Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой от какво се дразни най много !!!!
Collapse
X
-
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеТъртей,чувам нещо имал си Вагон-че за продажба ... дали тези слухове са верни ?
Ей ма на ... гледайте тук и плакнете очи ..."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАбе на пръв поглед момичето всичко си има - не мога да разбера какво повече искате или ви е нужно......Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщениеИмал съм Баба и Дядо в едно село, което е в Хасковска Област.
Няма такъв диалект на земята... Фитура от там го знам.
Хляба е ляб, Фурна е хурна, Динята е карпуза, Сутрин е сабахлян...червеии е цървя.
Абе друг език направо
Пък ти знаеш ли защо има в азбуката буквата " Х " ?
Не е заради Хасково,щото хасковлии му казват Асково....заради Хаванс от аванс ... тъй де чувствувам се длъжна да обясня ... мож некой да не получава хаванси честичко)))))))))))))
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщениеБустан не е ли по-точно, земя засадена с Дини(карпузи)Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениедразня се когато съм с приятелката ми и да ми се досере !ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
sigpic
ROVER 200 RF 2.0TDI
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениедразня се когато съм с приятелката ми и да ми се досере !0888515205
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеАйде да видиме нерваците във форума.
Мене примерно ме дразни като почнат политиците да се правят на умни и се почва едно :
" Ъъъъъъъ, ами вижте сега , аз искам ъъъъъъъъъъ да кажа , ако ме разбирате , ъъъъъъъ понеже ...... и.т.д "
Или ако ми мляска някой , като яде .
А ако намеря косъм в храната направо се побърквам.
унищожените нервни клетки в организма не се възстановяват.
много си нервен, орми.
Comment
-
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениедразня се когато съм с приятелката ми и да ми се досере !"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеЕй от това.....
Ще се обидим....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment