в колони с часове.
                Магистралите (там, където ги има) са в постояннен ремонт (!!!).
                Толкова години не се направи нищо за пътищата и трафика, а сега в публичното пространство тенденциозно се налагат митове като „войната по пътищата”. Война по пътищата няма – просто защото няма пътища. Евтиният популистки трик се използва, за да не мислим за другата престъпност – голямата и покровителствена.

Някой да отрече, че се създава изкуствено напрежение около и по пътищата?
                Състоянието на пътищата, маркировката, знаците, светофарите и т.н. е с не по-малка заслуга за жертвите от малоумието и алкохола.
                А камерите няма да решат нищо, който има връзки или пари - не го ловят, доказано е.
                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                  А камерите няма да решат нищо, който има връзки или пари - не го ловят, доказано е.

така си е.....

Comment

Цариградско не е нито тясно, нито надупчено
                    някой ще ми обясни ли защо 2 седмици вече на излизане от центъра разни оли*ни се влачат защото не знаят как се кара като завали малко дъжд
                    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от lyuli Покажи съобщение
                      аз пък не съм навита да ме следят, ако искам щя вляза в big brother.....
                      Ако мислиш, че на някой му пука къде и с кого си пиеш кафето... Тия записи ще ги гледа някой само ако згазиш лука някъде!!
                      Lexus IS200

Comment

Бах тоя негативизъм, някой като говори глупости - що говори глупости, като каже нещо умно - било популизъм! Колегата по-горе много правилно забеляза, че "войната по пътищата" е евтин медиан трик, който отвлича вниманието от сериозните проблеми.
                        Колото до камерите - повсеместното видеонаблюдение и униформите са неща, кооито няма да приема никога, колкото и хора да ми носят от девет кладенци вода, че били много полезни.
                        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Война по пътищата няма – просто защото няма пътища. Евтиният популистки трик се използва, за да не мислим за другата престъпност – голямата и покровителствена.[/I]
                          Абсолютно......

[QUOTE=morfius;328729]Някой да отрече, че се създава изкуствено напрежение около и по пътищата?
                          Съ
                          стоянието на пътищата, маркировката, знаците, светофарите и т.н. е с не по-малка заслуга за жертвите от малоумието и алкохола.
                          Още по абсолютно......
                          Мда, аз затова имам колебания в мнението си......могат да се използват за информация, но не и като решение на проблемите.....
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            Какво толкова имат против да ги снимат на обществени места?? Така хората няма да простеят толкова и ще е много по сигурно навсякъде!
                            Напълн съм съгласна с теб.Нека да снимат,колкото си искат,щом тВа ще намали безумието което става по пътищата....

ALFA 145 1.6 ТS `97
                            & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

почва се със снимането на трафика, после на пешеходците и така се стига до масово наблюдение и контролиране - който е чел повече научна фантастика и кримита знае какво имам предвид

не сега не след 10 години, но в един момент в не толквоа далечното бъдеще ще ни наблюдават всяко действие - замислете се върху това

ние си живеем в много свободна държава, ами ако живеехме примерно в англия ? - в лондон по-точно има по една камера на всеки 50 души, ако не бъркам... 1 камера на 50 души е АААААААААААААААДСКИ много там всичко се наблюдава и пресява от компютри т.е. част от личната свобода се отнема радвам се, че в БГ още не е така , ама и това ще стане - а като се знаем какви сме изруди, нашите политици и влиятелни костюмари все ще измислят начин да се печели от това въпрос на време
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                              X